Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
ugye a maradona vs messi kérdésben a vb cím ami hiányzikIsten, félisten kategória?Messi mennybe megy vagy a pokolba.....Ilyen karrier után, már a Mennyben van
ThundersNFL a Jobbágy
Itt már csak az a kérdés, hogy azon belül is ugrik-e kategóriát
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Isten, félisten kategória?Messi mennybe megy vagy a pokolba.....Ilyen karrier után, már a Mennyben van
ThundersNFL a Jobbágy
zacknorb
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Tuti tippet adjon valaki a rendes játékidőre plsNálam 1-1 😊
Gergőbácsi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Ó , látom te vagy az agy...Picit gondolkodjunk már, nem tűnik fel, h ez mennyire irreális odds lenne?Azt, hogy amikor 2.85öt fizetett drakenél az argentinok, akkor valami 1.4 kéne, hogy legyen a francia win.Bukiknál Argentína a favorit, egy hajszállal...Na, beállítottam a kezdőt fifában (tele argentinnal), látom Drake is fogadott, meg mostmát Kampman is.... sajnos nagyon egyértelműnek néz ki a francia W így. 😕Ezek nélkül nem ?
Igor
Sixo
Igor
Sixo
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Messi mennybe megy vagy a pokolba.....Ilyen karrier után, már a Mennyben van
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Első gól - Di Maria, 15szörös szorzóval elég csábító...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Messi mennybe megy vagy a pokolba.....
Draft
több mint 1 éve
dehogy mennekÉs? Sehogy sem jön ki, hogy hogy lehet a franciákra 2.85nél is nagyobb, akkor a fogadó irodák csődbe mennének.Rendes jatekidore tetteAzt, hogy amikor 2.85öt fizetett drakenél az argentinok, akkor valami 1.4 kéne, hogy legyen a francia win.Bukiknál Argentína a favorit, egy hajszállal...Na, beállítottam a kezdőt fifában (tele argentinnal), látom Drake is fogadott, meg mostmát Kampman is.... sajnos nagyon egyértelműnek néz ki a francia W így. 😕Ezek nélkül nem ?
Igor
Sixo
Igor
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
ők úgy látják hogy 33-33-33
szal 3 egységnyi pénzre fizetnek 2.85-t
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
És? Sehogy sem jön ki, hogy hogy lehet a franciákra 2.85nél is nagyobb, akkor a fogadó irodák csődbe mennének.Rendes jatekidore tetteAzt, hogy amikor 2.85öt fizetett drakenél az argentinok, akkor valami 1.4 kéne, hogy legyen a francia win.Bukiknál Argentína a favorit, egy hajszállal...Na, beállítottam a kezdőt fifában (tele argentinnal), látom Drake is fogadott, meg mostmát Kampman is.... sajnos nagyon egyértelműnek néz ki a francia W így. 😕Ezek nélkül nem ?
Igor
Sixo
Igor
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Picit gondolkodjunk már, nem tűnik fel, h ez mennyire irreális odds lenne?Azt, hogy amikor 2.85öt fizetett drakenél az argentinok, akkor valami 1.4 kéne, hogy legyen a francia win.Bukiknál Argentína a favorit, egy hajszállal...Na, beállítottam a kezdőt fifában (tele argentinnal), látom Drake is fogadott, meg mostmát Kampman is.... sajnos nagyon egyértelműnek néz ki a francia W így. 😕Ezek nélkül nem ?
Igor
Sixo
Igor
Sixo
Ad 1) 2.75 volt Drake szorzója
Ad 2) nyilván az csak sima játékidő - 2.7 ARG / 3.1 döntetlen / 2.87 FRA amit én látok pl bet365-ön jelenleg..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Rendes jatekidore tette, azert annyi. Én gyoztesre, ott 1,9 korul van mindketto, legutobb 1,88-1,92Azt, hogy amikor 2.85öt fizetett drakenél az argentinok, akkor valami 1.4 kéne, hogy legyen a francia win.Bukiknál Argentína a favorit, egy hajszállal...Na, beállítottam a kezdőt fifában (tele argentinnal), látom Drake is fogadott, meg mostmát Kampman is.... sajnos nagyon egyértelműnek néz ki a francia W így. 😕Ezek nélkül nem ?
Igor
Sixo
Igor
Sixo
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Azt, hogy amikor 2.85öt fizetett drakenél az argentinok, akkor valami 1.4 kéne, hogy legyen a francia win.Bukiknál Argentína a favorit, egy hajszállal...Na, beállítottam a kezdőt fifában (tele argentinnal), látom Drake is fogadott, meg mostmát Kampman is.... sajnos nagyon egyértelműnek néz ki a francia W így. 😕Ezek nélkül nem ?
Igor
Sixo
Igor
több mint 1 éve
Bukiknál Argentína a favorit, egy hajszállal...Na, beállítottam a kezdőt fifában (tele argentinnal), látom Drake is fogadott, meg mostmát Kampman is.... sajnos nagyon egyértelműnek néz ki a francia W így. 😕Ezek nélkül nem ?
Igor
Sixo
több mint 1 éve
ez a robis szurkolok az egyiknek, pénzt rakok a másikra, egyik oldalról jön a winNa, beállítottam a kezdőt fifában (tele argentinnal), látom Drake is fogadott, meg mostmát Kampman is.... sajnos nagyon egyértelműnek néz ki a francia W így. 😕Tippmixen Argentínára raktam.
Igor
Olyan vagyok, mint néhány nemesi család a rózsák háborújában. Bebiztosítom magam mindkét oldalnál.
Kampman
több mint 1 éve
Vanczák Vili highlights-al kezdtek. Ezzel mindent elmondtam 😊Bőnyállal tolják?Messi fel és leszopására felkészülni.....Mar 20 perce tart az m4-en
ThundersNFL a Jobbágy
gamerkr
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Beregi Pista am kurva jó, de (és eerről nem esik, szó) ő se a kamera elé termett, nem egy kommunikációs szakember, viszont ő a szakmaiságával legalább kitűnik
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Na, beállítottam a kezdőt fifában (tele argentinnal), látom Drake is fogadott, meg mostmát Kampman is.... sajnos nagyon egyértelműnek néz ki a francia W így. 😕Tippmixen Argentínára raktam.
Igor
Olyan vagyok, mint néhány nemesi család a rózsák háborújában. Bebiztosítom magam mindkét oldalnál.
több mint 1 éve
Na, beállítottam a kezdőt fifában (tele argentinnal), látom Drake is fogadott, meg mostmát Kampman is.... sajnos nagyon egyértelműnek néz ki a francia W így. 😕Ezek nélkül nem ?
Igor
több mint 1 éve
Bőnyállal tolják?Messi fel és leszopására felkészülni.....Mar 20 perce tart az m4-en
ThundersNFL a Jobbágy
gamerkr
Draft
több mint 1 éve
Na, beállítottam a kezdőt fifában (tele argentinnal), látom Drake is fogadott, meg mostmát Kampman is.... sajnos nagyon egyértelműnek néz ki a francia W így. 😕
több mint 1 éve
Pályára dobott hógolyót mennyiért adnak?1:1000000
csipkelli
Draft
több mint 1 éve
Messi fel és leszopására felkészülni.....Mar 20 perce tart az m4-en
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Pályára dobott hógolyót mennyiért adnak?
több mint 1 éve
Kampman
28 313
megtörténtArgentína 11-est kapEzrest rá
5.50
Ez is adja magát nagyon
Kampman
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Argentína 11-est kapnem lesz 11-es a rendes játékidöben