Soccer VB 2026
22 feliratkozó
18 napja
Menetrend:Június 18., csütörtök
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Június 19., péntek
0:00 Kanada - Katar (Vancouver)
3:00 Mexikó - Dél-Korea (Guadalajara)
21:00 USA - Ausztrália (Seattle)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
4 napja
benyögte elején hajdú b hogy várhatóan a brazilok fogják birtokolni a lbdát, azóta csak marokkónál volt a labda .DJo, hat hol birtokoljak a labdat? Nincs negy olyan ertelmes jatekosuk, aki eros labdabirtoklasban. Xd
eaglesmcnabb
4 napja
Eddig Brazília elég gatya
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 napja
benyögte elején hajdú b hogy várhatóan a brazilok fogják birtokolni a lbdát, azóta csak marokkónál volt a labda .D
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 napja
Az előző megye 2-es színvonalhoz képest jó látni, hogy itt nem sír a labda
4 napja
Ès Vini mögött védekezik.és akkor ugye ott fog támadni a Diaz - Hakimi duóEgészen durva hogy Douglas Santos a legjobb brazil balbekk, a Dinamo Moszkvából..Yep, Cafu Robi Carlos Maicon Dani Alves Marcelo, után elég fura kimondani de most magasan széleken a leggyengébbek😀
Tony Adams
esanders10
Negritis, a vajda
A jobb hátvéd is inkább cb.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 napja
ha vini lesérülne idejekorán akkor nyerhetünk, hajrá brazilok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 napja
és akkor ugye ott fog támadni a Diaz - Hakimi duóEgészen durva hogy Douglas Santos a legjobb brazil balbekk, a Dinamo Moszkvából..Yep, Cafu Robi Carlos Maicon Dani Alves Marcelo, után elég fura kimondani de most magasan széleken a leggyengébbek😀
Tony Adams
esanders10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
Brahim lesz a meccs embere, mivel a Milanban valt sztarra o is. Msrk my word, mesterharmast nyom.
4 napja
Egészen durva hogy Douglas Santos a legjobb brazil balbekk, a Dinamo Moszkvából..Yep, Cafu Robi Carlos Maicon Dani Alves Marcelo, után elég fura kimondani de most magasan széleken a leggyengébbek😀
Tony Adams
Szerkesztette: esanders10
4 napja
Orbán Balázs levágta a szakállát és kinevezték marokkói eszkának.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
Egészen durva hogy Douglas Santos a legjobb brazil balbekk, a Dinamo Moszkvából..
4 napja
nah már csak 2 yomi no tsugai résszel vagyok lemaradva 😊
4 napja
Na ott van az igazi Ronaldo is.
4 napja
Uh Ezzalzouli lemaradt végül sérülés miatt, az érzékeny lehet, mert elől így elég szűkösen vannak.
4 napja
ugye ott valahogy készült el és elég nagy buzz volt körülötte hogy nem lehet majd használni a nevet rendesenJó a memóriátok, csak furaIgen, az is.allianz aréna is át volt nevezve anno ha jól rémlikSejthettem volnaA stadionok miért vannak átnevezve?Mert a FIFAnak kibaszottul nem fozet merchandising jogért a cégek.
KeyG
zacknorb
KeyG
Negritis, a vajda
Kampman
KeyG
4 napja
Jó a memóriátok, csak furaIgen, az is.allianz aréna is át volt nevezve anno ha jól rémlikSejthettem volnaA stadionok miért vannak átnevezve?Mert a FIFAnak kibaszottul nem fozet merchandising jogért a cégek.
KeyG
zacknorb
KeyG
Negritis, a vajda
Kampman
We are just the Ravens!
4 napja
Igen, az is.allianz aréna is át volt nevezve anno ha jól rémlikSejthettem volnaA stadionok miért vannak átnevezve?Mert a FIFAnak kibaszottul nem fozet merchandising jogért a cégek.
KeyG
zacknorb
KeyG
Negritis, a vajda
4 napja
allianz aréna is át volt nevezve anno ha jól rémlikSejthettem volnaA stadionok miért vannak átnevezve?Mert a FIFAnak kibaszottul nem fozet merchandising jogért a cégek.
KeyG
zacknorb
KeyG
4 napja
Egyébként Igor Thiagot akartam megrakni gólkirálynak csak legutóbbi 3 meccsen 1-szer volt kezdő, nem tudtam mire készül AncelottiNem kell, előre elárulom, szar leszek... meg nem engednek tizit rúgni. 😕
KeyG
Na megyek melegíteni inkább.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
4 napja
Egyébként Igor Thiagot akartam megrakni gólkirálynak csak legutóbbi 3 meccsen 1-szer volt kezdő, nem tudtam mire készül Ancelotti
We are just the Ravens!
4 napja
Sejthettem volnaA stadionok miért vannak átnevezve?Mert a FIFAnak kibaszottul nem fozet merchandising jogért a cégek.
KeyG
zacknorb
We are just the Ravens!
4 napja
Kutya Brady kint feszit a brazil-marokkoin 😀Szeret New Yorkba lenni, jó emlékei vannak ha eszébe jut az NY
Stez
We are just the Ravens!
4 napja
Kutya Brady kint feszit a brazil-marokkoin 😀