Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Inkabb gondolom azt, hogy a japok nagyon atadtak a teruletet, de amugy szamomra iszonyatosan impotens, amit a brazilok mutatnak. Se nem jo az offense, se nem jo a defense, hiaba a jo nevek tobb reszen, valahogy ugy semmi sincs egyben.Számlájukra írom h mennek előre.Ez igaz. Kiveve a brazilokat, rajtuk kivul mindket csapat kuzdos, hajtos es iparos. 😀Azt hittem, a japanok lesznek az a csapat, ami megy vegig elore a vb-n, de igazabol a goljuk utan teljesen lealltak, atadtak a teruletet, most eleg nehezen latom, hogy ezt kihuzzak. De tegyek, hajra ok.Két küzdős, hajtós, iparos csapat küzdelmet láthatjuk
Stez
csebi
Stez
De ez azért nem az a brazil könnyedség, amihez hozzászoktunk korábbi évtizedekben
csebi
2 hónapja
Szépen szemenkönyökölteMinek nyitotta ki a szemet?
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
tököm tudja melyik vb-n utaztak erre a könyökösökre, de aztán ezt elfelejtették
2 hónapja
Soha rosszabb fiatalkori "traumát'Viniciuson kívül senki sem tűnik brazilnak. Elpattan tőlük a labda, 1v1 nem tudnak megcsinálni egy cselt…Basszus én még a Romário, Bebeto, Dunga, Taffarel válogatotton nevelkedtem....
Kitenyésztett akadémisták benyomást keltenek, sír a fociemlékem.
vpi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
Szépen szemenkönyökölte

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Számlájukra írom h mennek előre.Ez igaz. Kiveve a brazilokat, rajtuk kivul mindket csapat kuzdos, hajtos es iparos. 😀Azt hittem, a japanok lesznek az a csapat, ami megy vegig elore a vb-n, de igazabol a goljuk utan teljesen lealltak, atadtak a teruletet, most eleg nehezen latom, hogy ezt kihuzzak. De tegyek, hajra ok.Két küzdős, hajtós, iparos csapat küzdelmet láthatjuk
Stez
csebi
Stez
De ez azért nem az a brazil könnyedség, amihez hozzászoktunk korábbi évtizedekben
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Ez.Brazil mint iparos csapat.... Mi lett a Sambából? Munkás induló?Azt hittem, a japanok lesznek az a csapat, ami megy vegig elore a vb-n, de igazabol a goljuk utan teljesen lealltak, atadtak a teruletet, most eleg nehezen latom, hogy ezt kihuzzak. De tegyek, hajra ok.Két küzdős, hajtós, iparos csapat küzdelmet láthatjuk
Stez
csebi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
www.youtube.com/watch?v=b5TEg3WO7_Q
2 hónapja
ha továbbmennek akkor Haaland nem fog szarozniAzt hittem, a japanok lesznek az a csapat, ami megy vegig elore a vb-n, de igazabol a goljuk utan teljesen lealltak, atadtak a teruletet, most eleg nehezen latom, hogy ezt kihuzzak. De tegyek, hajra ok.az a baj, hogy azt a 4-5 kontrát precízebben kellett volna megoldani
Stez
a brazil védelemben simán benne van 3 gól, csak hát ezt ki kellett volna használni
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Azt hittem, a japanok lesznek az a csapat, ami megy vegig elore a vb-n, de igazabol a goljuk utan teljesen lealltak, atadtak a teruletet, most eleg nehezen latom, hogy ezt kihuzzak. De tegyek, hajra ok.ilyen ez a dns-be kódolt néplélek, mégiscsak ők kaptak annó az atomot...
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Saldanha már eldöntötte volna. Annyit bírna mint Neymar😀Viniciuson kívül senki sem tűnik brazilnak. Elpattan tőlük a labda, 1v1 nem tudnak megcsinálni egy cselt…kéne ide egy Túlio.
vpi
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Ez igaz. Kiveve a brazilokat, rajtuk kivul mindket csapat kuzdos, hajtos es iparos. 😀Azt hittem, a japanok lesznek az a csapat, ami megy vegig elore a vb-n, de igazabol a goljuk utan teljesen lealltak, atadtak a teruletet, most eleg nehezen latom, hogy ezt kihuzzak. De tegyek, hajra ok.Két küzdős, hajtós, iparos csapat küzdelmet láthatjuk
Stez
csebi
Szerkesztette: Stez
2 hónapja
Brazil mint iparos csapat.... Mi lett a Sambából? Munkás induló?Azt hittem, a japanok lesznek az a csapat, ami megy vegig elore a vb-n, de igazabol a goljuk utan teljesen lealltak, atadtak a teruletet, most eleg nehezen latom, hogy ezt kihuzzak. De tegyek, hajra ok.Két küzdős, hajtós, iparos csapat küzdelmet láthatjuk
Stez
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Azt hittem, a japanok lesznek az a csapat, ami megy vegig elore a vb-n, de igazabol a goljuk utan teljesen lealltak, atadtak a teruletet, most eleg nehezen latom, hogy ezt kihuzzak. De tegyek, hajra ok.Két küzdős, hajtós, iparos csapat küzdelmet láthatjuk
Stez
2 hónapja
Egy Túl Jó?Viniciuson kívül senki sem tűnik brazilnak. Elpattan tőlük a labda, 1v1 nem tudnak megcsinálni egy cselt…kéne ide egy Túlio.
vpi
deyell
Draft

2 hónapja
Viniciuson kívül senki sem tűnik brazilnak. Elpattan tőlük a labda, 1v1 nem tudnak megcsinálni egy cselt…Basszus én még a Romário, Bebeto, Dunga, Taffarel válogatotton nevelkedtem....
vpi
Draft

2 hónapja
haverom ismer egy rigmust vele kapcsolatban 😊Viniciuson kívül senki sem tűnik brazilnak. Elpattan tőlük a labda, 1v1 nem tudnak megcsinálni egy cselt…kéne ide egy Túlio.
vpi
deyell
2 hónapja
Viniciuson kívül senki sem tűnik brazilnak. Elpattan tőlük a labda, 1v1 nem tudnak megcsinálni egy cselt…kéne ide egy Túlio.
vpi
built for this shit
2 hónapja
Azt hittem, a japanok lesznek az a csapat, ami megy vegig elore a vb-n, de igazabol a goljuk utan teljesen lealltak, atadtak a teruletet, most eleg nehezen latom, hogy ezt kihuzzak. De tegyek, hajra ok.az a baj, hogy azt a 4-5 kontrát precízebben kellett volna megoldani
Stez
a brazil védelemben simán benne van 3 gól, csak hát ezt ki kellett volna használni
2 hónapja
2002 óta 2014 kivetelevel minden olyan meccsen ahol kiestek a brazilok egy vb-ről, jóval magasabb XG-vel végeztek mint az ellenfel, csak rendre kihagytak a helyzeteiket.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Nem, de brazil gépsor akad ott is 😀Ez a stadion kívülről olyan, mint a gimink Csepelen.Ott is mentek a szombat délutáni wild cardok és a csöcsök és trash zenék?
Dzsokijuing
zacknorb
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
2 hónapja
Ez a stadion kívülről olyan, mint a gimink Csepelen.Ott is mentek a szombat délutáni wild cardok és a csöcsök és trash zenék?
Dzsokijuing
2 hónapja
Azt hittem, a japanok lesznek az a csapat, ami megy vegig elore a vb-n, de igazabol a goljuk utan teljesen lealltak, atadtak a teruletet, most eleg nehezen latom, hogy ezt kihuzzak. De tegyek, hajra ok.
2 hónapja
Ez a stadion kívülről olyan, mint a gimink Csepelen.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Nick Caserio kérte Houstonban a DJ-től.Livin on a Prayer - JC kedvenc szàmapedig még csak nem is Bostonban van a meccs.
Willie Parker
ervinator
A helyi Casemiro
2 hónapja
Viniciuson kívül senki sem tűnik brazilnak. Elpattan tőlük a labda, 1v1 nem tudnak megcsinálni egy cselt… Kitenyésztett akadémisták benyomást keltenek, sír a fociemlékem.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi