Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
dembele miért kezdő folyamatosan?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kampman
28 313
mi kettenmi alatt te meg iktriad vagy te meg én, vagy mind3an?Csak mi tippeltünk 3-2-es francia győzelmet.iktriad culaIktriad az ewok nem?padawanja jediknek van, vukiknak nincsIkriad padawanjaIzgi meccset, és inkább a franciák nyerjenek.Ejnye... Még hányszor kell leírnom, hogy Argentína lesz a világbajnok?😊
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
deyell
11 702
melyiket, ezt vagy a 2002-est?azért mert az európaiak tojtak rá (nézők)az más miatt volt szar. a reggeli meccsek, meg a csoportkörben elhasaló alulteljesítő nagycsapatok (Hollandia ki sem jutott brr), na meg a bírói csalások miatt. az idei vb ezzel szemben teljesen jellegtelen, hangulattalan, a feelingje sincs meg.Ez miben nyilvánul meg? Érdekelne. 2002-esnél nem jobb? Összképet nézve.Talán a leggyengébb, amit eddig láttam.Egészen VB hangulatba kerültem, talán először idén.pedig ez volt minden idők legjobb vb-je azt mondják
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
deyell
de egy dél-amerikai tuti élvezte
NB2
choose life
több mint 1 éve
mi alatt te meg iktriad vagy te meg én, vagy mind3an?Csak mi tippeltünk 3-2-es francia győzelmet.iktriad culaIktriad az ewok nem?padawanja jediknek van, vukiknak nincsIkriad padawanjaIzgi meccset, és inkább a franciák nyerjenek.Ejnye... Még hányszor kell leírnom, hogy Argentína lesz a világbajnok?😊
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
akkor ebből legalább 5-6 perc hosszabbítás lesz.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Francia falt, TIZENEGYES!!!!Favágók elkezdték amihez értenek egyedül 😂francia védő lökte rá a kapusra
kapitnono
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Mbappé 2 nap híján 24 éves. Ha ma nyernek, volt már ennyire fiatalon valaki 2-szeres VB győztes? Tippre nem.Pele 22 volt
Zsellértelkes Vrij
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Csak mi tippeltünk 3-2-es francia győzelmet.iktriad culaIktriad az ewok nem?padawanja jediknek van, vukiknak nincsIkriad padawanjaIzgi meccset, és inkább a franciák nyerjenek.Ejnye... Még hányszor kell leírnom, hogy Argentína lesz a világbajnok?😊
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
több mint 1 éve
Favágók elkezdték amihez értenek egyedül 😂francia védő lökte rá a kapusra
kapitnono
több mint 1 éve
Favágók elkezdték amihez értenek egyedül 😂Dűl a Fa
kapitnono
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
azért mert az európaiak tojtak rá (nézők)az más miatt volt szar. a reggeli meccsek, meg a csoportkörben elhasaló alulteljesítő nagycsapatok (Hollandia ki sem jutott brr), na meg a bírói csalások miatt. az idei vb ezzel szemben teljesen jellegtelen, hangulattalan, a feelingje sincs meg.Ez miben nyilvánul meg? Érdekelne. 2002-esnél nem jobb? Összképet nézve.Talán a leggyengébb, amit eddig láttam.Egészen VB hangulatba kerültem, talán először idén.pedig ez volt minden idők legjobb vb-je azt mondják
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
deyell
de egy dél-amerikai tuti élvezte
több mint 1 éve
deyell
11 702
az más miatt volt szar. a reggeli meccsek, meg a csoportkörben elhasaló alulteljesítő nagycsapatok (Hollandia ki sem jutott brr), na meg a bírói csalások miatt. az idei vb ezzel szemben teljesen jellegtelen, hangulattalan, a feelingje sincs meg.Ez miben nyilvánul meg? Érdekelne. 2002-esnél nem jobb? Összképet nézve.Talán a leggyengébb, amit eddig láttam.Egészen VB hangulatba kerültem, talán először idén.pedig ez volt minden idők legjobb vb-je azt mondják
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
choose life
több mint 1 éve
hoppá lefújtak egy Messi faultot!Istenkáromlás
NB2
Draft
több mint 1 éve
hoppá lefújtak egy Messi faultot!
több mint 1 éve
Zsiráfgondozó?iktriad culaIktriad az ewok nem?padawanja jediknek van, vukiknak nincsIkriad padawanjaIzgi meccset, és inkább a franciák nyerjenek.Ejnye... Még hányszor kell leírnom, hogy Argentína lesz a világbajnok?😊
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
Draft
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Emlékezetes meccsek számában, meg úgy általában hogy mennyire tud érdekelni a dolog.Ez miben nyilvánul meg? Érdekelne. 2002-esnél nem jobb? Összképet nézve.Talán a leggyengébb, amit eddig láttam.Egészen VB hangulatba kerültem, talán először idén.pedig ez volt minden idők legjobb vb-je azt mondják
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
2010 óta amúgy is minden torna kicsit összefolyik, a 2014-es VB volt egy fokkal jobb.
több mint 1 éve
iktriad culaIktriad az ewok nem?padawanja jediknek van, vukiknak nincsIkriad padawanjaIzgi meccset, és inkább a franciák nyerjenek.Ejnye... Még hányszor kell leírnom, hogy Argentína lesz a világbajnok?😊
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Iktriad az ewok nem?padawanja jediknek van, vukiknak nincsIkriad padawanjaIzgi meccset, és inkább a franciák nyerjenek.Ejnye... Még hányszor kell leírnom, hogy Argentína lesz a világbajnok?😊
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL a Jobbágy
Sixo
Draft
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Franciákat sose szerettem, Messi hypot sem!Éppen most kezdődött a női Serie A-ban a Napoli-Lazio rangadó, ajánlom sok szeretettel.
Szóval nem megy vmi jó magyar meccs valahol?
steelwolf
több mint 1 éve
Ez miben nyilvánul meg? Érdekelne. 2002-esnél nem jobb? Összképet nézve.Talán a leggyengébb, amit eddig láttam.Egészen VB hangulatba kerültem, talán először idén.pedig ez volt minden idők legjobb vb-je azt mondják
Kampman
Sixo
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
padawanja jediknek van, vukiknak nincsIkriad padawanjaIzgi meccset, és inkább a franciák nyerjenek.Ejnye... Még hányszor kell leírnom, hogy Argentína lesz a világbajnok?😊
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Franciákat sose szerettem, Messi hypot sem!Szóval nem megy vmi jó magyar meccs valahol?