NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Feczkónak van esze: vinné Nyíregyről Gengét, Bakit, Pintét és Gresót is.És Mikey Ramost is...
Szokol
11 hónapja
🚨🇬🇪🇩🇪Budu Zivzivadze off to Bundesliga!Megkapta a Mennyei kiképzést, az alapokat, a tolódást és beérett a játéka.
The Georgian international striker is set to sign for Heidenheim following a brilliant first half of the season at Karlsruhe, netting 14 goals and 5 assists across all comps.
Heidenheim sit 16th in the league, 4 points off bottom.
YoungZeeZee
11 hónapja
Bocsesz csocsesz volt egy kis tatra teaBeszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keane-nel 😆😆😆😆Első lépés, hogy tanuljuk meg rendesen leírni a nevét.
- JC6
Mikey
11 hónapja
Jogos.Elhunyt Tamás GyulaÉs azt se felejtsük el, hogy Diósgyőrben kezdte a pályafutását, innen igazolt anno a Vasasba. 146 mérkőzésen őrizte szeretett piros-fehér csapatom hálóját. Nyugodjon békében!
aki 1970 és 1981 között őrizte a Vasas kapuját, összesen 128 mérkőzésen.
Piros-kékben tagja volt így az 1977-es, mindmáig utolsó bajnokcsapatunknak, de nyert MNK-t és KK-t is a Vasassal.
összesen tizenegyszer ölthette magára a címeres mezt.
Tamás Gyula később több időszakban kapusedzőként is tevékenykedett klubunknál, olyan kapusokat kinevelve, mint például Babócsy András, Sáfár Szabolcs, 1983 és 1985 között pedig szakosztályvezető is volt a Vasas labdarúgásában.
ozibozi
Gergőke
11 hónapja
Elhunyt Tamás GyulaÉs azt se felejtsük el, hogy Diósgyőrben kezdte a pályafutását, innen igazolt anno a Vasasba. 146 mérkőzésen őrizte szeretett piros-fehér csapatom hálóját. Nyugodjon békében!
Piros-kékben tagja volt így az 1977-es, mindmáig utolsó bajnokcsapatunknak, de nyert MNK-t és KK-t is a Vasassal.
Tamás Gyula később több időszakban kapusedzőként is tevékenykedett klubunknál, olyan kapusokat kinevelve, mint például Babócsy András, Sáfár Szabolcs, 1983 és 1985 között pedig szakosztályvezető is volt a Vasas labdarúgásában.
ozibozi
11 hónapja
Az élet nem egy habostorta’Elhunyt Tamás Gyulalehet nem illik ilyet, de egyetlen elmenyem vele , hogy->
ozibozi
anno elomeccset jatszottunk egy vasas -fradi rangado elott.
tamas gyula latott es serdulokent meghivott az edzesere ahol ifistak illetve a nagy csapat kapusai voltak. azt mondta jol mozgok.
serdulo 3-4 lehetett, szoval azert huuu
aztan az edzesen kb hamar kidobott, mivel nem tudtam UGY megcsinalni ahogy o elvarta. o szerette a kb terdigero gat folott ivesen hosszukezzel pozolva fogni/utni a labdat.
en aki meg kapusedzesen sem voltam nagyon azt sem tudtam mivan.
kesobb grof vette at kapusokat, ugyanezt vittte tovabb. szet is ment a terdem, mire megtanultam. kb remalmaim voltak miatta
evekkel kesobb koszta lett az edzom o meg a sajat stilusaban leszidott h mi faszt forgok ki, nem akarja a seggemet latni, nem kell pozerkedni.
fun fact a III kernel. minden nyomas nelkul az akkori kapusedzom szepen elkezedett dolgozni velem. javitani a hibakat. lassss csodat minden stressz, rossz erzes nelkul magasan ivesen repultem at a gatakat mikor eljott az ideje.
amugy anno SAFART Tamas Gyula nevelgette.
YoungZeeZee
11 hónapja
YoungZeeZee
9 412
Elhunyt Tamás Gyulalehet nem illik ilyet, de egyetlen elmenyem vele , hogy->
ozibozi
anno elomeccset jatszottunk egy vasas -fradi rangado elott.
tamas gyula latott es serdulokent meghivott az edzesere ahol ifistak illetve a nagy csapat kapusai voltak. azt mondta jol mozgok.
serdulo 3-4 lehetett, szoval azert huuu
aztan az edzesen kb hamar kidobott, mivel nem tudtam UGY megcsinalni ahogy o elvarta. o szerette a kb terdigero gat folott ivesen hosszukezzel pozolva fogni/utni a labdat.
en aki meg kapusedzesen sem voltam nagyon azt sem tudtam mivan.
kesobb grof vette at kapusokat, ugyanezt vittte tovabb. szet is ment a terdem, mire megtanultam. kb remalmaim voltak miatta
evekkel kesobb koszta lett az edzom o meg a sajat stilusaban leszidott h mi faszt forgok ki, nem akarja a seggemet latni, nem kell pozerkedni.
fun fact a III kernel. minden nyomas nelkul az akkori kapusedzom szepen elkezedett dolgozni velem. javitani a hibakat. lassss csodat minden stressz, rossz erzes nelkul magasan ivesen repultem at a gatakat mikor eljott az ideje.
amugy anno SAFART Tamas Gyula nevelgette.
11 hónapja
Elhunyt Tamás Gyulaaki 1970 és 1981 között őrizte a Vasas kapuját, összesen 128 mérkőzésen.
Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
Keane-os!Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keane-nel 😆😆😆😆Első lépés, hogy tanuljuk meg rendesen leírni a nevét.
- JC6
Mikey
11 hónapja
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keane-nel 😆😆😆😆Első lépés, hogy tanuljuk meg rendesen leírni a nevét.
- JC6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keannel😆😆😆😆Nyugi, kineveljuk mi őt is
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keannel😆😆😆😆
11 hónapja
Ezt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most vana meccs helyszíne:
ozibozi
King Saud Egyetemi Stadion (Rijad)
eddig érdekelt a dolog
(pedig nekem amúgy nem sok bajom van a Szauidakkal) de ez az elvitt "szuperkupa" meg hasonlók ... nekem sok

Liverpool Fc
11 hónapja
Net4 sem reklámozta agyonEzt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most vanNem hallgatsz elég focis podcastet, én az elmúlt héten többen is hallottam.
ozibozi
Sixo
11 hónapja
Ezt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most vanNem hallgatsz elég focis podcastet, én az elmúlt héten többen is hallottam.
ozibozi
11 hónapja
YoungZeeZee
9 412
🚨🇬🇪🇩🇪Budu Zivzivadze off to Bundesliga!The Georgian international striker is set to sign for Heidenheim following a brilliant first half of the season at Karlsruhe, netting 14 goals and 5 assists across all comps.
Heidenheim sit 16th in the league, 4 points off bottom.
11 hónapja
Ezt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most vanEz Szuper kupa elődöntő, amit nem is értek, hogy már erre is két meccs van, mert utána még lesz döntő is, érthetetlen, mikor ezen megy mindig a mérgelődés jogosan hogy sok a meccs, erre még ez is, ráadásul Riyadhban.
ozibozi
11 hónapja
Ezt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most van
11 hónapja
Idén még nem kaptak ki a Szeltik. Meg egyébként szerintem ez volt Clement vizsgameccse, ha itt sem nyertek volna, akkor az új évet kezdhette volna álláskereséssel.Rangers-celtica Match 4 enBár szar sem ér akkora hátrány mellett de szép az eredmény, végre
ozibozi
- JC6
11 hónapja
Rangers-celtica Match 4 enBár szar sem ér akkora hátrány mellett de szép az eredmény, végre
ozibozi
11 hónapja
Újévre jól elkalapálták a Katkókat 3 kopaszra.
11 hónapja
Feczkónak van esze: vinné Nyíregyről Gengét, Bakit, Pintét és Gresót is.
11 hónapja
Rangers-celtica Match 4 en
11 hónapja
Nyomorék védés Raya-tól, majd egy ergya Jesus gólA lényeg hogy a W meglett
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz