Soccer
41 feliratkozó
12 hónapja
Legalább ilyenkor engedhetnék neki a szabadot
12 hónapja
nem kell bánkódni a leicesternek, köv.meccsen egy könnyű ellenfél ellen biztos pontot/pontokat szereznek
12 hónapja
Riporter ilyen hülye? "gesztus".. lehozza a másik középpályást aki 4 sárgán ül.igen a spíleres stáb ennyire hülye
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 hónapja
Riporter ilyen hülye? "gesztus".. lehozza a másik középpályást aki 4 sárgán ül.
12 hónapja
nevertonLassan már ott tartunk, hogy ki nincs? 😀Valamikor le kell tölteni a büntit, nem lehet 4 sárgával lavírozni a maradék 21 meccsen.mondjuk whu a mu előtt van a tabellán 😊
Inkább egy whu mint utána a mu vagy a forest
Stoki
Negritis, a vajda
shagi0206
meg még a spurs
12 hónapja
Lassan már ott tartunk, hogy ki nincs? 😀Valamikor le kell tölteni a büntit, nem lehet 4 sárgával lavírozni a maradék 21 meccsen.mondjuk whu a mu előtt van a tabellán 😊
Stoki
Negritis, a vajda
12 hónapja
Valamikor le kell tölteni a büntit, nem lehet 4 sárgával lavírozni a maradék 21 meccsen.mondjuk whu a mu előtt van a tabellán 😊
Stoki
12 hónapja
Stoke-Leedsen is korrekt köd vanAngolok hülyék hülye angolok
buzi angol időjárás...
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
12 hónapja
Valamikor le kell tölteni a büntit, nem lehet 4 sárgával lavírozni a maradék 21 meccsen.Inkább egy whu mint utána a mu vagy a forest
12 hónapja
Oszt ez mír sárga te farok
Draft

12 hónapja
dominiknak ezért kár volt
12 hónapja
nem hivatalosan az volt az elsőamugy zidane vbs kiallitasa volt az elso "var"os itelet nem?a biri vmi visszajatszast megnezett anno ha jol emlekszembárhova teszed ezt a vonalat lesz 3-4 centis dolog amin rugózni kellLehet, hogy lenne egy ilyen negatív következménye.Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
zacknorb
De az egyébként nagyon pozitív VAR tekintélyét is kikezdi, hogy ilyen 3-4 centis dolgokon videóznak perceket, ahelyett, hogy az olyan nyilvánvaló bírói tévedések/csalások korrekciójára használnák, mint pl. a 2002-es koreai meccsek, Lampard gólja 2010-ben, stb.
Kampman
ahogy van mikor azt nézik hogy saját térfeléről indul-e a játékos
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
elvileg erre nem hagyatkozhatott volna a bíró, de rászólt a tartalék bíró talán
12 hónapja
Még BebasszaLali isNagyon kellene egy harmadik gól,hogy nyugi legyen a Poolnak....majd jota
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Draft

12 hónapja
Nagyon kellene egy harmadik gól,hogy nyugi legyen a Poolnak....majd jota
ThundersNFL a Paraszt
12 hónapja
YoungZeeZee
9 412
amugy zidane vbs kiallitasa volt az elso "var"os itelet nem?a biri vmi visszajatszast megnezett anno ha jol emlekszembárhova teszed ezt a vonalat lesz 3-4 centis dolog amin rugózni kellLehet, hogy lenne egy ilyen negatív következménye.Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
zacknorb
De az egyébként nagyon pozitív VAR tekintélyét is kikezdi, hogy ilyen 3-4 centis dolgokon videóznak perceket, ahelyett, hogy az olyan nyilvánvaló bírói tévedések/csalások korrekciójára használnák, mint pl. a 2002-es koreai meccsek, Lampard gólja 2010-ben, stb.
Kampman
Negritis, a vajda
12 hónapja
bárhova teszed ezt a vonalat lesz 3-4 centis dolog amin rugózni kellLehet, hogy lenne egy ilyen negatív következménye.Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
zacknorb
Kampman
12 hónapja
Nagyon kellene egy harmadik gól,hogy nyugi legyen a Poolnak....
Draft

12 hónapja
Lehet, hogy lenne egy ilyen negatív következménye.Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
zacknorb
12 hónapja
"Szegény" VAR bírónak ma sok a meló
12 hónapja
Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Te vagy a szaudi Arsene Wenger.
Kampman
12 hónapja
Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
Poloska vagyok.
12 hónapja
Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.