Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
remélem visszafújják a kertitörpének
2 hónapja
a nap 24 órájában világos van ott kb 😀Egy Norvég - Szenegál meccs nem fért volna el egy 21 órás idősávban?Mit akarsz, Észak-Norvégiában még bőven világosban fogják nézni.
shagi0206
Kampman
2 hónapja
hozzák már be Toni Polstert!Ivica Vastic nem kegyelmezne.
NB2
built for this shit
2 hónapja
Egy Norvég - Szenegál meccs nem fért volna el egy 21 órás idősávban?Mit akarsz, Észak-Norvégiában még bőven világosban fogják nézni.
shagi0206
2 hónapja
hozzák már be Toni Polstert!
2 hónapja
Hát az elég szégyen akkor. Legalább stream lehetne.Van 300 sport csatornam de egyik sem adja baszkiMert mindig csak a máltai biszem-baszommal vagy elfoglalva.Azt nem tudom. Onnan nem lattam meccseketDél-szudáni kettőben se.Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
csebi
warr_b
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Van 300 sport csatornam de egyik sem adja baszkiMert mindig csak a máltai biszem-baszommal vagy elfoglalva.Azt nem tudom. Onnan nem lattam meccseketDél-szudáni kettőben se.Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Mert mindig csak a máltai biszem-baszommal vagy elfoglalva.Azt nem tudom. Onnan nem lattam meccseketDél-szudáni kettőben se.Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
csebi
warr_b
csebi

2 hónapja
Egy Norvég - Szenegál meccs nem fért volna el egy 21 órás idősávban?
2 hónapja
Azt nem tudom. Onnan nem lattam meccseketDél-szudáni kettőben se.Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Messi úgy volt vele, hogy Klose rekordját ne egy biszem-baszom büntetővel döntse meg.remélem nem is lesz több alkalma rá. Másfelől meg úgyse tartana sokáig az a rekord, Mbappé úgyis megdönti szerintem.
gamerkr
2 hónapja
Cowboys Cheerleaders rulez, de miért egy teremben?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
kéne egy Sabitzer gól.Dartanyanfejű motivált.
deyell
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Dél-szudáni kettőben se.Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
csebi

2 hónapja
Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
2 hónapja
Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.
2 hónapja
amúgy nekem kurva hányinger az argentíbn csapat 98%-aAz a maradék 2% szimpatikus argentin mezes pedig nem más, mint Ginobili.🤣
petey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Ginobili is átugrott San Antonióból.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Messi sem egyschlageres, ez is kapus.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Most láttam 11-est... Kiêgettinkább be
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Most láttam 11-est... Kiêgett
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
A legjobb dolog, ami a focival történt a 92-es szabályváltozások ótaa VAR hogy van az jobb mintha nem lenneNemet meccsen az ilyesmit vissza se nézték 😊Kurvajó lenne a VAR, ha mindrn meccsen ugyanúgy használnák, mert így hogy random dől el hogy mit néznek vissza, így sok értelme nincs.
csebi
eaglesmcnabb
vannak még bajok vele nyilván, de biztos hogy net pozitív
Negritis, a vajda