Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Gyerünk Fivéreim 😀
több mint 1 éve
Robbie CarlosThiago SilvaNem tudom kit engednék ezek közül tizit rúgni.... Neymar, Allison, Casemiro?A Brazilokon nagyobb lesz a nyomásnem nyerhetnek a horvátok sem mindig a 11-eseknél...azért ez most nem az a beszari kategóriás japán csapathát én is nyilván. nem élem én már meg hogy ezek vb-t nyerjenek megint. kibaszott viccülj rá egy hulladék horvát csapat ellen az 1-0-ra, nagy taktikaEz a mai brazil csapat sem valami nagy szám egyébként...próbálkoztak ok, de ennél azért többet vártam volna tőlük
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Igor
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
innen ez elment, brazilo kszar tizilövők, majd minnyá nekiállnak toporogni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Thiago SilvaNem tudom kit engednék ezek közül tizit rúgni.... Neymar, Allison, Casemiro?A Brazilokon nagyobb lesz a nyomásnem nyerhetnek a horvátok sem mindig a 11-eseknél...azért ez most nem az a beszari kategóriás japán csapathát én is nyilván. nem élem én már meg hogy ezek vb-t nyerjenek megint. kibaszott viccülj rá egy hulladék horvát csapat ellen az 1-0-ra, nagy taktikaEz a mai brazil csapat sem valami nagy szám egyébként...próbálkoztak ok, de ennél azért többet vártam volna tőlük
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
Igor
több mint 1 éve
Nem tudom kit engednék ezek közül tizit rúgni.... Neymar, Allison, Casemiro?A Brazilokon nagyobb lesz a nyomásnem nyerhetnek a horvátok sem mindig a 11-eseknél...azért ez most nem az a beszari kategóriás japán csapathát én is nyilván. nem élem én már meg hogy ezek vb-t nyerjenek megint. kibaszott viccülj rá egy hulladék horvát csapat ellen az 1-0-ra, nagy taktikaEz a mai brazil csapat sem valami nagy szám egyébként...próbálkoztak ok, de ennél azért többet vártam volna tőlük
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Horvatok tovabbmennek szerintem.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Topogós bohócok készüljetek! Ha kimarad, jöhet a fetrengés, hátha.
több mint 1 éve
Hurrá, tizik... ja, nem
több mint 1 éve
A mi beszólás a kommentátortól. Oliver Kahn, ő tudna mesélni az utolsó brazil vb címről. 😀
több mint 1 éve
A Brazilokon nagyobb lesz a nyomásnem nyerhetnek a horvátok sem mindig a 11-eseknél...azért ez most nem az a beszari kategóriás japán csapathát én is nyilván. nem élem én már meg hogy ezek vb-t nyerjenek megint. kibaszott viccülj rá egy hulladék horvát csapat ellen az 1-0-ra, nagy taktikaEz a mai brazil csapat sem valami nagy szám egyébként...próbálkoztak ok, de ennél azért többet vártam volna tőlük
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Kimentem pisálni erre Horvátország kiegyenlít....faszé nem tudtatok még vagy 10 percig a seggeteken ülni...
ThundersNFL a Jobbágy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Duff
3 133
Pirosbol asszem 4, 2 itt, 2 ott. De sztem csak azert nem volt tobb, mert nem akarta a sporesz, hogy 7v7be fejezzek be.Hány sárga és piros volt ott? Lusta vagyok keresgélni.tetszene, Messinek annyira nem, mert ő lenne az első, akit szétrúgnakEzek után tartok tőle, hogy a holland-argentin is inkább a 2006-os meg a 2014-es meccset fogja idézni, nem 1998-at.Egy jo 2006os(?) Holland-portugal kene majd.
Beírtam és gól.
Kampman
Duff
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
4 piros, 16 sárga, a nürnbergi csata 😂Hány sárga és piros volt ott? Lusta vagyok keresgélni.tetszene, Messinek annyira nem, mert ő lenne az első, akit szétrúgnakEzek után tartok tőle, hogy a holland-argentin is inkább a 2006-os meg a 2014-es meccset fogja idézni, nem 1998-at.Egy jo 2006os(?) Holland-portugal kene majd.
Beírtam és gól.
Kampman
Duff
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
nem nyerhetnek a horvátok sem mindig a 11-eseknél...azért ez most nem az a beszari kategóriás japán csapathát én is nyilván. nem élem én már meg hogy ezek vb-t nyerjenek megint. kibaszott viccülj rá egy hulladék horvát csapat ellen az 1-0-ra, nagy taktikaEz a mai brazil csapat sem valami nagy szám egyébként...próbálkoztak ok, de ennél azért többet vártam volna tőlük
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Alsó hangon van még előtted 10-12 VB. Erősnek érzem az elkeseredésedet. Lehet csak 10 napot kell várnod a kövire.hát én is nyilván. nem élem én már meg hogy ezek vb-t nyerjenek megint. kibaszott viccülj rá egy hulladék horvát csapat ellen az 1-0-ra, nagy taktikaEz a mai brazil csapat sem valami nagy szám egyébként...próbálkoztak ok, de ennél azért többet vártam volna tőlük
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Kampman
28 330
16/4Hány sárga és piros volt ott? Lusta vagyok keresgélni.tetszene, Messinek annyira nem, mert ő lenne az első, akit szétrúgnakEzek után tartok tőle, hogy a holland-argentin is inkább a 2006-os meg a 2014-es meccset fogja idézni, nem 1998-at.Egy jo 2006os(?) Holland-portugal kene majd.
Beírtam és gól.
Kampman
Duff
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Kimentem pisálni erre Horvátország kiegyenlít....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Görcsöl a 11-esek előtt. Jaj mi lesz. Nem fog nekifutni?
több mint 1 éve
Nyugi meglehet az mèg!hát én is nyilván. nem élem én már meg hogy ezek vb-t nyerjenek megint. kibaszott viccülj rá egy hulladék horvát csapat ellen az 1-0-ra, nagy taktikaEz a mai brazil csapat sem valami nagy szám egyébként...próbálkoztak ok, de ennél azért többet vártam volna tőlük
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Hány sárga és piros volt ott? Lusta vagyok keresgélni.tetszene, Messinek annyira nem, mert ő lenne az első, akit szétrúgnakEzek után tartok tőle, hogy a holland-argentin is inkább a 2006-os meg a 2014-es meccset fogja idézni, nem 1998-at.Egy jo 2006os(?) Holland-portugal kene majd.
Beírtam és gól.
Kampman
Duff
Kampman
Na, mégis: négy piros és tizenhat sárga lap.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
hát én is nyilván. nem élem én már meg hogy ezek vb-t nyerjenek megint. kibaszott viccülj rá egy hulladék horvát csapat ellen az 1-0-ra, nagy taktikaEz a mai brazil csapat sem valami nagy szám egyébként...próbálkoztak ok, de ennél azért többet vártam volna tőlük
eaglesmcnabb
Klaci79
több mint 1 éve
Kampman
28 330
tetszene, Messinek annyira nem, mert ő lenne az első, akit szétrúgnakEzek után tartok tőle, hogy a holland-argentin is inkább a 2006-os meg a 2014-es meccset fogja idézni, nem 1998-at.Egy jo 2006os(?) Holland-portugal kene majd.
Beírtam és gól.
Kampman
Duff
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
ülj rá egy hulladék horvát csapat ellen az 1-0-ra, nagy taktikaEz a mai brazil csapat sem valami nagy szám egyébként...próbálkoztak ok, de ennél azért többet vártam volna tőlük
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Hát ezt rútul elbaszták 😄
több mint 1 éve
Duff
3 133
Ezek után tartok tőle, hogy a holland-argentin is inkább a 2006-os meg a 2014-es meccset fogja idézni, nem 1998-at.Egy jo 2006os(?) Holland-portugal kene majd.
Beírtam és gól.
Kampman