Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
buzi brazilok, basszák megAztán miért mert japán betolta a buszt a kapu elé, és semmit nem akartak csinálni a meccsen? Mert kb egy brazil labdavesztésből találtak egy gólt, aztán még jobban visszahúzódtak. A tökéletes antifutballt tolták, de azért az "bassza meg" aki próbál győzelemre játszani. 31 %-os Japán labdabirtoklás meg 0.23 Xg....
fake.id

2 hónapja
Hohenau, az valami ősi benszülött falu lehet El Dorado közelèben.Notable Nazis such as Eduard Roschmann and Josef Mengele moved to Paraguay. In 1959, Josef Mengele became a naturalized citizen of Paraguay and resided in Hohenau, Paraguay near the Argentine border.en.wikipedia.org/wiki/Germany%E2%80%93Paraguay_relationsA paraguayi fanok között néhány öreg majd átszurkol a németeknek.Kevered Argentinával. 😀
Dzsokijuing
iktriad
Dzsokijuing
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Notable Nazis such as Eduard Roschmann and Josef Mengele moved to Paraguay. In 1959, Josef Mengele became a naturalized citizen of Paraguay and resided in Hohenau, Paraguay near the Argentine border.en.wikipedia.org/wiki/Germany%E2%80%93Paraguay_relationsA paraguayi fanok között néhány öreg majd átszurkol a németeknek.Kevered Argentinával. 😀
Dzsokijuing
iktriad
Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
ha sört innék akkor csak bajor sör. Egy jó Tegernseer már megteszi. De az itthoni sörök nagyon gyengék. Akkor már iszom ezeket a limonádékat nyáron. Vagy fehér fröccs / hosszúlépés.szigorúan szívószállal egy cosmot lapozgatva!Miller lime. Ajanlani tudom. Könnyed üditö. Ventillatorra szerelj fel jegakut es fujasd magadra!dolgozóba nem tudok klímát tenni, a nappaliból meg "annyit" nem segítkezd a faszom tele lenni ezzel a kurva meleggelKlima? Hideg sör?
Negritis, a vajda
Toto21
sörözni nincs kedvem, meg nincs is itthon
a cidert meg vettem, de rájöttem hogy annyira nem komálom
Negritis, a vajda
Toto21
peach
Egy Borsodi, Soproni, Ászok, Kőbányai kb instant ko a gyomromnak 😀
2 hónapja
en.wikipedia.org/wiki/Germany%E2%80%93Paraguay_relationsA paraguayi fanok között néhány öreg majd átszurkol a németeknek.Kevered Argentinával. 😀
Dzsokijuing
iktriad
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
A paraguayi fanok között néhány öreg majd átszurkol a németeknek.Ejnye na...
Dzsokijuing
2 hónapja
A paraguayi fanok között néhány öreg majd átszurkol a németeknek.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
szigorúan szívószállal egy cosmot lapozgatva!Miller lime. Ajanlani tudom. Könnyed üditö. Ventillatorra szerelj fel jegakut es fujasd magadra!dolgozóba nem tudok klímát tenni, a nappaliból meg "annyit" nem segítkezd a faszom tele lenni ezzel a kurva meleggelKlima? Hideg sör?
Negritis, a vajda
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
"There’s only one Asian team left in this tournament and it’s Australia"australia is a hoax
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
"There’s only one Asian team left in this tournament and it’s Australia"Bosznia.
Löfli
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
buzi brazilok, basszák meg
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
millert meg coronitát is toltam régebben, de most egyik se mozgatNot kell szerezni, aki teljesiti minden kivansagod, elmegy es hoz sort, folyamatosan ujratolni, kozben meg legyen vegig jeghideg palmalevelekkel. 😂Miller lime. Ajanlani tudom. Könnyed üditö. Ventillatorra szerelj fel jegakut es fujasd magadra!dolgozóba nem tudok klímát tenni, a nappaliból meg "annyit" nem segítkezd a faszom tele lenni ezzel a kurva meleggelKlima? Hideg sör?
Negritis, a vajda
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Stez
nyitó meccs után megjött a kedvem a ciderhez, mer régen bejött
már nem annyira 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
kezd a faszom tele lenni ezzel a kurva meleggelPedig gondoltad rád a 4 negyedes meccsekkel akkor is ha nem indokolt de csak miattad nem törlik el😃
Negritis, a vajda
2 hónapja
Not kell szerezni, aki teljesiti minden kivansagod, elmegy es hoz sort, folyamatosan ujratolti, kozben meg legyezzen vegig jeghideg palmalevelekkel. 😂Miller lime. Ajanlani tudom. Könnyed üditö. Ventillatorra szerelj fel jegakut es fujasd magadra!dolgozóba nem tudok klímát tenni, a nappaliból meg "annyit" nem segítkezd a faszom tele lenni ezzel a kurva meleggelKlima? Hideg sör?
Negritis, a vajda
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Szerkesztette: Stez
2 hónapja
Undav bekerult a kezdobe, Musiala a padon, Sane tovabbra is kezd…. nevetsegesUndav es Havertz müködött. Wirtz nem szelso! 😂 Sane tuti Nagelsmann gyöngyeit nyolgatja...
Bence94
2 hónapja
Miller lime. Ajanlani tudom. Könnyed üditö. Ventillatorra szerelj fel jegakut es fujasd magadra!dolgozóba nem tudok klímát tenni, a nappaliból meg "annyit" nem segítkezd a faszom tele lenni ezzel a kurva meleggelKlima? Hideg sör?
Negritis, a vajda
Toto21
Negritis, a vajda
2 hónapja
Skrabski sem. Na mindegy, talan atkuzdik magukat Paraguayon. Aztan egy sima 0-3 a francois-ok ellen.Undav bekerult a kezdobe, Musiala a padon, Sane tovabbra is kezd…. nevetsegesNagelsmann továbbra sem érti …
Bence94
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Japán miért német mezben játszott?Eddig minden meccsük kékben volt, a sportszergyártók és a FIFA pedig....khm....szorgalmazzák, hogy lehetőleg használják ki az összes mezvariációt.
szaba
Egyébként semmi értelme nem volt.
2 hónapja
kezd a faszom tele lenni ezzel a kurva meleggelMáltán is már kezdett melegedni, el is jöttem Koppenhagaba
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Lemaradtam a meccsről. Mondjátok, hogy valamelyik brazil bejatszotta Robi Carlos cselét, amikor a pepsi reklámban meghajolt a szabadrúgás előtt amire a japán sorfal válaszul szintén meghajolt?😃
2 hónapja
Undav bekerult a kezdobe, Musiala a padon, Sane tovabbra is kezd…. nevetsegesNagelsmann továbbra sem érti …
Bence94
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Undav bekerult a kezdobe, Musiala a padon, Sane tovabbra is kezd…. nevetseges