NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Simán lehetne skót is, csak négernek születettAnnyira felületesen néztem soccert mostanában, hogy ha azt mondanád, hogy ez az ürge olimpiai aranyérmes lett lólengésben, azt is elhinném.Hogy tudsz egy olyan csapatnak szurkolni ahol Weston McKennie játszik ?Meglepődtem saját magamon, de egy Anglia-USA meccsen az amcsiknak drukkolok.Nálam ez alap.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Koman Vologya még el is vállalná a katari válogatottságotValamiért nekem is a mindenkori magyar U19-es válogatott jutott eszembe.És ők is jórészt akadémistákWorld Cup host Qatar was eliminated after just six days and two matches into the tournament — the earliest exit by a host nation in the World Cup’s 92-year history.Eddigi két meccse alapján Katarról az az eset jutott eszembe, amikor a gazdag szülők a tehetségtelen gyerekeiket megpróbálják focistaként eladni. Borzasztó védekezés, kapusteljesítmény zéró, támadásban teljes ötlettelenség. Jobb lett volna, ha a VB-k történetében először a házigazdát inkább nem képviseli senki.
r.baggio
Hungarian Bill
Willie Parker
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Annyira felületesen néztem soccert mostanában, hogy ha azt mondanád, hogy ez az ürge olimpiai aranyérmes lett lólengésben, azt is elhinném.Hogy tudsz egy olyan csapatnak szurkolni ahol Weston McKennie játszik ?Meglepődtem saját magamon, de egy Anglia-USA meccsen az amcsiknak drukkolok.Nálam ez alap.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Valamiért nekem is a mindenkori magyar U19-es válogatott jutott eszembe.És ők is jórészt akadémistákWorld Cup host Qatar was eliminated after just six days and two matches into the tournament — the earliest exit by a host nation in the World Cup’s 92-year history.Eddigi két meccse alapján Katarról az az eset jutott eszembe, amikor a gazdag szülők a tehetségtelen gyerekeiket megpróbálják focistaként eladni. Borzasztó védekezés, kapusteljesítmény zéró, támadásban teljes ötlettelenség. Jobb lett volna, ha a VB-k történetében először a házigazdát inkább nem képviseli senki.
r.baggio
Hungarian Bill
Willie Parker
több mint 2 éve
Hogy tudsz egy olyan csapatnak szurkolni ahol Weston McKennie játszik ?Meglepődtem saját magamon, de egy Anglia-USA meccsen az amcsiknak drukkolok.Nálam ez alap.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 2 éve
Miért, Hajdú B.? Neked milyen a hajad?
több mint 2 éve
McKennie ezt túlkente
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
És ők is jórészt akadémistákWorld Cup host Qatar was eliminated after just six days and two matches into the tournament — the earliest exit by a host nation in the World Cup’s 92-year history.Eddigi két meccse alapján Katarról az az eset jutott eszembe, amikor a gazdag szülők a tehetségtelen gyerekeiket megpróbálják focistaként eladni. Borzasztó védekezés, kapusteljesítmény zéró, támadásban teljes ötlettelenség. Jobb lett volna, ha a VB-k történetében először a házigazdát inkább nem képviseli senki.
r.baggio
Hungarian Bill
több mint 2 éve
Lehet mótvá:fb.watch/h0P-I00_Kc/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Mindegy ki nyer, csak Saka ne sérüljön meg.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
sterling borzalmas szokás szerint
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Meglepődtem saját magamon, de egy Anglia-USA meccsen az amcsiknak drukkolok.Nálam ez alap.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Meglepődtem saját magamon, de egy Anglia-USA meccsen az amcsiknak drukkolok.
több mint 2 éve
Spanyol-Portugál nem rosszMost néztem csak, hogy milyen potenciális pályázók vannak, de abból indultam ki, hogy mivel 2026-ban az amerikai földrészen lesz a torna, 2030-ban inkább Európa/Ausztrália következhetAzt mondják az argentin - uru pályázat elég erős. Vagy te ennyire hiszel a román-szerb-bolgárban?World Cup host Qatar was eliminated after just six days and two matches into the tournament — the earliest exit by a host nation in the World Cup’s 92-year history.Most jut eszembe, hogy a 2030-ast legalább részben oda kéne adni Uruguaynak, amolyan hagyománytiszteletből, de erre semmi esély nincs.
r.baggio
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Angolok nagyon gyengén hozzák ki a labdát
több mint 2 éve
kurvasokan nem tudnak semmit az egészről mer a wikiig se jutnak, és azért a mainstreamben masszívan csúsztatnak a dolgokrólMostanra sikerült végeznem a Netflix FIFA botrányt feldolgozó sorozatával. Tetszett, hogy szerepelt benne Budapest, mint egy helyszín, a korrupció, ne maradhatunk ki. Nagy kedvencem a párhuzam Blatter és Infantino között, 10 km-re születtek egymástól és ugyanolyan körülmények között kerültek hatalomra.Nekem óriási csalódás volt az a sorozat. Úgy beharangozták, hogy mekkora botrányt fog csapni. Erre mintha kb a wikipedia szócikk lett volna a forgatókönyv.
Sixo
Hanni
szóval ha csak a wiki cikkejeit felolvassák is botrány
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Pulisic nevét most hallottam először 20 perc után
több mint 2 éve
Mostanra sikerült végeznem a Netflix FIFA botrányt feldolgozó sorozatával. Tetszett, hogy szerepelt benne Budapest, mint egy helyszín, a korrupció, ne maradhatunk ki. Nagy kedvencem a párhuzam Blatter és Infantino között, 10 km-re születtek egymástól és ugyanolyan körülmények között kerültek hatalomra.Nekem óriási csalódás volt az a sorozat. Úgy beharangozták, hogy mekkora botrányt fog csapni. Erre mintha kb a wikipedia szócikk lett volna a forgatókönyv.
Sixo
több mint 2 éve
Mostanra sikerült végeznem a Netflix FIFA botrányt feldolgozó sorozatával. Tetszett, hogy szerepelt benne Budapest, mint egy helyszín, a korrupció, ne maradhatunk ki. Nagy kedvencem a párhuzam Blatter és Infantino között, 10 km-re születtek egymástól és ugyanolyan körülmények között kerültek hatalomra.
több mint 2 éve
mindkettőt utálom, de az angolokat jobban 😊
több mint 2 éve
Hajrá USA!
több mint 2 éve
Anglia-USa, ezt most inkább kihagyom, nem tűnik túl izgalmasnak 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
ez a holland csapat vagy altat vagy szimplán kurva gyenge. sajnos szerintem utóbbi.van dijk elegge flegman tunik, mindig ilyen?
a fantasy meg minősíthetetlen
peach
több mint 2 éve
ez a holland csapat vagy altat vagy szimplán kurva gyenge. sajnos szerintem utóbbi. a fantasy meg minősíthetetlen
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...