Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Ott Andy Ogris és Toni Polster voltak.ott is már HajdúBé beszél?ha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteniFigyu, én ittam 3 Coronitàt, átkapcsoltam az ORF közvetítésre, semmitől nem lett jobb
Negritis, a vajda
Willie Parker
Heisman nádor
Annyira törik a németet, mint én a kristálypoharakat
1 hónapja
Alapból nem, de 3 Coronita után már igen.ott is már HajdúBé beszél?ha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteniFigyu, én ittam 3 Coronitàt, átkapcsoltam az ORF közvetítésre, semmitől nem lett jobb
Negritis, a vajda
Willie Parker
Heisman nádor
1 hónapja
ott is már HajdúBé beszél?ha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteniFigyu, én ittam 3 Coronitàt, átkapcsoltam az ORF közvetítésre, semmitől nem lett jobb
Negritis, a vajda
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
ha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteniFigyu, én ittam 3 Coronitàt, átkapcsoltam az ORF közvetítésre, semmitől nem lett jobb
Negritis, a vajda
1 hónapja
A szaúdi légiós. Azaz Kampman
1 hónapja
farmolok kicsit poe2ben párhuzamosanÉn aura farmolok
Negritis, a vajda
1 hónapja
farmolok kicsit poe2ben párhuzamosan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Willie Parker, bazd meg ...Ez a dél-afrikai gyerek nem szerette az irodalmat, oda is vágott egyet Liranak.Más húrokat penget
Heisman nádor
Willie Parker
1 hónapja
ha kellett valami, a Libribe jártEz a dél-afrikai gyerek nem szerette az irodalmat, oda is vágott egyet Liranak.Más húrokat penget
Heisman nádor
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
nemmármint levenni a meccs hangját teljesen? tudnám de nem szeretem úgy néz niha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteninem tudod kikapcsolni a hangsávot?
Negritis, a vajda
amúgy emlékeim szerint 3 riporter ment ki
NB2
Negritis, a vajda
One/Vodafone-nál a boxon van olyan lehetőség, hogy csak az eredeti hang menjen, kommentátor nélkül
1 hónapja
Ez a dél-afrikai gyerek nem szerette az irodalmat, oda is vágott egyet Liranak.Más húrokat penget
Heisman nádor
1 hónapja
de jön majd az angol hullám is, mikor harry potter fingikEléggé leült a helyszíni hangulat is, csalódás, többet vártam tőlük, 😀Mexikói hullámot?
esanders10
Willie Parker
1 hónapja
VuvuzelatEléggé leült a helyszíni hangulat is, csalódás, többet vártam tőlük, 😀Mexikói hullámot?
esanders10
Willie Parker
1 hónapja
Ez a dél-afrikai gyerek nem szerette az irodalmat, oda is vágott egyet Liranak.
1 hónapja
mármint levenni a meccs hangját teljesen? tudnám de nem szeretem úgy néz niha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteninem tudod kikapcsolni a hangsávot?
Negritis, a vajda
NB2
1 hónapja
Eléggé leült a helyszíni hangulat is, csalódás, többet vártam tőlük, 😀Mexikói hullámot?
esanders10
1 hónapja
ha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteninem tudod kikapcsolni a hangsávot?
Negritis, a vajda
1 hónapja
Eléggé leült a helyszíni hangulat is, csalódás, többet vártam tőlük, 😀
1 hónapja
Sixo, bazd meg...Ez a homofób magatartás lehet az elmúlt 16 évben megengedett volt, de már más szelek fújnak.Mindegy, csak Sobri ne linkeljen férfi segglyukakat!de akkor jönnek alekoszék is 😀Csöcsök mehetnek vagy csak félidőben?Azért ez menet közben elsikkadt.
Sixo
Ki kellene pinnelni
Willie Parker
Negritis, a vajda
Willie Parker
Sixo
1 hónapja
Szìvmelengető lábnélküli mexikói csöves.Annyira jó a meccs, hogy ilyenekről ha idő beszélni.
Új dimenziókat nyitottunk
Willie Parker
1 hónapja
ha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteni
1 hónapja
a Sithole fingra gondolsz?Ez a homofób magatartás lehet az elmúlt 16 évben megengedett volt, de már más szelek fújnak.Mindegy, csak Sobri ne linkeljen férfi segglyukakat!de akkor jönnek alekoszék is 😀Csöcsök mehetnek vagy csak félidőben?Azért ez menet közben elsikkadt.
Sixo
Ki kellene pinnelni
Willie Parker
Negritis, a vajda
Willie Parker
Sixo
1 hónapja
Ez a homofób magatartás lehet az elmúlt 16 évben megengedett volt, de már más szelek fújnak.Mindegy, csak Sobri ne linkeljen férfi segglyukakat!de akkor jönnek alekoszék is 😀Csöcsök mehetnek vagy csak félidőben?Azért ez menet közben elsikkadt.
Sixo
Ki kellene pinnelni
Willie Parker
Negritis, a vajda
Willie Parker