NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
- JC6
6 951
EGYETEK KÁROGÓK
több mint 1 éve
ez szép volt és a fogadóknak jött is a DiMaria gólszerintem ezzel el is dőlt
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Na ezt szedd ki. Ez focivót.
több mint 1 éve
A törpézést sem értem, Maradona sokkal kissebb volt Messinél senki nem foglakozott vele.Én még akkor nem is éltem, esélyem sem volt fikázni. 😕 😕
bcsarli, Udvari Főkóstoló
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Nem hiszem, hogy egy VB-döntőnél már van ilyen jelenség.amúgy igen a franciák elég gyengék, ahhoz képest, hogy gólt kéne rúgniuk nem igazán támadnaksejthető volt hogy jobban akarják majd a győzelmet.
azt az egyet amúgy elismerem, hogy az argentinok meccsről meccsre jobbak
NB2
deyell
Egy FA-kupa 2. körös újrajátszást lehet jobban akarni, VB-döntőt nem.
több mint 1 éve
Toto21
5 950
5- ha a 11-es párbajt is nézzük 😛 😀De csak négyet rúgott be 🙃😉Maradjunk 5-nél:4 az a 6Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊én azt mondom nyerje meg, de ne így érted? Cselezze ki a fél védelmet, mint régen és semmi gond, de ne 6 11-sel.
Toto21
jobbágy#JC6
Szaudiak ellen, Lengyelek ellen, Hollandok ellen, Horvátok ellen és most
Toto21
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
És még hátra van vagy 70 percLehet fikázni sok mindent, de egyelőre egy csapat van a pályán..Gondolhatod milyen fasza 0-0nál egy ilyen
jobbágy#JC6
davemayer
több mint 1 éve
A törpézést sem értem, Maradona sokkal kissebb volt Messinél senki nem foglakozott vele.
több mint 1 éve
Vajon ez a sok betegeskedés most jön ki a franciáknál?Az argentín védelem elég masszív volt eddig a vb-n, az engedett (nagy) helyzeteket tekintve.
Elég gyengék.. nem sok esélyt látok!
steelwolf
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Mondjuk az biztos, hogy Dembele helyett már rég mást kellene játszatnia, mert ö mintha pályán se lenne.
több mint 1 éve
deyell
11 702
amúgy igen a franciák elég gyengék, ahhoz képest, hogy gólt kéne rúgniuk nem igazán támadnaksejthető volt hogy jobban akarják majd a győzelmet.
azt az egyet amúgy elismerem, hogy az argentinok meccsről meccsre jobbak
NB2
choose life
több mint 1 éve
- JC6
6 951
Addig meg volt tiltva a franciknak hogy támadjanak?Lehet fikázni sok mindent, de egyelőre egy csapat van a pályán..Gondolhatod milyen fasza 0-0nál egy ilyen
jobbágy#JC6
davemayer
több mint 1 éve
amúgy igen a franciák elég gyengék, ahhoz képest, hogy gólt kéne rúgniuk nem igazán támadnakazt az egyet amúgy elismerem, hogy az argentinok meccsről meccsre jobbak
több mint 1 éve
Annyira egyértelmű a dolog, hogy az NSO szerint pl. nem felrúgta, hanem fellökte.Úgy írod mintha alárúgott volna, mint Dumfries pl korabban. Ez itt lófasz nem voltHagyja ki a 11est mert hulyek voltak a franciak?Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊én azt mondom nyerje meg, de ne így érted? Cselezze ki a fél védelmet, mint régen és semmi gond, de ne 6 11-sel.
Toto21
gabokocka
davemayer
több mint 1 éve
Mindenki altal ismertek a szabalyok....hirtelen azt olvastam h borsodi! Ezzel a bajusszal ki se tűnne onnan 😆
Hatulrol nem megyek igy oda a tizenhatoson belul mert szabalyosan nem tud szerelni. Ennyi.
Arrol senki nem tehet hogy dembelenek borsonyi az agya.
gabokocka
több mint 1 éve
- JC6
6 951
De csak négyet rúgott be 🙃😉Maradjunk 5-nél:4 az a 6Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊én azt mondom nyerje meg, de ne így érted? Cselezze ki a fél védelmet, mint régen és semmi gond, de ne 6 11-sel.
Toto21
jobbágy#JC6
Toto21
több mint 1 éve
jah 4 et rúgott be, de 5ször próbálkozhatott, Szceszny kivédte.Maradjunk 5-nél:4 az a 6Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊én azt mondom nyerje meg, de ne így érted? Cselezze ki a fél védelmet, mint régen és semmi gond, de ne 6 11-sel.
Toto21
jobbágy#JC6
Toto21
több mint 1 éve
Lehet fikázni sok mindent, de egyelőre egy csapat van a pályán..Gondolhatod milyen fasza 0-0nál egy ilyen
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Maradjunk 5-nél:4 az a 6Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊én azt mondom nyerje meg, de ne így érted? Cselezze ki a fél védelmet, mint régen és semmi gond, de ne 6 11-sel.
Toto21
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Úgy írod mintha alárúgott volna, mint Dumfries pl korabban. Ez itt lófasz nem voltHagyja ki a 11est mert hulyek voltak a franciak?Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊én azt mondom nyerje meg, de ne így érted? Cselezze ki a fél védelmet, mint régen és semmi gond, de ne 6 11-sel.
Toto21
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊szerinted csak egy Realos utálhatja?😀 Ne légy ilyen!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Az a baj hogy innentol szaz szazalek ciganykodas jon...Argentína részéről tuti
gabokocka
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
- JC6
6 951
Lehet fikázni sok mindent, de egyelőre egy csapat van a pályán..
több mint 1 éve
Vajon ez a sok betegeskedés most jön ki a franciáknál? Elég gyengék.. nem sok esélyt látok!