Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Nem voltam képben, elnézést.Egy meme, hogy lehetne fals info?Te ma mindenkinek fals információkat adagolsz?Még csak szerda van kapitány.jah, igen, őseik, rohadt fáradt vagyok, kemény volt a hétAmúgy 400 évvel ezelőtt simán lehet, hogy a 2 válogatott tagjainak leszármazottjai éppen akkor szomszédok voltak vagy Southamptonban vagy Afrika valamelyik országában 😊400 évvel ezelőtt még az őseik éltek, nem a leszármazottaik, de értem mire gondolsz.
NB2
Ezúton hívnám fel a figyelmet az egyik amerikai cserekapusra, Ethan Horvath-ra.
Szerencsére az amerikaiak idén sem maradnak magyar származású kapus nélkül.
Kampman
NB2
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Freddy Adu hiányában nagyon ötlettelenek az usákokEllentétben az angolokkal...
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Egy meme, hogy lehetne fals info?Te ma mindenkinek fals információkat adagolsz?Még csak szerda van kapitány.jah, igen, őseik, rohadt fáradt vagyok, kemény volt a hétAmúgy 400 évvel ezelőtt simán lehet, hogy a 2 válogatott tagjainak leszármazottjai éppen akkor szomszédok voltak vagy Southamptonban vagy Afrika valamelyik országában 😊400 évvel ezelőtt még az őseik éltek, nem a leszármazottaik, de értem mire gondolsz.
NB2
Kampman
NB2
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Freddy Adu hiányában nagyon ötlettelenek az usákok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Te ma mindenkinek fals információkat adagolsz?Még csak szerda van kapitány.jah, igen, őseik, rohadt fáradt vagyok, kemény volt a hétAmúgy 400 évvel ezelőtt simán lehet, hogy a 2 válogatott tagjainak leszármazottjai éppen akkor szomszédok voltak vagy Southamptonban vagy Afrika valamelyik országában 😊400 évvel ezelőtt még az őseik éltek, nem a leszármazottaik, de értem mire gondolsz.
NB2
Kampman
NB2
Sixo
több mint 2 éve
Még csak szerda van kapitány.jah, igen, őseik, rohadt fáradt vagyok, kemény volt a hétAmúgy 400 évvel ezelőtt simán lehet, hogy a 2 válogatott tagjainak leszármazottjai éppen akkor szomszédok voltak vagy Southamptonban vagy Afrika valamelyik országában 😊400 évvel ezelőtt még az őseik éltek, nem a leszármazottaik, de értem mire gondolsz.
NB2
Kampman
NB2
több mint 2 éve
400 évvel ezelőtt még az őseik éltek, nem a leszármazottaik, de értem mire gondolsz.Magas labda volt.😊
Kampman
több mint 2 éve
McKennie ezt Gelzenkirschenben látta, nálunk ilyent nem tanítanak.
több mint 2 éve
jah, igen, őseik, rohadt fáradt vagyok, kemény volt a hétAmúgy 400 évvel ezelőtt simán lehet, hogy a 2 válogatott tagjainak leszármazottjai éppen akkor szomszédok voltak vagy Southamptonban vagy Afrika valamelyik országában 😊400 évvel ezelőtt még az őseik éltek, nem a leszármazottaik, de értem mire gondolsz.
NB2
Kampman
több mint 2 éve
McKennie field goalokkal 6-0 az USÁkoknak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Amúgy 400 évvel ezelőtt simán lehet, hogy a 2 válogatott tagjainak leszármazottjai éppen akkor szomszédok voltak vagy Southamptonban vagy Afrika valamelyik országában 😊400 évvel ezelőtt még az őseik éltek, nem a leszármazottaik, de értem mire gondolsz.
NB2
több mint 2 éve
Amúgy 400 évvel ezelőtt simán lehet, hogy a 2 válogatott tagjainak leszármazottjai éppen akkor szomszédok voltak vagy Southamptonban vagy Afrika valamelyik országában 😊
több mint 2 éve
Tisztaságmániás.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) November 25, 2022
Sixo
több mint 2 éve
Nehogy baj legyen: neked is köszcsi!Segítség! Mi volt annak a filmnek a címe, ami arról szólt, hogy az USA legyőzte Angliát a vébén?A foci hőskora
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
több mint 2 éve
Persze, Tbiliszi Bulldogs vs Kutaiszi Yellow Jackets ősrangadóMegvettétek a grúz bajnokság jogait is?huh holnap Tunézia-Ausztrália reggel, az büntet 😊Persze, 18-tól georgiai rangadó
aztán a lengyel-szaudi is valszeg dögunalom lesz
utána azért valami foci talán lesz
NB2
majd 21:30-tól oregoni derbi arena4-en
r.baggio
Willie Parker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Jók az amcsik, nyomhatnának egy teadélután szerű meglepi ürítést a Football Coming Home Team levesébe 🙂
több mint 2 éve
Nem haragszom én senkire. Szétáradt bennem az isteni béke, mert péntek van.aztán WP-re meg haraxol?Köszcsi!Segítség! Mi volt annak a filmnek a címe, ami arról szólt, hogy az USA legyőzte Angliát a vébén?www.imdb.com/title/tt0354595/
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
NB2
több mint 2 éve
aztán WP-re meg haraxol?Köszcsi!Segítség! Mi volt annak a filmnek a címe, ami arról szólt, hogy az USA legyőzte Angliát a vébén?www.imdb.com/title/tt0354595/
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Ezek a szaúdiak már nem azok a szaúdiak!huh holnap Tunézia-Ausztrália reggel, az büntet 😊Dögunalmasan győzünk.
NB2
Kampman
több mint 2 éve
Köszcsi!Segítség! Mi volt annak a filmnek a címe, ami arról szólt, hogy az USA legyőzte Angliát a vébén?www.imdb.com/title/tt0354595/
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Segítség! Mi volt annak a filmnek a címe, ami arról szólt, hogy az USA legyőzte Angliát a vébén?www.imdb.com/title/tt0354595/
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Segítség! Mi volt annak a filmnek a címe, ami arról szólt, hogy az USA legyőzte Angliát a vébén?A foci hőskora
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Megvettétek a grúz bajnokság jogait is?huh holnap Tunézia-Ausztrália reggel, az büntet 😊Persze, 18-tól georgiai rangadó
NB2
majd 21:30-tól oregoni derbi arena4-en
r.baggio