Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
És trash zenék?amúgy PO meccs Houston és sehol csöcsök???csak a kéztojás meccs közben van
felnőttünk? 😀
NB2
láblabda esetében nincs
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Ilyen hibak utan meg is erdemlik a japanok, valljuk be. Csak a golt hozo tamadasban volt vagy harom helyezkedesi vagy egyeb hiba.
2 hónapja
amúgy PO meccs Houston és sehol csöcsök???csak a kéztojás meccs közben van
felnőttünk? 😀
NB2
láblabda esetében nincs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
megyek hányni
2 hónapja
😡
2 hónapja
Igazi magyar balsors. Jami?japánok is testvéreink
Hanni
2 hónapja
very nice elspoilereztem magamnak az eredményeken
2 hónapja
Igazi magyar balsors. Jami?
2 hónapja
Megérdemelt W.
2 hónapja
Nyilván
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
mind tudtuk, hogy ez lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
meg attól hogy mi is szarok vagyunk még nem lesznek jókMiért, szerinted jók?Fuhh de szarok ezek a brazilok isBezzeg ha mi ott lennénk 17. Európai csapatként
warr_b
csebi
warr_b
és persze ...
2 hónapja
Tessék 😄😂😁Legalább a telim jön

2 hónapja
megint a japán kúrja el, ott pepecsel a labdával, persze, hogy elveszik tőle(Lehet talán fault volt?)
2 hónapja
Ott a toszogatás
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
Miért, szerinted jók?Fuhh de szarok ezek a brazilok isBezzeg ha mi ott lennénk 17. Európai csapatként
warr_b
csebi

2 hónapja
hu.wikipedia.org/wiki/1986-os_labdar%C3%BAg%C3%B3-vil%C3%A1gbajnoks%C3%A1g_(keretek)ez a brazil keret se volt szar
2 hónapja
de megint vazze, ott mutatja a japán, hogy indul be középen, ajtó-ablak lett volna, erre átteszi a túlszélre!!!Tsubasu is utolsó tamadasnal talált be mindig. Sztem ugyanaz a taktika
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Az a baj, hogy Vini egyedül akarja megnyerni a meccset.
2 hónapja
Fuhh de szarok ezek a brazilok isBezzeg ha mi ott lennénk 17. Európai csapatként
warr_b
2 hónapja
de megint vazze, ott mutatja a japán, hogy indul be középen, ajtó-ablak lett volna, erre átteszi a túlszélre!!!
2 hónapja
Fuhh de szarok ezek a brazilok is

2 hónapja
Carlo hatás. Nincsenek támadás variációk, de meg koncepció sem.Inkabb gondolom azt, hogy a japok nagyon atadtak a teruletet, de amugy szamomra iszonyatosan impotens, amit a brazilok mutatnak. Se nem jo az offense, se nem jo a defense, hiaba a jo nevek tobb reszen, valahogy ugy semmi sincs egyben.Számlájukra írom h mennek előre.Ez igaz. Kiveve a brazilokat, rajtuk kivul mindket csapat kuzdos, hajtos es iparos. 😀Azt hittem, a japanok lesznek az a csapat, ami megy vegig elore a vb-n, de igazabol a goljuk utan teljesen lealltak, atadtak a teruletet, most eleg nehezen latom, hogy ezt kihuzzak. De tegyek, hajra ok.Két küzdős, hajtós, iparos csapat küzdelmet láthatjuk
Stez
csebi
Stez
De ez azért nem az a brazil könnyedség, amihez hozzászoktunk korábbi évtizedekben
csebi
Stez
Egész csapatból csak Vinny mer cselezni, többiek toszogatjak a lasztit össze-vissza.
2 hónapja
én meg a Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos féle brazilokon. gyerekként alap volt, hogy a brazilok a legjobbak. ehhez képest a mostani banda...Viniciuson kívül senki sem tűnik brazilnak. Elpattan tőlük a labda, 1v1 nem tudnak megcsinálni egy cselt…Basszus én még a Romário, Bebeto, Dunga, Taffarel válogatotton nevelkedtem....
Kitenyésztett akadémisták benyomást keltenek, sír a fociemlékem.
vpi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
built for this shit