Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
A spanyolok sokra mentek a félelmetesen labdabiztos középpályájukkal.Meg azért ez a vb legjobb középpályája talán. És az ma is látszott, hogy egy félelmetesen labdabiztos középpályájuk van,Ez a nyomorult horvát csapat kezd nagyon a 2004-es görög okádékra emlékeztetni...Hát azért itt nincs egy Szeitaridisz, már bocsánat.
warr_b
Kampman
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Duff
3 133
Bergwijn kezd. Ver egy mesterharmast 😎Na hajra néderlandz
DuffHup Holland Hup!Na, akkor este mar csak az argoknak kene hazatakarodniuk.Biglájk
Zsellértelkes Vrij
davemayer
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Gvardiol = DellasEz a nyomorult horvát csapat kezd nagyon a 2004-es görög okádékra emlékeztetni...Hát azért itt nincs egy Szeitaridisz, már bocsánat.
warr_b
Kampman
Perisic (tudom h nem center) ~ Hariszteasz
Brozovic ?? Zagorakisz
Ennyi rémlik, ami talán picit hasonló...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Nem érdemelték meg a brazilok sajnos....a horvátok se, de ők lehúzták a brazilokat a szintjükre és volt némi szerencséjük is.Ezen a meccsen nem mutattak azt a jatekot ami alapján megérdemeltnek mondhattuk volna igen.
Klaci79
Szeretem amikor az élet megbünteti azt a csapatot amelyik amúgy jobb, de a tét miatt kivárásra játszik. Tessék gólokat lőni a rendes játékidőben aztán akkor nem kell sírni a 11eseknél.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Legjobb sport!Olyan mint a Nascar. Elég egyszer nyerni az elején és a végén, közben pedig tovább lehet jutni a különböző körökön
"Croatia continue to redefine what is possible for a soccer team that never wins soccer games."
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na hajra néderlandz
Duff
Hup Holland Hup!Na, akkor este mar csak az argoknak kene hazatakarodniuk.Biglájk
Zsellértelkes Vrij
davemayer
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Meg azért ez a vb legjobb középpályája talán. És az ma is látszott, hogy egy félelmetesen labdabiztos középpályájuk van,Ez a nyomorult horvát csapat kezd nagyon a 2004-es görög okádékra emlékeztetni...Hát azért itt nincs egy Szeitaridisz, már bocsánat.
warr_b
Kampman
több mint 1 éve
Legjobb sport!"Croatia continue to redefine what is possible for a soccer team that never wins soccer games."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
az első 3 ritkán dönt ezen a szinten...nem én találom ki, de mindig az 5. a legjobb.Nem, a szabályok szerint az első három fog biztosan lőni, oda kell rakni a legjobbakat.Sose értem miért nem mondjuk Neymar kezd. A legjobb nem is lo99%-ban a legjobb lő 5.nek...nyilván a statisztikák szerint ez a jobb
Toca
Klaci79
Kampman
illetve mindegyik jól rúg büntetőt, aki odaáll ilyenkor, na de ez már nem azon múlik, hogy ki hogy lő
több mint 1 éve
Ha a többiek úgy is szarul lövik, akkor mind1, hogy hanyadiknak lövi a legjobb. Most nem mind1, hogy ő belövi az elsőt, Marq meg Rodry kihagyja a 2.at meg 4.et? Viszont ha szoros, tehát 5.et is lőni kell, akkor oda kell a legjobb fejben. Szerintem abszolút érthető, hogy miért tették 5.nek.Sose értem miért nem mondjuk Neymar kezd. A legjobb nem is lo99%-ban a legjobb lő 5.nek...nyilván a statisztikák szerint ez a jobb
Toca
Klaci79
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Ez a nyomorult horvát csapat kezd nagyon a 2004-es görög okádékra emlékeztetni...Hát azért itt nincs egy Szeitaridisz, már bocsánat.
warr_b
több mint 1 éve
Duff
3 133
Mondjuk az utso brazil nem lotte rosszul, par centin mulott. Inkabb igy bassza el, mint a szokasos gyengen, laposan, se szelre se kozepre, kapus kezebe
több mint 1 éve
Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Én nem szeretem a labdarúgást, nekem az ő jó szereplésük is tökéletes magyarázat a miértekre
Legalább Messinek alakul a vb-döntő, nézzük a pozitív oldalát.
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez a nyomorult horvát csapat kezd nagyon a 2004-es görög okádékra emlékeztetni...Tessék őket gólokkal verni aztán akkor nem jutnak tovább
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
De miért ? Milyen statisztika?Sose értem miért nem mondjuk Neymar kezd. A legjobb nem is lo99%-ban a legjobb lő 5.nek...nyilván a statisztikák szerint ez a jobb
Toca
Klaci79
Eddigi VBn és máshol is kb 5. főleg ha ő a második a párban nagy esellyel nem is rúg, ha valaki elbassza.
több mint 1 éve
Na, akkor este mar csak az argoknak kene hazatakarodniuk.Biglájk
Zsellértelkes Vrij
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Ez a nyomorult horvát csapat kezd nagyon a 2004-es görög okádékra emlékeztetni...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Na, akkor este mar csak az argoknak kene hazatakarodniuk.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Nem érdemelték meg a brazilok sajnos....a horvátok se, de ők lehúzták a brazilokat a szintjükre és volt némi szerencséjük is.
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Nem, a szabályok szerint az első három fog biztosan lőni, oda kell rakni a legjobbakat.Sose értem miért nem mondjuk Neymar kezd. A legjobb nem is lo99%-ban a legjobb lő 5.nek...nyilván a statisztikák szerint ez a jobb
Toca
Klaci79
több mint 1 éve
na akkor eldőlt, megint a franciák nyerik a VB-t. faszom4:2-re a horvátok ellen a döntőben
deyell
---
több mint 1 éve
Nem tudom miért örülünk annyira annak, h ez a horvát csapat így még 2 plusszmeccset kap, de lelketek rajta...Legalább Messinek alakul a vb-döntő, nézzük a pozitív oldalát.
több mint 1 éve
Legalább lesz kinek szurkolnom az utolsó héten is 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Lol, idióta balfaszok
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta