Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Első harminc perc alapján teljesen érthető h a franciák miért akartak ezt az ágat
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
én értem hogy epic taktika, de nem biztos hogy jó isnah hátha a reklámszünet segít a németeknekNagelsmann épp azt magyarázta h csak adjatok oda Leroynak, majd ő megoldja
Negritis, a vajda
csebi
www.youtube.com/watch?v=mLyOj_QD4a4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
nah hátha a reklámszünet segít a németeknekNagelsmann épp azt magyarázta h csak adjatok oda Leroynak, majd ő megoldja
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
nah hátha a reklámszünet segít a németeknek
2 hónapja
Na, ez egy szar meccs (eddig).nekem ennyi ebből elég is volt 😕
nagylaza, főpohárnok
a délutáni meccs az sokkal jobb volt
Par rohadt gyenge, németek meg lötyögnek
2 hónapja
Igen, ez nekem is roppant mód hiányzik.Na, ez egy szar meccs (eddig).Hianyzik Low. Eddigre mar mindig reg megvoltak az elso fotok, hogy turja unalmaban az orrat.
nagylaza, főpohárnok
Stez
2 hónapja
Na, ez egy szar meccs (eddig).nahát nahát, szerintem erre volt a legkisebb odds 😀
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
vagy a pöcsét szagolgatja 😀Na, ez egy szar meccs (eddig).Hianyzik Low. Eddigre mar mindig reg megvoltak az elso fotok, hogy turja unalmaban az orrat.
nagylaza, főpohárnok
Stez
2 hónapja
Na, ez egy szar meccs (eddig).Hianyzik Low. Eddigre mar mindig reg megvoltak az elso fotok, hogy turja unalmaban az orrat.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
de utálom mikor HBI baszik arra ami zajlik a pályán és csak azért is elmondja a statisztikájátVollmer ezt javasolta nekik. 😀
bazmeg megérdemelte volna, hogy közben gól legyen
amúgy 1-2 német sok NE PO meccset nézett, hogy hosszú ujjúban tolja? 😊
NB2
2 hónapja
Na, ez egy szar meccs (eddig).
2 hónapja
Minden idők Top2 legszarabb csapata, deKöcsög sárgák beszopták.mondjuk sztem rég látttam ennyire ellenszenves csapatot mint ez a brazil
A legjobb 8-ra majd visszaáll a világ rendje.
A 4-re meg végképp☝🏻
ozibozi
ők is bőven megérdemelték volna a kiesést
mondjuk a retardáltabb csapat esett ki végül
kár hogy az argentin és portugál csapatok is valszeg továbbmennek pedig értük se lenne kár
Negritis, a vajda
2 hónapja
de utálom mikor HBI baszik arra ami zajlik a pályán és csak azért is elmondja a statisztikájátmajd jön nemsoká a féltökű mexikói prostikkal
NB2
2 hónapja
de utálom mikor HBI baszik arra ami zajlik a pályán és csak azért is elmondja a statisztikájátmajdnem mindegyik komm ezt tolja, "Curacao a Kajmán-szigetek ellen 2.12-es xG-t csinált... közben pedig az év gólját láthatjuk"
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Köcsög sárgák beszopták.mondjuk sztem rég látttam ennyire ellenszenves csapatot mint ez a brazil
A legjobb 8-ra majd visszaáll a világ rendje.
A 4-re meg végképp☝🏻
ozibozi
ők is bőven megérdemelték volna a kiesést
mondjuk a retardáltabb csapat esett ki végül
kár hogy az argentin és portugál csapatok is valszeg továbbmennek pedig értük se lenne kár
2 hónapja
de utálom mikor HBI baszik arra ami zajlik a pályán és csak azért is elmondja a statisztikájátbazmeg megérdemelte volna, hogy közben gól legyen
2 hónapja
ez olyan mintha leszólnál egy jó pick szalámis retro szendvicset, hogy ha már eszel, akkor csak valami fasz tudja milyen hű meg ha digó kolbászt extra szűz olivás kenyérrel. mindennek megvan a maga helye és ideje 😉ha sört innék akkor csak bajor sör. Egy jó Tegernseer már megteszi. De az itthoni sörök nagyon gyengék. Akkor már iszom ezeket a limonádékat nyáron. Vagy fehér fröccs / hosszúlépés.szigorúan szívószállal egy cosmot lapozgatva!Miller lime. Ajanlani tudom. Könnyed üditö. Ventillatorra szerelj fel jegakut es fujasd magadra!dolgozóba nem tudok klímát tenni, a nappaliból meg "annyit" nem segítkezd a faszom tele lenni ezzel a kurva meleggelKlima? Hideg sör?
Negritis, a vajda
Toto21
sörözni nincs kedvem, meg nincs is itthon
a cidert meg vettem, de rájöttem hogy annyira nem komálom
Negritis, a vajda
Toto21
peach
Egy Borsodi, Soproni, Ászok, Kőbányai kb instant ko a gyomromnak 😀
Toto21
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Mert o Spanc.Ha paraguayi rántja le Kimmichet akkor mehet tovább, viszont ha Havertz teszi akkor egyből szabadde Havertz miért rántja le Kimmichet???
csebi
NB2
2 hónapja
Köcsög sárgák beszopták. A legjobb 8-ra majd visszaáll a világ rendje.
A 4-re meg végképp☝🏻
2 hónapja
Ha paraguayi rántja le Kimmichet akkor mehet tovább, viszont ha Havertz teszi akkor egyből szabadde Havertz miért rántja le Kimmichet???
csebi
2 hónapja
Ha paraguayi rántja le Kimmichet akkor mehet tovább, viszont ha Havertz teszi akkor egyből szabad
2 hónapja
Ha már guay és Uruguay kiesett akkor hajrá Paraguay
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
ez hogy a faszba nem szöglet? 😊
2 hónapja
de attól még basszák meg mert 1:1-et raktampróbáltak kontrázgatni, csak hiba csúszott néhabuzi brazilok, basszák megAztán miért mert japán betolta a buszt a kapu elé, és semmit nem akartak csinálni a meccsen? Mert kb egy brazil labdavesztésből találtak egy gólt, aztán még jobban visszahúzódtak. A tökéletes antifutballt tolták, de azért az "bassza meg" aki próbál győzelemre játszani. 31 %-os Japán labdabirtoklás meg 0.23 Xg....
fake.id
kapitnono
de az első félidőben azért a gólig annyira nem álltak be, jött a gól, utána jobban leparkoltatták a buszt
de amúgy elismerem, hogy inkább a braziloknak kellett továbbmenni, ők többet tettek érte
NB2
2 hónapja
próbáltak kontrázgatni, csak hiba csúszott néhabuzi brazilok, basszák megAztán miért mert japán betolta a buszt a kapu elé, és semmit nem akartak csinálni a meccsen? Mert kb egy brazil labdavesztésből találtak egy gólt, aztán még jobban visszahúzódtak. A tökéletes antifutballt tolták, de azért az "bassza meg" aki próbál győzelemre játszani. 31 %-os Japán labdabirtoklás meg 0.23 Xg....
fake.id
kapitnono
de az első félidőben azért a gólig annyira nem álltak be, jött a gól, utána jobban leparkoltatták a buszt
de amúgy elismerem, hogy inkább a braziloknak kellett továbbmenni, ők többet tettek érte
Szerkesztette: NB2