Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Lassie-vel VB-t kell nyeretni, neki öneröböl nem megy. Maradona legalább maga csalta el. Maradona ergo ügyesebb!
több mint 1 éve
Szerintem az nem feltétlen volt benne/arra nem fogadtam volna. Így mostmár nyilván van rá esély, de gondolom a szorzó is lecsökkent..5.5-es szorzó? Wow...Messi 2 gólt lő az 10x volt
Igor
ozibozi
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Szanalmas az egészleszarom hogy vb döntő vagy sem
Ilyen tizenegyest egy vb döntőben
Patkányok
realcamp
ilyet nem kéne befújni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kurva rohadt balhés cigány dimaria, a hülye spori meg megette.Var?!!!!! Mire való ha nem erre????
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kampman
28 313
6 büntető 1 vb alatt, oké.oda kell most már adni neki valahogy azt a nyüves trófeát.
Nincs itt semmi korrupció, szimpla véletlen 🙂
FLZOLI
több mint 1 éve
5 perce még azon gondolkoztam hogy dembele vagy sterling a szarabb token kezdőmost már fix h előbbi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ebben nem volt semmi 11es,VAR ?Én sem értem. Miért nem nézték vissza? Kamu 11-es...
Sixo
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
azért egy VB döntőben ilyet befújni kurva viccesMiért? Mi a szorzó a szabálytalanságoknál?
NB2
több mint 1 éve
Ja, értem, minden meccsen kell adni egy argentin tizit, szép vb
több mint 1 éve
Mi másból te jó isten, 6 tizit kapni egy vbn azt ne mondja valaki hogy ez nincs megrendezve 😂😂Egészen félelmetes...
kapitnono
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
6 büntető 1 vb alatt, oké.Nincs itt semmi korrupció, szimpla véletlen 🙂
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Ez hogy a pcsaba volt 11-es???
több mint 1 éve
Toto21
5 950
ha jól láttam hozzá sem ért Dembele, esett mielött kontakt lett volna 😀
több mint 1 éve
azért egy VB döntőben ilyet befújni kurva vicces
több mint 1 éve
Di Maria az egyik leghasznosabb Argentín focista, eddig miért nem kezdett?
több mint 1 éve
Dembele rettento okos
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
- JC6
6 951
Kihagyja
több mint 1 éve
Argentína 11-es?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mekkora szar
több mint 1 éve
scripted 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mi másból te jó isten, 6 tizit kapni egy vbn azt ne mondja valaki hogy ez nincs megrendezve 😂😂