Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
18 órája
Én 16 de Torghelle góljara emlékszem még 😆Bakker èn 25 😀Voltam 9 éves de nagy élmény voltÚgy úgy 🙂Ja, amúgy tegye fel a kezèt aki velem együtt èlőben látta Messi első kb kèt percig tartó (hasra ütök) debütalását 😀Én a Puskásban voltam faterral 😁
dande2
kapitnono
dande2
kapitnono
dande2

Just Win Baby!
18 órája
Zacknorb minnyá leboomerezÉn 23 vótam és TV-n néztemBakker èn 25 😀Voltam 9 éves de nagy élmény voltÚgy úgy 🙂Ja, amúgy tegye fel a kezèt aki velem együtt èlőben látta Messi első kb kèt percig tartó (hasra ütök) debütalását 😀Én a Puskásban voltam faterral 😁
dande2
kapitnono
dande2
kapitnono
dande2
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
18 órája
Ja, amúgy tegye fel a kezèt aki velem együtt èlőben látta Messi első kb kèt percig tartó (hasra ütök) debütalását 😀labdaszedo voltam😀
dande2
18 órája
Én 23 vótam és TV-n néztemBakker èn 25 😀Voltam 9 éves de nagy élmény voltÚgy úgy 🙂Ja, amúgy tegye fel a kezèt aki velem együtt èlőben látta Messi első kb kèt percig tartó (hasra ütök) debütalását 😀Én a Puskásban voltam faterral 😁
dande2
kapitnono
dande2
kapitnono
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
18 órája
VARral vissza kellene nézni az énekesnőt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
18 órája
Booooo nem Döglégy Zolee rapeli/énekli az argenin himnuszt!
18 órája
m4sport online megadta magát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 órája
Egèszcsapatos kivonulás vègig volt e a VBn nem tudom de a dizánj ès forma igenEgyébként ez a zászlós kör dizánj szerintem jól nèzki.Meg hogy az egész válogatott (nem csak a kezdők) kimegy meghallgatni a himnuszt
dande2
Nem tudom ezt mikor hozták be, de menő
gamerkr
18 órája
A szervezőknek nem sikerült az argentin himnuszra zenekart szerződtetni, vagy az ICE toloncolta ki őket, bármi előfordulhat.
18 órája
Bakker èn 25 😀Voltam 9 éves de nagy élmény voltÚgy úgy 🙂Ja, amúgy tegye fel a kezèt aki velem együtt èlőben látta Messi első kb kèt percig tartó (hasra ütök) debütalását 😀Én a Puskásban voltam faterral 😁
dande2
kapitnono
dande2
kapitnono
18 órája
Mikibácsi féle jóslat mit mond amúgy mára?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 órája
Egyébként ez a zászlós kör dizánj szerintem jól nèzki.Meg hogy az egész válogatott (nem csak a kezdők) kimegy meghallgatni a himnuszt
dande2
Nem tudom ezt mikor hozták be, de menő
18 órája
Alonso hazaért a kickoffra? 😀
18 órája
Voltam 9 éves de nagy élmény voltÚgy úgy 🙂Ja, amúgy tegye fel a kezèt aki velem együtt èlőben látta Messi első kb kèt percig tartó (hasra ütök) debütalását 😀Én a Puskásban voltam faterral 😁
dande2
kapitnono
dande2

18 órája
Elore felek a Los Angeles-i olimpiatol. 24 oras megnyito es zarounnepseg lesz, twitchen nyomja majd ishowspeed eloben.This is the Olympics
Stez
This is the Olympics
Move yo' body mathafucka,
This is the Olympics
18 órája
Elore felek a Los Angeles-i olimpiatol. 24 oras megnyito es zarounnepseg lesz, twitchen nyomja majd ishowspeed eloben.sztem én azt simán ki fogom hagyni a gecibe
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 órája
Egyébként ez a zászlós kör dizánj szerintem jól nèzki.
18 órája
Kár hogy arra nem lehetett fogadni hogy a kickoff csúszni fog (mint Amerikában minden sportban)

Just Win Baby!
18 órája
Úgy úgy 🙂Ja, amúgy tegye fel a kezèt aki velem együtt èlőben látta Messi első kb kèt percig tartó (hasra ütök) debütalását 😀Én a Puskásban voltam faterral 😁
dande2
kapitnono
18 órája
Elore felek a Los Angeles-i olimpiatol. 24 oras megnyito es zarounnepseg lesz, twitchen nyomja majd ishowspeed eloben.
18 órája
Ja, amúgy tegye fel a kezèt aki velem együtt èlőben látta Messi első kb kèt percig tartó (hasra ütök) debütalását 😀Én a Puskásban voltam faterral 😁
dande2

18 órája
Tom bá elmodja mindjárt a végeredményt, mert ő már átélte egyszer ezt a napot....Csak egyszer? 😀
Tony Adams
18 órája
Na hát akkor Viva España! Argentinoknak remélem visszaüt a karma végre
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 órája
Ja, amúgy tegye fel a kezèt aki velem együtt èlőben látta Messi első kb kèt percig tartó (hasra ütök) debütalását 😀A mi csodacsapatunk ellen?
dande2

Just Win Baby!