Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 7., kedd
18:00 Argentína - Egyiptom (nyolcaddöntő, Atlanta)
22:00 Svájc - Kolumbia (nyolcaddöntő, Vancouver)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Kolumbia: vpi
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
27 napja
addigra már az olasz válogatottat fogja irányítani, szóval nem nyert 😀Most olvastam, hogy még nem nyert vb-t olyan csapat, ahol küldföldi edző van és végigpörgetve valóban így van.majd Rossi 4 ev mulva
Idén is az a valószínűbb, hogy így marad, hacsak Tuchel, Ancelotti, Martínez nem dobbant nagyot, vagy vadabb elképzelés hogy Bielsa, Montella nem csinálnak csodát.
dancogo
csebi
27 napja
Most olvastam, hogy még nem nyert vb-t olyan csapat, ahol küldföldi edző van és végigpörgetve valóban így van.majd Rossi 4 ev mulva
Idén is az a valószínűbb, hogy így marad, hacsak Tuchel, Ancelotti, Martínez nem dobbant nagyot, vagy vadabb elképzelés hogy Bielsa, Montella nem csinálnak csodát.
dancogo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
27 napja
Most olvastam, hogy még nem nyert vb-t olyan csapat, ahol küldföldi edző van és végigpörgetve valóban így van.Idén is az a valószínűbb, hogy így marad, hacsak Tuchel, Ancelotti, Martínez nem dobbant nagyot, vagy vadabb elképzelés hogy Bielsa, Montella nem csinálnak csodát.
27 napja
Ki nyeri: ArgentínaKi nyerje: Argentína
Vamos!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
28 napja
Az túl közel van, jobb ha nem kockáztatok 🙂Úgyis csak a következő San Diego Chargers - Washington Redskins meccsen kerülne rá sor.Törlöm is magam az egész tippeldéből...Sixo felajánl egy meleg kézfogástVan valahol valami jó tippjáték? Média markt vagy 24.hu tok jó nyeremények vannak.Kiemelt komment alján 😄
Más esetleg?
JC6 (Mr. Miele)
Nyereményről mondjuk eddig nem volt szó, max a fórum elismerése 😊
warr_b
Willie Parker
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
28 napja
Úgyis csak a következő San Diego Chargers - Washington Redskins meccsen kerülne rá sor.Törlöm is magam az egész tippeldéből...Sixo felajánl egy meleg kézfogástVan valahol valami jó tippjáték? Média markt vagy 24.hu tok jó nyeremények vannak.Kiemelt komment alján 😄
Más esetleg?
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Willie Parker
warr_b
28 napja
Törlöm is magam az egész tippeldéből...Sixo felajánl egy meleg kézfogástVan valahol valami jó tippjáték? Média markt vagy 24.hu tok jó nyeremények vannak.Kiemelt komment alján 😄
Más esetleg?
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
28 napja
Gondolom négernek nèzték, nem svájcinak az ICE-osokFIFA szomaliai jatekvezetojet nem engedtek be USA-ba, kihagyja a tornat. 2025-ben o lett az ev afrikai jatekvezetoje, es o lehetett volna a tortenelem elso szomaliai biroja, aki vb-n meccset vezet. Par napja amugy Embolo vizumat is megtagadtak. csak a svajciak azonnal balhet csinaltak, es egybol megkapta az engedelyt. 😀és Embolot miért? x-en szidta narancsfejet?
Korrekt ez a rendezo orszag.
Stez
slowmotion
28 napja
Sixo felajánl egy meleg kézfogástVan valahol valami jó tippjáték? Média markt vagy 24.hu tok jó nyeremények vannak.Kiemelt komment alján 😄
Más esetleg?
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
28 napja
gondolkodtam azon, hogy mi a helyes stratégia. de a 3. játéknap nagyon lutri, hogy egyáltalán ki fog játszani, mennyire veszik komolyan a meccseket. így érthető lenne a 3. játéknapon a wildcard. de ha a 2. játéknapon használom, akkor tudok úgy draftolni, hogy az első játéknap machupjait kimaxolom, majd a wildcarddal kimaxolom a 2. játéknap matchupjait is, és a 3. játéknapot - ami úgyis nagyobb lutri - félig meddig elengedem, vagy próbálok azért olyanokat választani, akiknek a 3. meccset is komolyan kell venni. ha megnézed, elég nehéz összeállítani a csapatodat úgy, hogy mind az első két körre jó legyen. németek pl. könnyű ellenféllel kezdenek, de a 2. ellenfelük már keményebb. angolok, franciák, brazilok a 2. körben játszanak könnyű ellenféllel, de az első játéknapon nem gyenge az ellenfelük. 12. mant felhasználhatod bármelyik körben, így az elsőben is. elhozhatod bármelyik játékost pluszban értékre tekintet nélkül.fantasyban a wildcard hogy működik, mert nem egyértelmű? "Will allow you to make unlimited transfers within a specific round (cannot be used for the first match of the group stage or for the round of 32)". tehát bármennyit cserélhetek mondjuk a 2. játéknapon, ha ezt felhasználom. ez átmeneti, vagy az így lecserélt csapat megmarad a 3. fordulóra?Az én véleményem az, hogy most a csapatot úgy állítsd össze, hogy elsö két hétre jó csapatod legyen. 3 körre meg tartsd meg a wildcard-ot.
deyell
èn a 12. ember-el nem vagy tisztában. Azt ingyen kapom, vagy ki kell gazdálkodnom az árát?
Egyébként tegnap láttam egy videot elvileg a hidden feature, majd a clean sheat lesz a kieséses szakaszban.
Toto21
built for this shit
28 napja
fantasyban a wildcard hogy működik, mert nem egyértelmű? "Will allow you to make unlimited transfers within a specific round (cannot be used for the first match of the group stage or for the round of 32)". tehát bármennyit cserélhetek mondjuk a 2. játéknapon, ha ezt felhasználom. ez átmeneti, vagy az így lecserélt csapat megmarad a 3. fordulóra?Az én véleményem az, hogy most a csapatot úgy állítsd össze, hogy elsö két hétre jó csapatod legyen. 3 körre meg tartsd meg a wildcard-ot.
deyell
èn a 12. ember-el nem vagy tisztában. Azt ingyen kapom, vagy ki kell gazdálkodnom az árát?
Egyébként tegnap láttam egy videot elvileg a hidden feature, majd a clean sheat lesz a kieséses szakaszban.
28 napja
Tippem az hogy itt nem lesznek spoilerek:es a teljes meccsek eseteben mar ott lesz a vegeredmeny? mert a cikk alapjan csak a youtube feluleten nem lesz feltuntetve a vegeredmeny. tehat ha valaki teljes merkozest szeretne visszanezni masnap reggel, akkor az nem lehetseges az eredmeny tudata nelkul?teljes meccs az nem, YTon csak ÖF-km4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/06/09/foci-vb-az-m4-sporton-minden-meccs-eloben-valaszthato-hosszusagu-osszefoglalok-akar-a-vegeredmeny-ismerete-nelkulRáadásul YouTube-on is fennlesz, pacsi M4
Akik lemaradtak vagy nem tudtak élőben követni egy adott találkozót, a lefújás után három különböző hosszúságú összefoglalóból választhatnak majd (rövid összefoglaló: 3 perc, klasszikus összefoglaló: kb. 7-10 perc, hosszú összefoglaló: 26 perc), illetve a teljes mérkőzés is visszanézhető lesz az az m4sport.hu-n, valamint a Médiaklikken.
braxa88
zacknorb
mediaklikken és m4sport.hun lesznek a teljes meccsek, magyar IP címről nézhetőek
braxa88
mate93
mediaklikk.hu/sport
28 napja
OFFICIAL: Jurrien Timber, out of the World Cup as he’s not recovered from a groin injury.Dutch defender will be out and Lutsharel Geertruida replaces him.
28 napja
USA egy vicc b+Csak megerkezett a campbe az eddig feltartott Embolo, es egybol azt hiszik, elarasztottak a kigyok a fel varost.
www.swissinfo.ch/eng/various/world-cup-switzerland-training-camp-infested-with-snakes/91551495
Negritis, a vajda
28 napja
USA egy vicc b+www.swissinfo.ch/eng/various/world-cup-switzerland-training-camp-infested-with-snakes/91551495
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
28 napja
Az USA allitolag torolte az osszes irani szurkolo jegyfoglalasat a vb-re. 😀szanalom.hu ...
Ez tenyleg kabare.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
28 napja
Az USA allitolag torolte az osszes irani szurkolo jegyfoglalasat a vb-re. 😀Ez tenyleg kabare.
28 napja
mármint a kártyagyűjtögetésből.Mindig jó a friss levegő a böri után, szabadulóbuli megvolt?Vettem kártyagyűjtögetős albumot meg az első pakk kártyát. Teljesen megcsapott az ezredforduló old school feelingje, már van a gyűjteményemben 3 paraguayi játékosom meg egy 35 éves üzbég, aki a keret két tagjának egyike, aki még a Szovjetunióban született.Sok sikert, mi éppen most szabadultunk, nem kicsit örülök...
Kampman
slowmotion
Dzsokijuing
hát, azt a pénzt inkább piára kell költeni.
28 napja
fantasyban a wildcard hogy működik, mert nem egyértelmű? "Will allow you to make unlimited transfers within a specific round (cannot be used for the first match of the group stage or for the round of 32)". tehát bármennyit cserélhetek mondjuk a 2. játéknapon, ha ezt felhasználom. ez átmeneti, vagy az így lecserélt csapat megmarad a 3. fordulóra?Fantasy PL-ben korlatlan szamu, vegtelen szamu, de VEGLEGES cseret biztosit egy fordulon belul. Tehat megmarad a kovetkezo korokre is.
deyell
28 napja
fantasyban a wildcard hogy működik, mert nem egyértelmű? "Will allow you to make unlimited transfers within a specific round (cannot be used for the first match of the group stage or for the round of 32)". tehát bármennyit cserélhetek mondjuk a 2. játéknapon, ha ezt felhasználom. ez átmeneti, vagy az így lecserélt csapat megmarad a 3. fordulóra?
built for this shit
28 napja
41nel adtam felVan valaki, aki fejből képes felsorolni a vébére kijutott összes válogatottat? | Egészen biztos, hogy én 40-ig se jutnék el. |www.jetpunk.com/user-quizzes/24961/2026-fifa-world-cup-countries
nagylaza, főpohárnok
nekem 5 perc alatt volt meg mind a 48 csapat 😀
mate93
Haiti
Cape Verde
Ecuador
Jordan
Belgium
Senegal
Uzbekistan
Maradt ki, ebből 3 ciki csak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
28 napja
Van valaki, aki fejből képes felsorolni a vébére kijutott összes válogatottat? | Egészen biztos, hogy én 40-ig se jutnék el. |www.jetpunk.com/user-quizzes/24961/2026-fifa-world-cup-countries
nagylaza, főpohárnok
nekem 5 perc alatt volt meg mind a 48 csapat 😀
28 napja
Van valaki, aki fejből képes felsorolni a vébére kijutott összes válogatottat? | Egészen biztos, hogy én 40-ig se jutnék el. |www.sporcle.com/games/larny8215/2026-world-cup-groups aki szeretné kipróbálni
nagylaza, főpohárnok
28 napja
Van valaki, aki fejből képes felsorolni a vébére kijutott összes válogatottat? | Egészen biztos, hogy én 40-ig se jutnék el. |
28 napja
Remélem a stadionok fele üres lesz...iszonyatos az a lehúzás ami itt megy.Majd ha latjak a szervezok a jegyeladasokat, onnantol szerintem elkezdik ezresevel az ingyenjegyeket osztogatni a fos parositasokra, csak hogy megtoltsek a stadionokat, es nehogy ugy tunjon, hogy senkit sem erdekel a gurulos.
Nomac