Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Ja néha lepkézett, ez igaz, néha meg benyúlt a háta mögé és a fizikát meghazudtolva kiszedte a gólba tartó labdát, de Pickfordnál eddig kb. 0 db bravúrra emlékszem karrierje során.Seaman pont akkora lepkes volt, mint James vagx akar Pickford. 😀Egyelőre a kapusok közti különbség simán eldönti.Seaman volt az utolsó jó kapusuk, de azért ő is csinált nagy lepkevadászatokat. Cserébe legalább csinált embertelen bravúrokat is.
Hogy ezeknek hogy nem sikerül sosem egy értelmes kapust kinevelni, azert az kurvajo kerdes.
eaglesmcnabb
Sebii
Csak az o eseteben az ido megszepitette az emlekeket, mert utana meg nagyobb balfaszok kerultek az angol kapuba. De Seamenen konkretan elment a 2002-es vb azzal az all time low benezett Ronaldinho-szabadrugassal.
Stez
Az a vb meg nem Seamanen ment el, hanem hogy azon a meccsen egy félidő emberelőnyben sem csináltak szart se.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Úgy meg nézném egyszer ezt a Berkes Juditot reggel felkelés után smink nélkül...Álmodj, királylány!
nagir
2 hónapja
Magyar kézi és lassan a vízilabdaEgyelőre a kapusok közti különbség simán eldönti.Nekem erről az az elméletem, hogy ahol jó a bajnokság, és barmelyik csapat szinte megvesz bárkit, ott a válogatott elergyad.
Hogy ezeknek hogy nem sikerül sosem egy értelmes kapust kinevelni, azert az kurvajo kerdes.
eaglesmcnabb
Anglia, Németország, Olaszország.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Úgy meg nézném egyszer ezt a Berkes Juditot reggel felkelés után smink nélkül...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Szerintem a sporik általánosságban jól vezetnek.Pontosan ugyanugy vezetnek a sporik, ahogy barhol mashol, ha epp valaki olyanrol van szo. Undormany a jatekvezetes az egesz tornan, a var meg amit muvel, az nevetseges. Nem ma, ugy atlagban a veben igaz ez.A vébén máshogy vezetnek a sporik, sokkal többet elengednek, leszarják a szimulàlt sérülést, fetrengést stbMeg dobbant is egyet hogy megvarja a kontaktokt hogy nezunk ennyire mast😀A legtobb tizenegyes altalaban ilyen. Vetodo kapust a legtobb jatekos at tudna ugrani ha akarja, de nyilvan inkabb belefutnak a kapusba, hogy bunteto legyen. Ez kb. mindenhol bunteto.
JéBé
Duff
Nekem szimpatikusabb ez a felfogás
Willie Parker
Stez
A világsztárokkal mindig, mindenhol kivételeznek, itt is.
A VAR használata valóban vicc.
2 hónapja
Seaman pont akkora lepkes volt, mint James vagx akar Pickford. 😀Egyelőre a kapusok közti különbség simán eldönti.Seaman volt az utolsó jó kapusuk, de azért ő is csinált nagy lepkevadászatokat. Cserébe legalább csinált embertelen bravúrokat is.
eaglesmcnabb
Sebii
Csak az o eseteben az ido megszepitette az emlekeket, mert utana meg nagyobb balfaszok kerultek az angol kapuba. De Seamenen konkretan elment a 2002-es vb azzal az all time low benezett Ronaldinho-szabadrugassal.
2 hónapja
Tuchel vagy Nagelsmann repül elöbb?😂😂Julian már elvileg kirugva
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Szerintem a németeknel és az olaszoknál is ez az elergyadás egyik oka.Mondjuk ez jelenség csak 1 bajnokságra igaz, az angol.Egyelőre a kapusok közti különbség simán eldönti.Nekem erről az az elméletem, hogy ahol jó a bajnokság, és barmelyik csapat szinte megvesz bárkit, ott a válogatott elergyad.
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
Ehhez legközelebb talán a spanyol lenne (legtöbb költőképes csapat), amelyik válogatott meg cáfolja is ezt az elméletet.
zacknorb
A spanyolok meg nem egyből vesznek valakit, hanem azert iparkodnak spanyol fiatalokat kinevelni, felépíteni. A Real meg ezügyben nem szamít, csak belezavar az elméletbe.
2 hónapja
Na jo, ez touche. 😂Rashford egy akkora buta fasz, hogy olyan nincs meg egy, eskuszom. Ennek a palinak minden megmozdulasa hulladek. Szo szerint minden megmozdulasa.rég volt már az a trent richardson, hogy ilyen nagy szavakkal ilyen könnyelműen dobálózz
Stez
fake.id
2 hónapja
Egyelőre a kapusok közti különbség simán eldönti.Seaman volt az utolsó jó kapusuk, de azért ő is csinált nagy lepkevadászatokat. Cserébe legalább csinált embertelen bravúrokat is.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Mondjuk ez jelenség csak 1 bajnokságra igaz, az angol.Egyelőre a kapusok közti különbség simán eldönti.Nekem erről az az elméletem, hogy ahol jó a bajnokság, és barmelyik csapat szinte megvesz bárkit, ott a válogatott elergyad.
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
Ehhez legközelebb talán a spanyol lenne (legtöbb költőképes csapat), amelyik válogatott meg cáfolja is ezt az elméletet.
2 hónapja
Kiesnek az angolok?simán benne van, de megint irtó balfaszok
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Kiesnek az angolok?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Egyelőre a kapusok közti különbség simán eldönti.Nekem erről az az elméletem, hogy ahol jó a bajnokság, és barmelyik csapat szinte megvesz bárkit, ott a válogatott elergyad.
eaglesmcnabb
2 hónapja
www.espn.com/soccer/team-stats/_/gameId/760495Csak? OkXg ott lesz1.31?
gyurczi
Negritis, a vajda
gyurczi
itt annyit írt az előbb, most 1.25
2 hónapja
Amúgy szokás szerint először Konsa mozdult rossz helyre, az a gyerek egy gyökérA két CB teljesen el volt tolódva, a mögéjük üresen befutó emberre ment Spence. Teljesen mindegy, hogy Anderson vagy Madueke baszta-e el, ha nem megy vele Spence, akkor a csávóra ívelik.Azon kivul, hogy full fosul helyezkedett, es rossz emberrel ment el, nem is volt.Nezd mar, Anglia golt kapott a jobbhatvedrol. Ezt nem lattuk jonni.Spence volt a legkevésbé hibás a gólban, de amúgy majdnem igazad van
Stez
slowmotion
Stez
Márpedig a kapuhoz közelebbi embert kell felvenni, mert onnan meg van esély átérni, ha mégsem ő kapja.
A kongói gyerek szimplán olvasta, hogy ki marad szabadon, Spence meg ott állt letolt gatyával.
És Prickford beszopta a rövidre.
slowmotion
2 hónapja
Rashford egy akkora buta fasz, hogy olyan nincs meg egy, eskuszom. Ennek a palinak minden megmozdulasa hulladek. Szo szerint minden megmozdulasa.rég volt már az a trent richardson, hogy ilyen nagy szavakkal ilyen könnyelműen dobálózz
Stez
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
Pontosan ugyanugy vezetnek a sporik, ahogy barhol mashol, ha epp valaki olyanrol van szo. Undormany a jatekvezetes az egesz tornan, a var meg amit muvel, az nevetseges. Nem ma, ugy atlagban a veben igaz ez.A vébén máshogy vezetnek a sporik, sokkal többet elengednek, leszarják a szimulàlt sérülést, fetrengést stbMeg dobbant is egyet hogy megvarja a kontaktokt hogy nezunk ennyire mast😀A legtobb tizenegyes altalaban ilyen. Vetodo kapust a legtobb jatekos at tudna ugrani ha akarja, de nyilvan inkabb belefutnak a kapusba, hogy bunteto legyen. Ez kb. mindenhol bunteto.
JéBé
Duff
Willie Parker
Szerkesztette: Stez
2 hónapja
De cserébe a többi 60+ meccsen?Leszarják a szimulált sérülést és fetrengést? Te láttad a német meccset? A paraguayiak a 3. perctől fetrengtek mindenért, a bíró meg zabálta kétpofára...A vébén máshogy vezetnek a sporik, sokkal többet elengednek, leszarják a szimulàlt sérülést, fetrengést stbMeg dobbant is egyet hogy megvarja a kontaktokt hogy nezunk ennyire mast😀A legtobb tizenegyes altalaban ilyen. Vetodo kapust a legtobb jatekos at tudna ugrani ha akarja, de nyilvan inkabb belefutnak a kapusba, hogy bunteto legyen. Ez kb. mindenhol bunteto.
JéBé
Duff
Willie Parker
StormST
Amúgy ezt már sokan kiemelték, hogy igen, ezen a meccsen magasabban van a faulthatár.
2 hónapja
Egy csomó meccs van, h megy a játék, mikor vki fekszik a gyepen és nem állítja megLeszarják a szimulált sérülést és fetrengést? Te láttad a német meccset? A paraguayiak a 3. perctől fetrengtek mindenért, a bíró meg zabálta kétpofára...A vébén máshogy vezetnek a sporik, sokkal többet elengednek, leszarják a szimulàlt sérülést, fetrengést stbMeg dobbant is egyet hogy megvarja a kontaktokt hogy nezunk ennyire mast😀A legtobb tizenegyes altalaban ilyen. Vetodo kapust a legtobb jatekos at tudna ugrani ha akarja, de nyilvan inkabb belefutnak a kapusba, hogy bunteto legyen. Ez kb. mindenhol bunteto.
JéBé
Duff
Willie Parker
StormST
2 hónapja
Csak? OkXg ott lesz1.31?
gyurczi
Negritis, a vajda
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
ha valaki így esik el természetesen mint Kane akkor valami mozgáskorlátozott együttesben kellene játszania ilyen mozgáskordinációval
2 hónapja
Leszarják a szimulált sérülést és fetrengést? Te láttad a német meccset? A paraguayiak a 3. perctől fetrengtek mindenért, a bíró meg zabálta kétpofára...A vébén máshogy vezetnek a sporik, sokkal többet elengednek, leszarják a szimulàlt sérülést, fetrengést stbMeg dobbant is egyet hogy megvarja a kontaktokt hogy nezunk ennyire mast😀A legtobb tizenegyes altalaban ilyen. Vetodo kapust a legtobb jatekos at tudna ugrani ha akarja, de nyilvan inkabb belefutnak a kapusba, hogy bunteto legyen. Ez kb. mindenhol bunteto.
JéBé
Duff
Willie Parker
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
Xg ott lesz1.31?
gyurczi