NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
12 hónapja
Nyilván megint kiszopunk egy az egész meccsen kaput nem látott csapattól ...
12 hónapja
nah csak betalált a norvég
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 hónapja
pedig beírtam csütörtökön már 😊Itt a topicban nem láttam, so inkább bedobtam. Nagyfaternek is mutattam délután (szerencsére beraktam a TV4-et nekik az Aréna4 Match4 mögé a csatornalistában)Ma este a TV4-en lesz a Pool meccs, mindenki ott keresse!tegnap már írta valaki, de köszi a megerősítést
zacknorb
mondjuk az "este" az inkább délután 😊
Negritis, a vajda
zacknorb
12 hónapja
Itt a topicban nem láttam, so inkább bedobtam. Nagyfaternek is mutattam délután (szerencsére beraktam a TV4-et nekik az Aréna4 Match4 mögé a csatornalistában)Ma este a TV4-en lesz a Pool meccs, mindenki ott keresse!tegnap már írta valaki, de köszi a megerősítést
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
12 hónapja
Ma este a TV4-en lesz a Pool meccs, mindenki ott keresse!tegnap már írta valaki, de köszi a megerősítést
zacknorb
12 hónapja
Ma este a TV4-en lesz a Pool meccs, mindenki ott keresse!
Poloska vagyok.
12 hónapja
nah Savinho betaláltsikerül most nyerni ?
12 hónapja
szalai attila hoffenheimbol el ugy tunikMert egy hulladék volt amikor játszott plusz öngólokkal is segítette az ellent. Gondolom fejben rohadtul nincs ott hogy össze tudja szedni magát a padlóról
itt a nemetek is hibaztak.kurva nagyot.
relative sokat fizettek erte es jatszott 1meccset kb majd kukaztak
YoungZeeZee
12 hónapja
YoungZeeZee
9 412
szalai attila hoffenheimbol el ugy tunikitt a nemetek is hibaztak.kurva nagyot.
relative sokat fizettek erte es jatszott 1meccset kb majd kukaztak
12 hónapja
Na most össze lett csomagolva végre Burrow
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
12 hónapja
Hihetetlen milyen jó foci van idén a Lazio meccsein, élmény nézni.
12 hónapja
Mi lesz így Xabi Alonsoval, hogy nagyon úgy néz ki a Bayern meg a Pool kispadja sem szabad már számára. Pedig nyáron mekkorát ment. Reálnál Carlo utáni érára vár? Most az az érzésem nagyon nem jött ki jól abból, hogy várt nyáron.Alapbol nem is ertem a Bayern-pletykat, jatszott ott, oke, de szerintem o van olyan emberileg, hogy azok utan, hogy a Leverkusen volt az elso csapat, ami meglatta benne a potencialt, lehetoseget adott neki edzokent, majd elerte azt, amit, ezek utan ne menjen el a Leverkusen rivalisahoz.
Sixo
Szerintem az o eseteben eleg alap volt, hogy a Real, Liverpool paros kozul megy majd valamelyikbe, es jol is tette, hogy maradt egy evet, mert a Real Ancelottival elfaradt, hacsak nem duplaznak vagy nyernek BL-t, szvsz nem is kerdes, hogy o megy Madridbol, Alonsonak meg megnyilik az ut.
Es szerintem ezzel jol fog jarni, mert most rohadt jonak nez ki a Liverpool, de konkretan ha Szalah megy, vagy az amugy hamarosan 34 eves Van Dijk elkezd visszaesni, netan o is tavozik, lehetnek bajok ott is. Mert amig Szalah a fos helyzetkihasznalasaval es az allando onzoskodese mellett is lemuvel, az brutalis, abban pedig nem vagyok biztos, hogy a jelenlegi keretbol barki kepes lesz fellepni ugy a helyere, hogy elvigye a hatan a csapatot. Mert en valahogy nem erzem, hogy peldaul az agyonsztarolt Gakpo akkor is kepes lesz jol teljesiteni, ha jelentosen nagyobb lesz rajta a teher, mint ahogy Diaz is eleg hullamzo. Az egyetlen biztos pont az Szalah, aki sok brainfart huzasa ellenere is valahogy mindig kepes megvillanni.
Plusz lassan azzal sem art matekozni, hogyan akarjak potolni a szeleket, ha TAA valoban tavozik (bar en nem hiszek ebben a pletykaban), Robertson meg ugye serulget, meg hol mikor milyen epp. Siman meglehet, hogy nagyjabol a teljes liverpooli vedelmet kell majd egy-ket ev alatt, ami nem konnyu.
A Real meg most fos, de amilyen fiatal es rohadt jo magja van, kemelve a Bellingham, Vinicius, Mbappe, Rodrygo negyessel, eleg jo indulonak, foleg, ha Alonso azzal a feltetellel megy oda, ha Perez elviszi neki Madridba Wirtzet a kozeppalyara.
Ha igy nezem, szerintem nagyon is jol jarhat azzal, hogy turelmes volt es nem ment el egybol egy szezon utan a Leverkusenbol. Mert ha elment volna valahova, ami nem Madrid vagy Liverpool, akkor jovore meg a Real kedveert sem tudna szabadulni onnan, aztan evekig ismet sansztalan lenne neki ez a ket kispad.
12 hónapja
Mi lesz így Xabi Alonsoval, hogy nagyon úgy néz ki a Bayern meg a Pool kispadja sem szabad már számára. Pedig nyáron mekkorát ment. Reálnál Carlo utáni érára vár? Most az az érzésem nagyon nem jött ki jól abból, hogy várt nyáron.Benne van hogy a Carlo utáni era kezdődik nyáron vele.
Sixo
Poloska vagyok.
12 hónapja
Mi lesz így Xabi Alonsoval, hogy nagyon úgy néz ki a Bayern meg a Pool kispadja sem szabad már számára. Pedig nyáron mekkorát ment. Reálnál Carlo utáni érára vár? Most az az érzésem nagyon nem jött ki jól abból, hogy várt nyáron.
12 hónapja
valogatott.blog.hu/2024/12/27/ez_a_csond_eve_volt_2024-ben_tavoztak_kozulunk_1_felev

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
12 hónapja
A Transfermarkt friss értékelése alapján:Azt gondolom, mindenkinek nőtt az értéke az utóbbi hónapokban. Legalábbis ahogy az EUR-HUF árfolyamot nézem.
Szoboszlai Dominik 75 millió euró
Kerkez Milos 28 millió euró
Sallai Roland 13 millió euró
Orbán Willi 10 millió euró
Gazdag 9 millió euró
Dárdai Bence 6 millió euró
Schäfer András 5 millió euró
Varga Barnabás 2,5 millió euró
Gulácsi Péter 2,5 millió euró
Nagy Zsoltot 1,5 millió euró
ozibozi
Szerkesztette: szaba
12 hónapja
YoungZeeZee
9 412
Maybe this time, Man United are actually back?
— Paddy Power (@paddypower) December 26, 2024
pic.twitter.com/wzSJZgZBZN
12 hónapja
7 pont tisztán az előny, 10 a vesztett pontokat nézveMesélj kérlek, az melyik? 😛
Túl szép, hogy igaz legyen... Csak legyen meg az a 20. Be kéne már nagyon érni a rendes Manchesteri csapatot.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
12 hónapja
A Transfermarkt friss értékelése alapján:Biztos csak véletlenül maradt ki. 😂😎
Szoboszlai Dominik 75 millió euró
Gazdag 9 millió euró
Dibusz Dénes 2,5 millió euró
ozibozi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
12 hónapja
7 pont tisztán az előny, 10 a vesztett pontokat nézve9 a vesztett pontok, senal még nem játszott
Túl szép, hogy igaz legyen... Csak legyen meg az a 20. Be kéne már nagyon érni a rendes Manchesteri csapatot.
alatriste
de igen kicsit túl szép
12 hónapja
A Transfermarkt friss értékelése alapján:Szoboszlai Dominik 75 millió euró
Gazdag 9 millió euró
12 hónapja
7 pont tisztán az előny, 10 a vesztett pontokat nézveTúl szép, hogy igaz legyen... Csak legyen meg az a 20. Be kéne már nagyon érni a rendes Manchesteri csapatot.

Liverpool Fc