NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Buffalo Bills - Detroit Lions
72
11
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 órája
ahogy nézem megvan a kövi játékos akit 50 milláért ad el a city 3 év semmittevés után
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
Nagyon durva hogy hová süllyedt a két skót gigász. Celtic és Rangers konkrétan konferencia liga szint jó indulattalOld Firm is Öreg Fityma lett?
remontada
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 órája
Megvan a magyar válogatott új szövetségi kapitánya.Ahhoz jó pár zakó kellene a mostanitól ....
És tud magyarul bazzeg
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 órája
Megvan a magyar válogatott új szövetségi kapitánya.Kérdés a mikor.
És tud magyarul bazzeg
JC6 (Mr. Miele)
Borbély ha így folytatja akkor kinéz neki egy komolyabb bajnokság is. Amíg van klubszinten ambíciója, addig aligha fogja átvenni a válogatottat.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
6 órája
És mit ér?azért ez már egy kilences széria, bárhogy is számoljuk, a Vidi 10 meccs alatt jutott el a döntőigElképesztő a Ferencváros. A 85-ös Vidi óta nem láttam ilyen konstans magas szinten magyar klubfocit.Nyomorult celtic komoly látható mélységben van, nem kellene a VIDIT így lebecsülni, nem igazságos velük szemben egy őszi meccs után, tavasz nélkül szeptember közepén
Dzsokijuing
ozibozi
r.baggio
Más a lebonyolítás, szart sem érnek a számok.
Nézd meg a csapatot posztonként pl.
Szerkesztette: ozibozi
6 órája
Ijesztő volt az első pár perc, de utána nagyon szépen alakult minden.
6 órája
azért ez már egy kilences széria, bárhogy is számoljuk, a Vidi 10 meccs alatt jutott el a döntőigElképesztő a Ferencváros. A 85-ös Vidi óta nem láttam ilyen konstans magas szinten magyar klubfocit.Nyomorult celtic komoly látható mélységben van, nem kellene a VIDIT így lebecsülni, nem igazságos velük szemben egy őszi meccs után, tavasz nélkül szeptember közepén
Dzsokijuing
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 órája
Megvan a magyar válogatott új szövetségi kapitánya.És tud magyarul bazzeg
6 órája
Nem a Kispest összes szerzett pont volt a kérdés 🤣Akkor 25-el. 😀Szerintem idén Borbély miatt röhögve nyeri a Fradi a bajnokságot 20 ponttal.Elfelejted, hogy most már a Vasas is NB1-es.
NB2
nagylaza, főpohárnok
iktriad
6 órája
Elképesztő a Ferencváros. A 85-ös Vidi óta nem láttam ilyen konstans magas szinten magyar klubfocit.Nyomorult celtic komoly látható mélységben van, nem kellene a VIDIT így lebecsülni, nem igazságos velük szemben egy őszi meccs után, tavasz nélkül szeptember közepén
Dzsokijuing
Kb ilyenkor a Dukla Praga ellen menetelt a ViDi Disztl P helyett a bunkó Kosztával. /élete meccse volt/
Szerkesztette: ozibozi
6 órája
Akkor 25-el. 😀Szerintem idén Borbély miatt röhögve nyeri a Fradi a bajnokságot 20 ponttal.Elfelejted, hogy most már a Vasas is NB1-es.
NB2
nagylaza, főpohárnok
6 órája
Nagyon durva hogy hová süllyedt a két skót gigász. Celtic és Rangers konkrétan konferencia liga szint jó indulattal
6 órája
Szerintem idén Borbély miatt röhögve nyeri a Fradi a bajnokságot 20 ponttal.Elfelejted, hogy most már a Vasas is NB1-es.
NB2
6 órája
Elképesztő a Ferencváros. A 85-ös Vidi óta nem láttam ilyen konstans magas szinten magyar klubfocit.négy magyarral a kezdőben, nekem ennél több kérésem nem is volt
Dzsokijuing
Borbély az igazi (győri) mágus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 órája
Elképesztő a Ferencváros. A 85-ös Vidi óta nem láttam ilyen konstans magas szinten magyar klubfocit.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 órája
Szerintem idén Borbély miatt röhögve nyeri a Fradi a bajnokságot 20 ponttal.
7 órája
Rangers meccs után furcsa lenne bármi isMost mèg magasabb 😀Ma az odds a firdításra?Most megint magas. 😀
ozibozi
iktriad
dande2
7 órája
Nincs a szívem csücskében a Fagyi, de ez több mint szép.
7 órája
Most mèg magasabb 😀Ma az odds a firdításra?Most megint magas. 😀
ozibozi
iktriad
7 órája
Dele megint, szerel védőharmad majd mi műsort ad
7 órája
ez az Arzani jo.NAGYON jó!
Kenny
7 órája
Ma az odds a firdításra?Most megint magas. 😀
ozibozi