NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
481
35
Soccer
Erre el is felejtettem reagálni. Nem is az a neve a lényeg hanem a másik. Újra mehetne az ismert kiabálás:Bocsesz csocsesz volt egy kis tatra teaBeszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keane-nel 😆😆😆😆Első lépés, hogy tanuljuk meg rendesen leírni a nevét.
- JC6
Mikey
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Tényleg Slaven Bilic volt az elsőszámú jelölt?Majdnem. De tekintve hogy az alap billentyűzetkiosztásban nem szerepel a ć karakter, így az nem zavarja a szemem. 😛
Nagyon nagy a baj nálunk…
@Mikey, remélem jól írtam le😜
- JC6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Kikupaljuk őt is, fel éven belül eladjuk jó pénzértGuineai edzőnk még úgy sem volt.Tényleg Slaven Bilic volt az elsőszámú jelölt?A Keita-Diawara vonalon kell keresni az új Mestert.
- JC6
Kenny
kittli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Guineai edzőnk még úgy sem volt.Tényleg Slaven Bilic volt az elsőszámú jelölt?A Keita-Diawara vonalon kell keresni az új Mestert.
- JC6
Kenny
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
Tényleg Slaven Bilic volt az elsőszámú jelölt?A Keita-Diawara vonalon kell keresni az új Mestert.
- JC6
Tehát akkor Materazzi is piros. Mikrofont az összesre.Akkor a revansot kiváltó cselekedetnek is annak kell lennie.Mondjuk azt hogy kifele mit kommunikálnak meg belül mit csinálnak az sokszor nincs összhangban.ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.A löttyedt szájú brazil mit reklamált? Ugyanígy ki kellett volna állítani az Orbán elleni nyakasnál és mindenki mást is aki ilyet csinál. Értem én hogy megint provokálták a szurkolók, de Dani Alves miért tudta megenni a banánt amit elé dobtak? Úgy csinál ez az ideggyenge mintha csak őt bántaná az egész világ. Kéne neki valami jó orvos aki rendet tesz a toronyban mert így még jobban utazni fognak rá.
petey
És ez a baj. Egyszer nem mondják azt, hogy helytelenül viselkedett, elbeszélgetünk vele:
🚨🛑 Carlo Ancelotti: “It was not a red card for Vinicius Jr. We will appeal”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 3, 2025
“The goalkeeper pushed him and Vini responded. It should've been a yellow for both and that's it”. pic.twitter.com/yIfxJWqGLv
Matthew99
Bár nem értem mit akarnak revans lökés mindig piros ahogy az utánarugás is.
Toca
Nemes samu09

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Akkor a revansot kiváltó cselekedetnek is annak kell lennie.Mondjuk azt hogy kifele mit kommunikálnak meg belül mit csinálnak az sokszor nincs összhangban.ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.A löttyedt szájú brazil mit reklamált? Ugyanígy ki kellett volna állítani az Orbán elleni nyakasnál és mindenki mást is aki ilyet csinál. Értem én hogy megint provokálták a szurkolók, de Dani Alves miért tudta megenni a banánt amit elé dobtak? Úgy csinál ez az ideggyenge mintha csak őt bántaná az egész világ. Kéne neki valami jó orvos aki rendet tesz a toronyban mert így még jobban utazni fognak rá.
petey
És ez a baj. Egyszer nem mondják azt, hogy helytelenül viselkedett, elbeszélgetünk vele:
“The goalkeeper pushed him and Vini responded. It should've been a yellow for both and that's it”. pic.twitter.com/yIfxJWqGLv
Matthew99
Toca
Mondjuk azt hogy kifele mit kommunikálnak meg belül mit csinálnak az sokszor nincs összhangban.ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.A löttyedt szájú brazil mit reklamált? Ugyanígy ki kellett volna állítani az Orbán elleni nyakasnál és mindenki mást is aki ilyet csinál. Értem én hogy megint provokálták a szurkolók, de Dani Alves miért tudta megenni a banánt amit elé dobtak? Úgy csinál ez az ideggyenge mintha csak őt bántaná az egész világ. Kéne neki valami jó orvos aki rendet tesz a toronyban mert így még jobban utazni fognak rá.
petey
Matthew99
ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.A löttyedt szájú brazil mit reklamált? Ugyanígy ki kellett volna állítani az Orbán elleni nyakasnál és mindenki mást is aki ilyet csinál. Értem én hogy megint provokálták a szurkolók, de Dani Alves miért tudta megenni a banánt amit elé dobtak? Úgy csinál ez az ideggyenge mintha csak őt bántaná az egész világ. Kéne neki valami jó orvos aki rendet tesz a toronyban mert így még jobban utazni fognak rá.
petey
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Amugy a Sky is egy tirpak csatorna ebbol a szempontbol, ok adtak el az interjut ugy, hogy ez az utolso eve, azt meg elfelejtettek hozzatenni, hogy Szalah egybol hozzatette, a jelenlegiek szerint, mivel meg nem kapott ujat. Es ezt atvette a teljes brit media, mikozben ez az interju semmi tobb, minthogy Szalah nagyon okosan teszi a nyomast a Liverpoolra folyamatosan, hogy megkapja a penzes hosszabbitast. Ez az egesz interju semmit sem er hirertek es ujdonsag szempontjabol. Nem is ertem.telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejareddig mondjuk már nem jutott el az telex, mer miért is?
dande2
When asked if he really believes this is his last season at the club, he said: "So far, yes. It's the last six months.www.skysports.com/transfer/news/12691/13282893/mohamed-salah-exclusive-liverpool-forward-wants-special-premier-league-win-in-last-year-at-club
"There is no progress there. We are far away from any progress.
"So, we just need to wait and see."
Negritis, a vajda
kis brazil gorcsot valaki leuthetne mar.Azzal semmi sem lenne elérve.
Kenny
A Bekis bírónak nekimenés már egyel több értelemmel bírná.
Poloska vagyok.
ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.Kar h lefogtak, hosszabb eltiltas raferne mar.
petey
ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.Nem lesz sose aranylabdas! Fejben gyenge hozza
petey
kar h a magyar viking mar a paksnal van 😕Vagy Radó Bandi.telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejarVarga Barnabás mehetne a helyére
dande2
gamerkr
warr_b
Vagy Radó Bandi.telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejarVarga Barnabás mehetne a helyére
dande2
gamerkr

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejarVarga Barnabás mehetne a helyére
dande2
Akkor bocs hogy zavartam 😏😉nem neked szól, csak újabb példája annak hogy a telex miért komlyan vehetetlen ha sportról van szó (444, index, hvg ugyanez a kategória egyébként)
dande2
maga a sky interjú amúgy nem rossz, de igazi value sincs benne sztem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
amúgy itt is így hozzák le:Abban nincs hírérték.telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejareddig mondjuk már nem jutott el az telex, mer miért is?
dande2
When asked if he really believes this is his last season at the club, he said: "So far, yes. It's the last six months.www.skysports.com/transfer/news/12691/13282893/mohamed-salah-exclusive-liverpool-forward-wants-special-premier-league-win-in-last-year-at-club
Negritis, a vajda
Mikey
www.thisisanfield.com/2025/01/ben-doak-bid-rejected-as-mo-salah-says-this-is-last-year-latest-liverpool-fc-news/
Mo Salah has told Sky Sports this is his “last year” at Liverpool because “we’re far away from progress” on his new contract – not ideal but no different to what he has said before
Abban nincs hírérték.telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejareddig mondjuk már nem jutott el az telex, mer miért is?
dande2
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejareddig mondjuk már nem jutott el az telex, mer miért is?
dande2