NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Hát nem tudom én csak a döntőt nézem, de itt eddig inkább Argentína akart játszani, nem a franciákFranciák nagyjából egyenletesen jól játszottak, néhol élvezhetően. De amire utalsz azt elfelejthetjük, a felszabadult tamadó foci ideje lejárt már, kb a 2014es német válogatott volt az utolsó amelyik még folyamatosan jatszva akarta megnyerni a tornát.94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.Az a baj, hogy akkor nehéz olyan csapatot mondani, aki megérdemelte.
davemayer
Ez egy ilyen vb volt, nagyon szoros/nincsen olyan csapat, aki végig villogott. Voltak jó teljesítmények, aztán a köv meccsen meg szenvedtek... sőt, lehet h 1-1 szép meccs az inkább jinx volt bizonyos csapatoknak (BRA, POR), aztán rögtön ki is estek...
Igor
De egyébként igen, nincs olyan válogatott aki kiérdemelte maximálisan, de a francia áll hozzá legközelebb szvsz.
De ez az argentina? Ez?! A 0-0nal osztogatott 11esekkel, meg a kamu szarjaikkal?!
davemayer
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Tegnap 33-nál sem éreztem ennyire eldőltnek. De nem baj, Messi miatt megérdemlik, egyébként tényleg meccsről meccsre jobban játszottak.Horvátok és ezt tizit eléggé hígfos kategória megadni ...
Klaci79
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Bazsinho
1 003
Kemény fiúk agyontetovala ,mert vaganyak, aztán úgy tudnak fetrengeni mint egy furdos k.va.
több mint 1 éve
Odarúg aztán lefekszik a cigány. Én ilyen unszimpatikus csapatot még nem láttam, pedig láttam már egy pár diósgyőri és debreceni csapatot.
több mint 1 éve
Franciák nagyjából egyenletesen jól játszottak, néhol élvezhetően. De amire utalsz azt elfelejthetjük, a felszabadult tamadó foci ideje lejárt már, kb a 2014es német válogatott volt az utolsó amelyik még folyamatosan jatszva akarta megnyerni a tornát.94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.Az a baj, hogy akkor nehéz olyan csapatot mondani, aki megérdemelte.
davemayer
Ez egy ilyen vb volt, nagyon szoros/nincsen olyan csapat, aki végig villogott. Voltak jó teljesítmények, aztán a köv meccsen meg szenvedtek... sőt, lehet h 1-1 szép meccs az inkább jinx volt bizonyos csapatoknak (BRA, POR), aztán rögtön ki is estek...
Igor
De egyébként igen, nincs olyan válogatott aki kiérdemelte maximálisan, de a francia áll hozzá legközelebb szvsz.
De ez az argentina? Ez?! A 0-0nal osztogatott 11esekkel, meg a kamu szarjaikkal?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Tegnap 33-nál sem éreztem ennyire eldőltnek. De nem baj, Messi miatt megérdemlik, egyébként tényleg meccsről meccsre jobban játszottak.
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Sajnos ezzel a tippversenyt is elbukni látszom. 😕
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Waltner Robi nagyon együtt él a csapataval a kispad előttA Boca Juniors legendája
gabokocka
Hogy őt milyen elképzelésekkel igazolták le oda, az szerintem a magyar futball egyik máig nem eléggé felkutatott rejtélye.
több mint 1 éve
Waltner Robi nagyon együtt él a csapataval a kispad előtt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
- JC6
6 951
Hova?Én neked akkor sem lennék bástya ha ismernél, így meg elmehetsz oda94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.Ki is kapcsolhatod akkor a tv-t bástya
davemayer
jobbágy#JC6
davemayer
több mint 1 éve
Hé ombre mikor lettél chicano?Ezek a franciák az életben nem rúgnak ma gólt... Sajnos.Ne jinxeljünk már 😕
Zsellértelkes Vrij
Igor
több mint 1 éve
- JC6
6 951
?Védi kedvencét ordenáré stílusban....Én neked akkor sem lennék bástya ha ismernél, így meg elmehetsz oda94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.Ki is kapcsolhatod akkor a tv-t bástya
davemayer
jobbágy#JC6
davemayer
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Utálom az argentinokat, ez maradt.Ezek a franciák az életben nem rúgnak ma gólt... Sajnos.Ne jinxeljünk már 😕
Zsellértelkes Vrij
Igor
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Ezek a franciák az életben nem rúgnak ma gólt... Sajnos.Ha találnak egyet érdekes lesz
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Védi kedvencét ordenáré stílusban....Én neked akkor sem lennék bástya ha ismernél, így meg elmehetsz oda94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.Ki is kapcsolhatod akkor a tv-t bástya
davemayer
jobbágy#JC6
davemayer
Draft
több mint 1 éve
Ezek a franciák az életben nem rúgnak ma gólt... Sajnos.Ne jinxeljünk már 😕
Zsellértelkes Vrij
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Én neked akkor sem lennék bástya ha ismernél, így meg elmehetsz oda94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.Ki is kapcsolhatod akkor a tv-t bástya
davemayer
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Na hali, most èrtem ide úgy látom nem jött be amit kèrtem/vágytam az itteni hangulatot illetően...pedig remèmykedtem...😔azèrt ha megengeditek örülni fogok ha n nyomunk egy Coltsot 😏
több mint 1 éve
Ezek a franciák az életben nem rúgnak ma gólt... Sajnos.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Akárcsak az NFL-bennekem Pelé marad a GOAT, de ez személyes dolog, úgysem lehet egyértelmű győztest hirdetni94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.Mindegy mit mondunk...Messinek arany fényesre szopják, nyalják a faszát seggét meg Goat meg tudja a faszom, de inkább korszakos zseni CR7-el együtt
davemayer
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Draft
több mint 1 éve
A délutáni alvásomból felkelve benyomtam a TV-t, azt se tudtam hány óra, csak azt láttam hogy Franciaország-Argentína 4:2.Na Jinx megvan ha bejön Ik hozzád képest vizesfiú
Kellett pár perc mire megfejtettem hogy a 2018-as VB meccset ismétlik. 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Draft
több mint 1 éve
Kampman
28 313
nekem Pelé marad a GOAT, de ez személyes dolog, úgysem lehet egyértelmű győztest hirdetni94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.Mindegy mit mondunk...Messinek arany fényesre szopják, nyalják a faszát seggét meg Goat meg tudja a faszom, de inkább korszakos zseni CR7-el együtt
davemayer
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.Az a baj, hogy akkor nehéz olyan csapatot mondani, aki megérdemelte.
davemayer
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
A délutáni alvásomból felkelve benyomtam a TV-t, azt se tudtam hány óra, csak azt láttam hogy Franciaország-Argentína 4:2.Kellett pár perc mire megfejtettem hogy a 2018-as VB meccset ismétlik. 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló