Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Ergyák, de kb harmadszor kanalazza ki a gólvonalról a kék csapatAmennyire röfög Kongónak, ha továbbjutnak, akkor Mexikó ellen már a harmadik percben kapnak egy megpattanótAz angolok full ergyák
slowmotion
Willie Parker
2 hónapja
Ahogy a múltkor írtam Peter Shilton volt az utolsó jó kapusuk 😄🤪Egyelőre a kapusok közti különbség simán eldönti.Seaman volt az utolsó jó kapusuk, de azért ő is csinált nagy lepkevadászatokat. Cserébe legalább csinált embertelen bravúrokat is.
Hogy ezeknek hogy nem sikerül sosem egy értelmes kapust kinevelni, azert az kurvajo kerdes.
eaglesmcnabb
Sebii
2 hónapja
Nem, nem döntöttek jól.De itt jól döntöttek, ez a lényegNem, csak a szellemiség mögé szeretnek sokan bújni, amikor egy hülye ítéletre nincs jobb magyarázat, mint hogy "a foci szellemisége szerint jó döntés"...Megy a mixed, v miért vagy morci?Egyetértek Henrikkel, a szabályok szerint kettő tizi maradt el, a szellemiség alapján meg két jó döntést hoztak.Szellemiség, az de szép szó a baromságra...
Willie Parker
StormST
Willie Parker
StormST
Willie Parker
Pont hogy ez lett ecsetelve, hogy szabály szerint ez nem egy jó döntés.
Ergo ez objektíve egy nem jó döntés.
2 hónapja
Amennyire röfög Kongónak, ha továbbjutnak, akkor Mexikó ellen már a harmadik percben kapnak egy megpattanótAz angolok full ergyák
slowmotion
2 hónapja
Piros nem lehet, mert a labda után nyúltEgyetértek Henrikkel, a szabályok szerint kettő tizi maradt el, a szellemiség alapján meg két jó döntést hoztak.Én is egyetértek és várom, hogy innentől ez legyen a sztenderd, viszont gondolom úgy lesz mint a kezezésnél, hogy két meccs múlva ugyanezért tizenegyes és piros lesz a kapusnak.
Willie Parker
Matthew99
2 hónapja
De itt jól döntöttek, ez a lényegNem, csak a szellemiség mögé szeretnek sokan bújni, amikor egy hülye ítéletre nincs jobb magyarázat, mint hogy "a foci szellemisége szerint jó döntés"...Megy a mixed, v miért vagy morci?Egyetértek Henrikkel, a szabályok szerint kettő tizi maradt el, a szellemiség alapján meg két jó döntést hoztak.Szellemiség, az de szép szó a baromságra...
Willie Parker
StormST
Willie Parker
StormST
2 hónapja
Amennyire röfög Kongónak, ha továbbjutnak, akkor Mexikó ellen már a harmadik percben kapnak egy megpattanót
2 hónapja
De azert ha ugyanezen menne el az Arsenal bajnoki cime, akkor rogton teged is zavarna, hogy a szabalyt nem tartottak be, de bezzeg a szellemiseg... 😁A grundon ilyen csalásokért inkább szétrúgtak.Egyetértek Henrikkel, a szabályok szerint kettő tizi maradt el, a szellemiség alapján meg két jó döntést hoztak.Szellemiség, az de szép szó a baromságra...
Willie Parker
StormST
Nem kellene mindig minden kiskaput keresgélni a játékosoknak, ne cigánykodjanak, hanem játsszanak rendesen
Willie Parker
2 hónapja
Nem, csak a szellemiség mögé szeretnek sokan bújni, amikor egy hülye ítéletre nincs jobb magyarázat, mint hogy "a foci szellemisége szerint jó döntés"...Megy a mixed, v miért vagy morci?Egyetértek Henrikkel, a szabályok szerint kettő tizi maradt el, a szellemiség alapján meg két jó döntést hoztak.Szellemiség, az de szép szó a baromságra...
Willie Parker
StormST
Willie Parker
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
Egyetértek Henrikkel, a szabályok szerint kettő tizi maradt el, a szellemiség alapján meg két jó döntést hoztak.Én is egyetértek és várom, hogy innentől ez legyen a sztenderd, viszont gondolom úgy lesz mint a kezezésnél, hogy két meccs múlva ugyanezért tizenegyes és piros lesz a kapusnak.
Willie Parker

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
A grundon ilyen csalásokért inkább szétrúgtak.Egyetértek Henrikkel, a szabályok szerint kettő tizi maradt el, a szellemiség alapján meg két jó döntést hoztak.Szellemiség, az de szép szó a baromságra...
Willie Parker
StormST
Nem kellene mindig minden kiskaput keresgélni a játékosoknak, ne cigánykodjanak, hanem játsszanak rendesen
2 hónapja
Egy az egyben a kapussal, tiz meterrol, senki nem akadalyozza, es bazdmeg meg a kaput sem talalja el. Erre a csavora nincsenek szavak.
2 hónapja
Lófaszt fájt Wissának, azért maradt lent, hogy ne kapjon lapot
2 hónapja
Megy a mixed, v miért vagy morci?Egyetértek Henrikkel, a szabályok szerint kettő tizi maradt el, a szellemiség alapján meg két jó döntést hoztak.Szellemiség, az de szép szó a baromságra...
Willie Parker
StormST
2 hónapja
Spencenek majdnem leesett a szájkosara
2 hónapja
Egyetértek Henrikkel, a szabályok szerint kettő tizi maradt el, a szellemiség alapján meg két jó döntést hoztak.Szellemiség, az de szép szó a baromságra...
Willie Parker
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
Mint a DKMint az angolok? Nem baj, most hogy megjöttem, tuti kikapnak majd 😕Óbasszus, aszittem 7kor kezdődik a mai, lemaradtam az örömünnep első feléről... 😕Elkúrtad
Igor
Willie Parker
Igor
2 hónapja
Mint az angolok? Nem baj, most hogy megjöttem, tuti kikapnak majd 😕Óbasszus, aszittem 7kor kezdődik a mai, lemaradtam az örömünnep első feléről... 😕Elkúrtad
Igor
Willie Parker
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Egyetértek Henrikkel, a szabályok szerint kettő tizi maradt el, a szellemiség alapján meg két jó döntést hoztak.
2 hónapja
Óbasszus, aszittem 7kor kezdődik a mai, lemaradtam az örömünnep első feléről... 😕Elkúrtad
Igor
2 hónapja
Pickford az Eb-n kurva jo volt, es az elozo vb-n is. Csak mondom. Erre a vb-re jott ugy, hogy az elso perctol lattad rajta, hogy teljesen meg van hulyulve, ossze-vissza csinal mindent es barmikor labda van a kozeleben, elfog a retteges.Ja néha lepkézett, ez igaz, néha meg benyúlt a háta mögé és a fizikát meghazudtolva kiszedte a gólba tartó labdát, de Pickfordnál eddig kb. 0 db bravúrra emlékszem karrierje során.Seaman pont akkora lepkes volt, mint James vagx akar Pickford. 😀Egyelőre a kapusok közti különbség simán eldönti.Seaman volt az utolsó jó kapusuk, de azért ő is csinált nagy lepkevadászatokat. Cserébe legalább csinált embertelen bravúrokat is.
Hogy ezeknek hogy nem sikerül sosem egy értelmes kapust kinevelni, azert az kurvajo kerdes.
eaglesmcnabb
Sebii
Csak az o eseteben az ido megszepitette az emlekeket, mert utana meg nagyobb balfaszok kerultek az angol kapuba. De Seamenen konkretan elment a 2002-es vb azzal az all time low benezett Ronaldinho-szabadrugassal.
Stez
Az a vb meg nem Seamanen ment el, hanem hogy azon a meccsen egy félidő emberelőnyben sem csináltak szart se.
eaglesmcnabb
De ez valoszinuleg Konsanak is koszonheto, a pali annyira instabil, hogy gondolom nagyon nem bizik benne Pickford, es meg van orulve. Hat, en sem biznek Konsaban, az az igazsag, ez persze nem Pickfordot vedi.
2 hónapja
Úgy meg nézném egyszer ezt a Berkes Juditot reggel felkelés után smink nélkül...Gondolkodom rajta, hogy ez most a vágyálmod vagy csak léc alattinak tartod őt...
nagir
2 hónapja
Óbasszus, aszittem 7kor kezdődik a mai, lemaradtam az örömünnep első feléről... 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Sok angol és francia gyökérről beszél a komm, mintha a bulinegyedről áradozna