NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
9 perc
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Itt is lesz vagy 8 perc hosszabbítás...9, jóvan 😁
warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
most így a tipper.io-s megy el, de az ingyenes bet365-ös játékban nyerek 1 eurot 😀
több mint 2 éve
Itt is lesz vagy 8 perc hosszabbítás...9 lett, maradhat?
warr_b
több mint 2 éve
És ez miért nem volt sárga?
több mint 2 éve
ebből megint lesz 8-10 perc 😊
több mint 2 éve
Itt is lesz vagy 8 perc hosszabbítás...
több mint 2 éve
Az mi passz volt.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Bale a walesi Dzsudzsák 😄Ő is az MTK ellen játssza majd a búcsúmeccsét a válogatottban?
warr_b
több mint 2 éve
Bale a walesi Dzsudzsák 😄
több mint 2 éve
Második 5 perc a VBből második gól 🤪🤪 de komolyan eddig kb 10 percet láttam belőle😊Ezek szerint a félidők végén a hosszabbításokat nem nézed? 😛
dande2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Második 5 perc a VBből második gól 🤪🤪 de komolyan eddig kb 10 percet láttam belőle😊Most má' mennyé' aludni 😄
dande2
több mint 2 éve
Második 5 perc a VBből második gól 🤪🤪 de komolyan eddig kb 10 percet láttam belőle😊Akkor te vagy idei "Löfli a
dande2
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Második 5 perc a VBből második gól 🤪🤪 de komolyan eddig kb 10 percet láttam belőle😊Te leszel a 2022-es Löfli, csak kevésbé intenzív emésztéssel?
dande2
több mint 2 éve
amcsik nagyon visszaálltak, megérdemelték...hiába jobb csapat egyébkéntSzerintem nem álltak vissza, hanem rutintalanul "túlfutották" magukat az első félidőben.
Klaci79
több mint 2 éve
Második 5 perc a VBből második gól 🤪🤪 de komolyan eddig kb 10 percet láttam belőle😊átvetted Löflitől a szerepet? 😊
dande2
több mint 2 éve
Mekkora marha volt a USA védője te jó ég
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Második 5 perc a VBből második gól 🤪🤪 de komolyan eddig kb 10 percet láttam belőle😊
több mint 2 éve
Klasszis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Bazsinho
1 004
Nekem ez az eredmény is jó. Maradjon csak x
több mint 2 éve
eddig telibe, maradhatna így. 😀
több mint 2 éve
Bale krva szar volt egész meccsen, de ez most okosan csinálta / nagyon buta volt a védő...akit a stúdióban dicsértek
Igor
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
amcsik nagyon visszaálltak, megérdemelték...hiába jobb csapat egyébként