Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Dzsu simán felvenné a szivárványos szalagot, ha Peti says...soEzt a vb-t konkrétan bojkottálni kéne.A magyar válogatott bojkottálja is!
Amadeus von Dollárbaloldal
Mimagyarok!
zemanla
több mint 2 éve
Egyébként jók ezek a szabályváltoztatások (pl hosszabbítás), de általában az van, hogy a vb idejére meghagyják, aztán mikor folytatódnak a bajnokságok, elfelejtik őket 😕
több mint 2 éve
index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/21/vb-2022-katar-2022-vilagbajnoksag-iran-himnusz-halalbuntetes/Nem valószínű, hogy a vébé után a csapatból sokan utaznak majd Iránba.
elb.szott egy világ ez...
bogec7
több mint 2 éve
Nem értem a fifat. Eddig mindenki egyenlő meg elfogadnunk mindenkit, kivéve ha fizetnek érte hogy ne? Miért adták oda a rendezési jogot egy olyan országnak ami elvileg szembe megy a FIFA értékeivel? Szánalom. Mit tudott volna tenni qatar ha azt mondja a FIFA hogy bocsi nálunk a szivárvány meg az lmbtqi megengedett? Lefújja a vb-t? Nem hiszem.FIFA have demanded that the Belgium team remove the word "love" from the collar of their away shirt, sources have told ESPN.
— ESPN FC (@ESPNFC) November 21, 2022
More: https://t.co/I1rMfeZQmS a href="https://t.co/cvBGFRjbSs">pic.twitter.com/cvBGFRjbSs
Matthew99
több mint 2 éve
Elvileg matchday 1-en is van 2 free transfer. Azért is vállaltam be Pasveert, mert simán le tudom cserélni, ha mégsem ő kezd. Úgy voltam vele, hogy 4,5 milláért bármelyik holland kapus ajándék, mert elég jó védelem van előttük.De azt akkor levonja a MD2 transferek közül, ugye?@ShilkorUnlocked playert lehet cserélni forduló közben is.
te meg hogy hackelted meg a FIFAs jatekot... nem Pasveer-ral álltál ki?
Ha lehet meccsek előtt cserélgetni még, az elég gáz / good to know...
Igor
Shilkor
Csak mert se a szabály nem túl egyértelmű + elég szarul lett megcsinálva ez az egész... és a pontozás még mindig nem stimmel csomó dolognál.
Igor
több mint 2 éve
De azt akkor levonja a MD2 transferek közül, ugye?@ShilkorUnlocked playert lehet cserélni forduló közben is.
te meg hogy hackelted meg a FIFAs jatekot... nem Pasveer-ral álltál ki?
Ha lehet meccsek előtt cserélgetni még, az elég gáz / good to know...
Igor
Shilkor
Csak mert se a szabály nem túl egyértelmű + elég szarul lett megcsinálva ez az egész... és a pontozás még mindig nem stimmel csomó dolognál.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
bogjosi
1 496
index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/21/vb-2022-katar-2022-vilagbajnoksag-iran-himnusz-halalbuntetes/elb.szott egy világ ez...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
a helyszínen mindig csak az van kiírva mennyi az extra, de ott már nincs futóóra a kivetítőn.na, most szólt a szerkesztő a kommentátornak, hogy letelt a 9 perc,de akkor ezek szerint ők tényleg nem látják.mondta, hogy se a nézők, se a kommentátorok (utóbbit nem is értem) nem látják, hogy mennyi a hosszabbítás
lehet ez ilyen just Qatar things
zacknorb
NB2
több mint 2 éve
A másik tippeldeben 2-1 re vettem az Amikat és drukkoltam nekik nagyon, h rugjanak még egyet.Erre itt meg jól tippeltem...
Vezeték?😀
Nah, jó. Csak holnapig!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
na, most szólt a szerkesztő a kommentátornak, hogy letelt a 9 perc,de akkor ezek szerint ők tényleg nem látják.mondta, hogy se a nézők, se a kommentátorok (utóbbit nem is értem) nem látják, hogy mennyi a hosszabbítás
lehet ez ilyen just Qatar things
zacknorb
több mint 2 éve
Na jo, te még értesz a témához legalabb, na de Igor meg a foci?!?Na baszki, most nézem hogy ugyanazt írtam végső győztesnek és gólkirálynak, mint Igor bátyám.ugyanez
Akkor innentől a braziloknak es a franciáknak gatya, nekik reszeltek.
eaglesmcnabb
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
na most már remélem Bognár Gyuri lesz a szakkommentátor holnap a dán meccsen
több mint 2 éve
Na baszki, most nézem hogy ugyanazt írtam végső győztesnek és gólkirálynak, mint Igor bátyám.Ott fingom se volt, de mivel krva sok pontot ért, úgy voltam vele, a tutira megyek. Majd a meccses tippeket elszórakozom, gyanúsan jól megy eddig...
eaglesmcnabb
FIFA-sba viszont elvileg holnap lesz nagy napom, 8 játékossal, köztük dupla dán védelemmel és Messi-Mmmmmbappé duóval.... szóval nyilván minden meccs 0-0 lesz holnap, kivéve a dán-tunéz, ahol 3-1-re nyernek az afrikaiak!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Végső győztest, gólkirályt meddig lehet betippelni?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Na baszki, most nézem hogy ugyanazt írtam végső győztesnek és gólkirálynak, mint Igor bátyám.ugyanez
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Ja, félreértettem. Azt hittem, 22 az X.Purkoáááá???Valami mintha nem stimmelne...23 db 1-1, 2 db 0-0, 1 db 2-2És ebből hányan 1-1-re? 😀Amúgy őszintén, van aki ezt a meccset nem Xre vette? 😀😀Tipperen 48-ból 22-en 😄
Hanni
warr_b
Zsellértelkes Vrij
Igor
nagylaza, főpohárnok
22-en nem döntetlen vették -> 48-22 = 26 döntetlenre. És abból 23-an 1:1-re tippeltek 😀
Igor
több mint 2 éve
Na baszki, most nézem hogy ugyanazt írtam végső győztesnek és gólkirálynak, mint Igor bátyám. Akkor innentől a braziloknak es a franciáknak gatya, nekik reszeltek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
pedig ez kijönValami mintha nem stimmelne...23 db 1-1, 2 db 0-0, 1 db 2-2És ebből hányan 1-1-re? 😀Amúgy őszintén, van aki ezt a meccset nem Xre vette? 😀😀Tipperen 48-ból 22-en 😄
Hanni
warr_b
Zsellértelkes Vrij
Igor
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Purkoáááá???Valami mintha nem stimmelne...23 db 1-1, 2 db 0-0, 1 db 2-2És ebből hányan 1-1-re? 😀Amúgy őszintén, van aki ezt a meccset nem Xre vette? 😀😀Tipperen 48-ból 22-en 😄
Hanni
warr_b
Zsellértelkes Vrij
Igor
nagylaza, főpohárnok
22-en nem döntetlen vették -> 48-22 = 26 döntetlenre. És abból 23-an 1:1-re tippeltek 😀
több mint 2 éve
Nálam jó a matek.Valami mintha nem stimmelne...23 db 1-1, 2 db 0-0, 1 db 2-2És ebből hányan 1-1-re? 😀Amúgy őszintén, van aki ezt a meccset nem Xre vette? 😀😀Tipperen 48-ból 22-en 😄
Hanni
warr_b
Zsellértelkes Vrij
Igor
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Valami mintha nem stimmelne...23 db 1-1, 2 db 0-0, 1 db 2-2És ebből hányan 1-1-re? 😀Amúgy őszintén, van aki ezt a meccset nem Xre vette? 😀😀Tipperen 48-ból 22-en 😄
Hanni
warr_b
Zsellértelkes Vrij
Igor
több mint 2 éve
Első telitalálat, jellemző, hogy kb mindenki ugyanerre gondolt. 😀 😛
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Woooo, jött a mix, angol hendi, hollandok, itt x
több mint 2 éve
ezt pedig nagyon simán berúgta volt bale ... nálam ez 2 piros a jenkinek ...