NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Ha jogos a 11es engem az sem zavar, de egy ilyen szart befújni. Nem tudom ti hol láttatok kontaktot de nagyítóval kellene keresni kbNagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊én azt mondom nyerje meg, de ne így érted? Cselezze ki a fél védelmet, mint régen és semmi gond, de ne 6 11-sel.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Mindenki altal ismertek a szabalyok.Fifaban megoldja ezeket fault nélkül.
Hatulrol nem megyek igy oda a tizenhatoson belul mert szabalyosan nem tud szerelni. Ennyi.
Arrol senki nem tehet hogy dembelenek borsonyi az agya.
gabokocka
több mint 1 éve
Hagyja ki a 11est mert hulyek voltak a franciak?Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊én azt mondom nyerje meg, de ne így érted? Cselezze ki a fél védelmet, mint régen és semmi gond, de ne 6 11-sel.
Toto21
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Horvátok ellen mondjuk megcsinálta... 😊 minden meccsen meg nem tudom mennyire korrekt ezt elvárni... de még van 1 óra végülis, lesz idő kontrázni.Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊én azt mondom nyerje meg, de ne így érted? Cselezze ki a fél védelmet, mint régen és semmi gond, de ne 6 11-sel.
Toto21
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Az a baj hogy innentol szaz szazalek ciganykodas jon...
több mint 1 éve
- JC6
6 951
4 az a 6Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊én azt mondom nyerje meg, de ne így érted? Cselezze ki a fél védelmet, mint régen és semmi gond, de ne 6 11-sel.
Toto21
több mint 1 éve
Gecc a törpe nekiugrik Teónak erre szabi kifelé 😂😂😂Te milyen magas vagy? 😊
petey
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊én azt mondom nyerje meg, de ne így érted? Cselezze ki a fél védelmet, mint régen és semmi gond, de ne 6 11-sel.
több mint 1 éve
Mindenki altal ismertek a szabalyok.Hatulrol nem megyek igy oda a tizenhatoson belul mert szabalyosan nem tud szerelni. Ennyi.
Arrol senki nem tehet hogy dembelenek borsonyi az agya.
több mint 1 éve
- JC6
6 951
Soccer VB 2022 -> Anti Argentin Fan Club
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊Sosem kedveltem a Madridot, engem inkább a Messi hype zavart mindig is.
több mint 1 éve
Argentin D-ben van Molina,a bíró meg egy Collina-
wannabee.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
A tizinél nem rúgta el Di Maria lábát a francia? Mintha összeért volna.Argentínok meg már fetrengenek.
több mint 1 éve
Nagy a Messi gyűlölet, sok itt a Real-os 😊
több mint 1 éve
Argentinok már csalni se tudna rendesen, miután 78-ban megvették a VB-t, majd Maradona kézzel is gólt üthetett
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Idő se volt rá, hogy rendesen megnézzék. Kisebb tétnél percekig tökölnek.Biztos visszanézték, mindent vissza kell. Csak nem találtak rá bizonyítékot, hogy egyértelműen rossz döntés született szerintük.ebben nem volt semmi 11es,VAR ?Én sem értem. Miért nem nézték vissza? Kamu 11-es...
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
Ezen mi volt a kamu?Inkább csebi ötlete lenne erre a megoldás, a közvetett szabadrúgás a 16-oson belülről
Hatulrol hozzaert a labahoz ami osszeakadt, dembele volt a retardalt, mi a faszt akart csinalni vele olyan helyzetbol.
Ez 10bol 10szer tizenegyes.
gabokocka
De legalább összejön így minden idők legröhejesebb gólkirályi címe
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
- JC6
6 951
Minimális kontakt volt, hátulról, pont mikor lépett. Ilyenkor koccol mindkét láb, egyértemű tizi. Csak nem látványos…
több mint 1 éve
Ezen mi volt a kamu?Hol akadt össze?!
Hatulrol hozzaert a labahoz ami osszeakadt, dembele volt a retardalt, mi a faszt akart csinalni vele olyan helyzetbol.
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kecskeánusz Dösamp kéne váltson, de hát erre képtelen. Rabiot, Dembele kuka
több mint 1 éve
Biztos visszanézték, mindent vissza kell. Csak nem találtak rá bizonyítékot, hogy egyértelműen rossz döntés született szerintük.ebben nem volt semmi 11es,VAR ?Én sem értem. Miért nem nézték vissza? Kamu 11-es...
Sixo
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Lassie-vel VB-t kell nyeretni, neki öneröböl nem megy. Maradona legalább maga csalta el. Maradona ergo ügyesebb!Ennyi
Toto21
több mint 1 éve
Ezen mi volt a kamu?Hatulrol hozzaert a labahoz ami osszeakadt, dembele volt a retardalt, mi a faszt akart csinalni vele olyan helyzetbol.
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Igen, Azért is volt 10xSzerintem az nem feltétlen volt benne/arra nem fogadtam volna.5.5-es szorzó? Wow...Messi 2 gólt lő az 10x volt
Igor
ozibozi
Igor