NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 685
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
7 perc??? azt meg mire?😊volt a Messi Theo eset is, a tizi 2 gól
volt 2-3 perc a kapus miatt, ennyi
NB2
több mint 1 éve
94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.Mindegy mit mondunk...Messinek arany fényesre szopják, nyalják a faszát seggét meg Goat meg tudja a faszom, de inkább korszakos zseni CR7-el együtt
davemayer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
7 perc??? azt meg mire?😊volt 2-3 perc a kapus miatt, ennyi
több mint 1 éve
- JC6
6 951
94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.Ki is kapcsolhatod akkor a tv-t bástya
davemayer
több mint 1 éve
Kampman
28 313
94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.A legkevésbé szimpatikus győztes lesz.
davemayer
Az elődöntőt és a döntőt is lesimázzák, ezt meg kell hagyni.
több mint 1 éve
A hollandoknak mindenesetre már sikerült.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Kivancsi vagyok mire megy a szimpatikus eszakafrikai csapat ketgolos hatranybanNehogy 3-2 legyen vége a negróknak
gabokocka
Draft
több mint 1 éve
94 óta nézem a vbket de ez lesz az első győztes akire azt mondom hogy nem érdemelte meg.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Deschamps nyilvánvaló szándéka ezzel a kettős cserével: a franc tudja mi a szándéka ezzel a kettőscserével.Pánikcsere, nem hogy a nem létező középpályát erősíti.
Szokol
Ja és persze Benzemat kiutalta biztos ami biztos
több mint 1 éve
Van barátnőm 😝Gecc a törpe nekiugrik Teónak erre szabi kifelé 😂😂😂Te milyen magas vagy? 😊
petey
bcsarli, Udvari Főkóstoló
1.84
több mint 1 éve
Amúgy simán érzek ebben egy egyenlítést.
több mint 1 éve
Megyek megnézem VHS-en a 2006-os döntőt!Ott a végéig vannak izgalmak 😃
több mint 1 éve
Deschamps nyilvánvaló szándéka ezzel a kettős cserével: a franc tudja mi a szándéka ezzel a kettőscserével.
több mint 1 éve
Kivancsi vagyok mire megy a szimpatikus eszakafrikai csapat ketgolos hatranyban
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
És ez a kókler bitorolja Zidane előtt a padot, plussz viszi a vazelint bőszen Messi nonstop szopószeánszraSosem értettem...Messinek el kell venni kedvét játéktól....apróbb faltok , folyamatosan követni plusz néha egy sárgás felrúgás....ennyi és ki van véve a játékból....
FLZOLI
Nélküle ez az Argentína kalap xart sem ér
Draft
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Igen, soha nem értettem ezt sem.Ezt a dimáriát már a Realnál sem értettem minek futtatják amikor valahogy mindig mindenhol karcsú az a srác azóta isHozzászólások, amik rosszul öregedtek. 30 perc alatt egy gól, egy kiharcolt tizi.
ozibozi
Szokol
A gól az gól még ha vakszerencse volt is ez a földre pattanás, de nincs mit mondani. 😊
több mint 1 éve
Na, legalább pumpkinja van azért Didinek.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Toto21
5 950
az kemény, Zsiru és Dembele offkell egy gól nekik az elsö félidöben!
NB2
több mint 1 éve
- JC6
6 951
Angel Di Maria ezen argentín generáció legclutchabb játékosa válogatott szinten? Copa győzelmi gól, itt kiharcolt tizi és gólÉs van egy olimpiai döntőben lőtt gólja, asszem győzelmet ért
zacknorb
több mint 1 éve
Nézd ezt a pélót hogy cserél most...És ez a kókler bitorolja Zidane előtt a padot, plussz viszi a vazelint bőszen Messi nonstop szopószeánszraazért Deschampot kóklernek hívni kicsit meredek szerintem
FLZOLI
zacknorb
több mint 1 éve
És ez a kókler bitorolja Zidane előtt a padot, plussz viszi a vazelint bőszen Messi nonstop szopószeánszraazért Deschampot kóklernek hívni kicsit meredek szerintem
FLZOLI
több mint 1 éve
az kemény, Zsiru és Dembele off
több mint 1 éve
Ezek az argentinok tényleg egyedül csak a favágáshoz értenek.A bundázott tiziket kihagytad
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
És ez a kókler bitorolja Zidane előtt a padot, plussz viszi a vazelint bőszen Messi nonstop szopószeánszra