Soccer
41 feliratkozó
12 hónapja
Chelsea is baszki, ha ezt a meccset száz évig jatsza, akkor is kikapna. Egyszerűen nulla átütőerő.
12 hónapja
Ez a csere elég megalázó volt, milyen hangulat lehet itt az öltözőbenLátszott rajta, hogy megsértődött, de egyébként belegondolva mi a faszért? Mármint, a normális hozzáállás hiányzik ebből a csapatból. Szar vagyok. Az egész csapat szar. Akkor ha lecserélnek idő előtt, akkor az nem azért van, hogy megalázzon, hanem mert gyenge vagyok és/vagy bele kell nyúlni a taktikába. Befognám fülem farkam, odamennék a góréhoz és még én kérnék bocsánatot. Persze nem véletlen tart itt ez a csapat sajnos.
Nomac
12 hónapja
Ez a csere elég megalázó volt, milyen hangulat lehet itt az öltözőben
12 hónapja
Ez csúnya lesz, ha az Mu így folytatja még ki is eshet.Lazán bent fognak maradni.
Nomac
Az más kérdés, hogy 11 évvel Ferguson után ez a mondat hogyan hangzik.
12 hónapja
Ez csúnya lesz, ha az Mu így folytatja még ki is eshet.
12 hónapja
Casemiro, Eriksen vs Tonali, Guimares, Joelinton Kp. Hát őő, oké. Ennek csúnya vége lesz.
12 hónapja
Schäfer András 5️⃣ millió forinttal segítette nevelőegyesületét. 💚Jobb helyre is mehetett volna.
A Szombathelyi Haladás komoly anyagi gondokkal küszködik: ha a klub év végéig nem rendezi tartozását, akkor nem folytathatja tavasszal az NB III-ban. ❌
ozibozi
12 hónapja
Schäfer András 5️⃣ millió forinttal segítette nevelőegyesületét. 💚A Szombathelyi Haladás komoly anyagi gondokkal küszködik: ha a klub év végéig nem rendezi tartozását, akkor nem folytathatja tavasszal az NB III-ban. ❌
12 hónapja
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/12/30/papp-marcell-vermont-egyetem-university-of-vermont-ncaa-labdarugas-sporttortenelem/Valahogy teljesen kimaradt eddig az ő története, nem semmi pedig
Dzsokijuing

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/12/30/papp-marcell-vermont-egyetem-university-of-vermont-ncaa-labdarugas-sporttortenelem/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 hónapja
Sérgio Conceição has accepted AC Milan job as new head coach to replace Paulo Fonseca.Bemutatkozó meccsén 3at fog szopni a fiától.
Contract details being sealed, potentially valid until June 2026.
Conceição and his agent Jorge Mendes, waiting for formal steps from club side as AC Milan are due to inform Fonseca.
ozibozi
12 hónapja
Super Paul Mullinos mezt mar sokszor majdnem vettem 😀Nagy sztori lenne, ha jövőre már a Championshipben lennének.Akárhányszor megnézem, ez a Wrexham állandóan hazai pályán játszik.lehet tavasszal lesz náluk egy nagy stadionfelújítás, de ez csak tipp 😀
Miért?
- JC6
Löfli
iktriad
12 hónapja
“Yes, I’ve left Milan. This is life, it goes like this. I have a good conscience, I did all I could do.” - Paulo Fonseca (Via Sky Sports Italy)Paulo Fonseca is OUT as AC Milan manager after only seven months on the job
Poloska vagyok.
12 hónapja
Nincs új tulaj, viszont az utánpótlás terén partnerségi megállapodást kötöttek a Bayernnel nemrég. Így illik a képbe Magath. Még ha nem is mostanság, de rakott ő már össze fiatalokból jó csapatot; Stuttgart 2003/04, Wolfsburg 2008/09, és a Schalkéval is tudott alkotni, míg be nem ütöttek az anyagi gondok.Vagy csak unatkozik🚨⚠️ Felix #Magath, a top favorite to become the new head coach of Unterhaching (3rd Division) as per @SZ.Beindultak a dolgok az SpVgg-nél is? Jön valami új tulaj, vagy mi?
ozibozi
slowmotion
ozibozi
12 hónapja
Ennyi pénzből illene moreNagy sztori lenne, ha jövőre már a Championshipben lennének.Akárhányszor megnézem, ez a Wrexham állandóan hazai pályán játszik.lehet tavasszal lesz náluk egy nagy stadionfelújítás, de ez csak tipp 😀
Miért?
- JC6
Löfli
iktriad
😃
12 hónapja
Sérgio Conceição has accepted AC Milan job as new head coach to replace Paulo Fonseca.Contract details being sealed, potentially valid until June 2026.
Conceição and his agent Jorge Mendes, waiting for formal steps from club side as AC Milan are due to inform Fonseca.
12 hónapja
Vagy csak unatkozik🚨⚠️ Felix #Magath, a top favorite to become the new head coach of Unterhaching (3rd Division) as per @SZ.Beindultak a dolgok az SpVgg-nél is? Jön valami új tulaj, vagy mi?
ozibozi
slowmotion
12 hónapja
🚨⚠️ Felix #Magath, a top favorite to become the new head coach of Unterhaching (3rd Division) as per @SZ.Beindultak a dolgok az SpVgg-nél is? Jön valami új tulaj, vagy mi?
ozibozi
Szerkesztette: slowmotion
12 hónapja
🚨⚠️ Felix #Magath, a top favorite to become the new head coach of Unterhaching (3rd Division) as per @SZ.
12 hónapja
12-11 a League One-ban a H-A, nincs itt semmi extra23/13 a hazai meccsek aránya, so fix nem.Akárhányszor megnézem, ez a Wrexham állandóan hazai pályán játszik.lehet tavasszal lesz náluk egy nagy stadionfelújítás, de ez csak tipp 😀
Miért?
- JC6
Löfli
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
12 hónapja
23/13 a hazai meccsek aránya, so fix nem.Akárhányszor megnézem, ez a Wrexham állandóan hazai pályán játszik.lehet tavasszal lesz náluk egy nagy stadionfelújítás, de ez csak tipp 😀
Miért?
- JC6
Löfli
Poloska vagyok.
12 hónapja
Nagy sztori lenne, ha jövőre már a Championshipben lennének.Akárhányszor megnézem, ez a Wrexham állandóan hazai pályán játszik.lehet tavasszal lesz náluk egy nagy stadionfelújítás, de ez csak tipp 😀
Miért?
- JC6
Löfli
12 hónapja
Akárhányszor megnézem, ez a Wrexham állandóan hazai pályán játszik.lehet tavasszal lesz náluk egy nagy stadionfelújítás, de ez csak tipp 😀
Miért?
- JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
12 hónapja
Fabio Cannavaro je novi trener prve momčadi GNK Dinamo 🤝💙
— GNK Dinamo (@gnkdinamo) December 29, 2024
Tu odluku Uprave i sportskog direktora je večeras na 15. sjednici Izvršnog odbora podržao predsjednik kluba i Izvršni odbor.
Novi trener će se prvoj momčadi priključiti na okupljanju 3. siječnja kada će biti i službeno… pic.twitter.com/DL0iCSYewb
Poloska vagyok.