Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Ez Erich Ribbech 2000-es EB-Rudi Völler 2004-es EB szintű égés.Amúgy konkrétan ez az a német válogatott, akit az utolsó 2 vb-ről megismertünk.Nem. Még azok sem voltak ennyire szarok
zacknorb
csebi
Erre nêmet gól. 😀
Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
Nyilván Goretzka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Amúgy konkrétan ez az a német válogatott, akit az utolsó 2 vb-ről megismertünk.Nem. Még azok sem voltak ennyire szarok
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
olyan elbaszottul játszanak a németek hogy megnézném nem-e Slot az edző
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Amúgy konkrétan ez az a német válogatott, akit az utolsó 2 vb-ről megismertünk.Bezzeg az EB-n ellenünk nem így játszottak...
zacknorb
2 hónapja
Szerintem a franciák meg a svédek röhögnek a markukba, akárki jut innen tovább, az el lesz verve.
2 hónapja
Pavlovicot megvuduztak. Más logikus magyarázat nincs arra amit ezen a vb-n művel
2 hónapja
Amúgy konkrétan ez az a német válogatott, akit az utolsó 2 vb-ről megismertünk.
2 hónapja
Goretzka-t hozza be... jesszus. Ott van Stiller és Amiri a padon és a legrosszabb opciót választja 😀Idióta
Toto21
2 hónapja
Goretzka-t hozza be... jesszus. Ott van Stiller és Amiri a padon és a legrosszabb opciót választja 😀
2 hónapja
marokkói spori nagyon precíz 😅
2 hónapja
A másik gond, hogy a német keret inkább egy 3-4-3-al tudna jól játszani. Nem ezzel a 4-2-3-1-elÉs ezek még így mindig csak random felírt számok, mert a valóságban Brown behúzódik harmadik kozeppályásnak, Wirtz megint kibaszva a vonal mellé, hogy tartsa a szélességet
Toto21
2 hónapja
Mondta HBI hogy Neuer utolsó vb-je.Mondjuk ebbol a listabol harmat mar most sem kellett volna meghivni, Neuert is reg el kellett volna felejteni. Ertem, hogy o egy legenda, de mivel tovabb halogatjak egy uj kapus beepiteset, annal inkabb megy el a mag, Musiala, Wirtz es a fiatalok prime-ja. En mar siman Urbigot nyomatnam vagy Nubelt.
Szerintem lesznek itt még olyanok akik lemondják / nem hívják már őket. Rüdiger, Goretzka, Sané..
gamerkr
2 hónapja
Ez a két síkhülye egy stúdióban kicsit sok.
2 hónapja
Mondta HBI hogy Neuer utolsó vb-je.kimmich, tah
Szerintem lesznek itt még olyanok akik lemondják / nem hívják már őket. Rüdiger, Goretzka, Sané..
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nagyon nagy az esély, hogy a németek már ma kiesnek....Kösz. Már kezdtem tartani attól, hogy tényleg kiesnek.
iktriad
2 hónapja
Mondta HBI hogy Neuer utolsó vb-je.Szerintem lesznek itt még olyanok akik lemondják / nem hívják már őket. Rüdiger, Goretzka, Sané..
2 hónapja
Az a baj, hogy Nagelsmann nem tartotta magát az elveihez. Azt mondta aki nem teljesít a klubcsapattal azt be se hívja. Sanénak nincs helye a Német válogatottban.Meg mondjuk olyan lelkes, rakkolós, kapuralövős jatekosokkal, mint Matthäus, Brehme, Sammer, Basler, Ziege, Klinsmann, stb. Na ez, amire nincs esély.
A másik gond, hogy a német keret inkább egy 3-4-3-al tudna jól játszani. Nem ezzel a 4-2-3-1-el
Toto21
2 hónapja
Az a baj, hogy Nagelsmann nem tartotta magát az elveihez. Azt mondta aki nem teljesít a klubcsapattal azt be se hívja. Sanénak nincs helye a Német válogatottban.Plusz akármennyire fáj ezt kimondani, Neuernek Oliver Kahn 2006-os vébés szerepét(cserekapus)kellett volna adnia. És Baumann~nak Lehnmanét.
A másik gond, hogy a német keret inkább egy 3-4-3-al tudna jól játszani. Nem ezzel a 4-2-3-1-el
Toto21
2 hónapja
Az a baj, hogy Nagelsmann nem tartotta magát az elveihez. Azt mondta aki nem teljesít a klubcsapattal azt be se hívja. Sanénak nincs helye a Német válogatottban. A másik gond, hogy a német keret inkább egy 3-4-3-al tudna jól játszani. Nem ezzel a 4-2-3-1-el
2 hónapja
bevallom, most tényleg szartamBe, össze vagy rá?
Löfli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
nagyon tepernek a németek hogy kiessenek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
bevallom, most tényleg szartam

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!