NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 371 — Patriot
Szoboszlai betegség miatt nincs ma, de jó. Viszont visszatér Konaté a kezdőbe, és a kispadra odafért Chiesa is.
Mikey
Parádésra sikerült így az utolsó 3 meccs :/
Bálesz
Biztos velem van a baj, hogy ezt most nem értem.
Mikey
Kettővel ezelőtt pihentették, a West Ham meccsre. Két perc alatt kisárgázódott róla. Ment a neten a "nem baj, majd a United ellen legalább játszhat", erre most meg beteg.
Bálesz
Kiégett
11 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Szoboszlai betegség miatt nincs ma, de jó. Viszont visszatér Konaté a kezdőbe, és a kispadra odafért Chiesa is.
Mikey
Bálesz
Mikey
Szerintem arra gondolt, hogy a mostanit is beleszámolva az utolsó 3 meccsén nem kezdett a Poolban
kapitnono
Az utolsó kettőn mondjuk elég nehéz lett volna kezdenie. 😀

11 hónapja
Mikey
Bálesz
Mikey
Kettővel ezelőtt pihentették, a West Ham meccsre. Két perc alatt kisárgázódott róla. Ment a neten a "nem baj, majd a United ellen legalább játszhat", erre most meg beteg.

11 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Mikey
Bálesz
Mikey
Szerintem arra gondolt, hogy a mostanit is beleszámolva az utolsó 3 meccsén nem kezdett a Poolban

11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Mikey
Bálesz

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 843 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Vietnám nyerte a Délkelet-Ázsiai kupát, miután az El Clasicon két meccsen legyőzték Thaiföldet, még wikipedia oldala is van a rivalizálásnak 😀  en.wikipedia.org/wiki/Thailand%E2%80%93Vietnam_football_rivalry
Löfli
Kisebb upset 😁
Azért kellett hozzá a thai piros és öngól...
És az utolsó viet gól a 90+20. percben esett 😆
warr_b
néztem a streamet, Thai kapus feljött szögletre, utána üres kapuba lőtték kb félpályáról 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Mikey

11 hónapja

11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 416 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na Dominik nem játszik....elvileg beteg

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 259
Csóri Ipswich lő egy kapufát 1-2-nél a 90. Percben majd csinál egy 11-est és 1 perc múlva 2-2
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vietnám nyerte a Délkelet-Ázsiai kupát, miután az El Clasicon két meccsen legyőzték Thaiföldet, még wikipedia oldala is van a rivalizálásnak 😀  en.wikipedia.org/wiki/Thailand%E2%80%93Vietnam_football_rivalry
Löfli
Kisebb upset 😁
Azért kellett hozzá a thai piros és öngól...
És az utolsó viet gól a 90+20. percben esett 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 843 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
How is the PL😀

youtube.com/shorts/pu3WQkQYGQQ?si=x-DaWqoZSXNNvRBv
11 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 925
A havazás utáni káoszos helyzet ellenére megtartják a Liverpool - Man Utd meccset.
Mikey
Huh, még szerencse! Milyen vasárnap du.-om lett volna ellenkező esetben! 🥲

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
A havazás utáni káoszos helyzet ellenére megtartják a Liverpool - Man Utd meccset.

11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 870 — Whoops, looks like something went wrong.
ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.
petey
A löttyedt szájú brazil mit reklamált? Ugyanígy ki kellett volna állítani az Orbán elleni nyakasnál és mindenki mást is aki ilyet csinál. Értem én hogy megint provokálták a szurkolók, de Dani Alves miért tudta megenni a banánt amit elé dobtak? Úgy csinál ez az ideggyenge mintha csak őt bántaná az egész világ. Kéne neki valami jó orvos aki rendet tesz a toronyban mert így még jobban utazni fognak rá.

És ez a baj. Egyszer nem mondják azt, hogy helytelenül viselkedett, elbeszélgetünk vele:
Matthew99
Vinivel kapcsolatban az alábbi Key and Peele sketch ugrik be... | csak Vininél nem jön a felismerés a végén 😕 |

btw. ne kezeljük már úgy, mintha jobbhorgot tolt volna Vini, épphogy meglökte, azt 2sec fáziskéséssel jött is a nagyhalál a kapustól. Ez a jelenet nálam nem piros, semmi extra nem volt, sárga mindkettőnek, azt menjen tovább a játék. (..de ez a saját véleményem, elfogadom ha valaki máshogy látja, ill. nem tudom mi az aktuális szabály nyelvezete. Az egyedüli probléma, hogy megint Vinivel történik valahogy ilyen....mondjuk amit a bíróval csinált mikor felmutatta a pirosat, nah, azért kb. egyből adtam volna neki a kövi pirosat...)
...már szerintem számtalanszor át lett ez a Vini szitu beszélve korábbi esetek alkalmával....és sajnos, semmilyen előrehaladás, önreflexió nem történik....addig meg ugyanaz lesz a "válasza"...és folytatódik tovább az ördögi kör.
bogjosi
Ez az egesz egy ordogi kor, mert a gyerek egy vegtelenul buta fasz, olyannyira, hogy megtanitottak neki, ha barmi para van, kialtson egybol rasszizmust, akkor aligha lesz kovetkezmenye, csak nem igazan erzi, hol a hatar. Ezert sem merik nagyon basztatni szerintem. Az a baj ezzel az egesszel, hogy a patkanykodasaval pont azt eri el, hogy ha netan nem majmozna le valaki, azt is annyira kihozza a sodrabol, hogy a vegen mar tenyleg elszakadjon a cerna es meg az is majmozni kezdje, csak bevonzza azt, ami miatt sirdogal evek ota. Remelem, lesz tok vegre es elmeszelik legalabb ket honapra, mert ez a gyerek amennyire jo jatekoskent, emberkent annyira a labdarugas rakfeneje is, aki csak megfertozi a korulotte levoket.

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 886 — Kinek mit intézett a kormánya
 telex.hu/kulfold/2025/01/05/sulyos-fennakadasokat-okoz-a-ho-az-egyesult-kiralysagban-a-liverpool-manchester-merkozes-meg-kerdeses?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0c49SCr2J2aQ4oBRfzfwtg66oGT0WkWOYIwfdrkNTKgeCXBKlGMDTpHNI_aem_0o1okSFfyJl7K0Bj-lkg9w

Poloska vagyok.
11 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
elvileg beajánlottuk 5évre a heti 300k fontot TAA-nak
 www.si.com/onsi/soccer/liverpool/news/real-madrid-plan-to-give-liverpool-time-to-think-over-trent-alexander-arnold-contract-situation

Romano is lehozta facen
Negritis, a vajda
Kb arról van szó, hogy ha a szívére hallgat akkor marad, ha az eszére akkor elmegy a Realba. Az ügynök ügyeskedik nyilván, de ez nem a pénzen múlik szerintem.

11 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 925
ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.
petey
A löttyedt szájú brazil mit reklamált? Ugyanígy ki kellett volna állítani az Orbán elleni nyakasnál és mindenki mást is aki ilyet csinál. Értem én hogy megint provokálták a szurkolók, de Dani Alves miért tudta megenni a banánt amit elé dobtak? Úgy csinál ez az ideggyenge mintha csak őt bántaná az egész világ. Kéne neki valami jó orvos aki rendet tesz a toronyban mert így még jobban utazni fognak rá.

És ez a baj. Egyszer nem mondják azt, hogy helytelenül viselkedett, elbeszélgetünk vele:
Matthew99
Vinivel kapcsolatban az alábbi Key and Peele sketch ugrik be... | csak Vininél nem jön a felismerés a végén 😕 |

btw. ne kezeljük már úgy, mintha jobbhorgot tolt volna Vini, épphogy meglökte, azt 2sec fáziskéséssel jött is a nagyhalál a kapustól. Ez a jelenet nálam nem piros, semmi extra nem volt, sárga mindkettőnek, azt menjen tovább a játék. (..de ez a saját véleményem, elfogadom ha valaki máshogy látja, ill. nem tudom mi az aktuális szabály nyelvezete. Az egyedüli probléma, hogy megint Vinivel történik valahogy ilyen....mondjuk amit a bíróval csinált mikor felmutatta a pirosat, nah, azért kb. egyből adtam volna neki a kövi pirosat...)
...már szerintem számtalanszor át lett ez a Vini szitu beszélve korábbi esetek alkalmával....és sajnos, semmilyen előrehaladás, önreflexió nem történik....addig meg ugyanaz lesz a "válasza"...és folytatódik tovább az ördögi kör.

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 218 — The Mathematician
elvileg beajánlottuk 5évre a heti 300k fontot TAA-nak
 www.si.com/onsi/soccer/liverpool/news/real-madrid-plan-to-give-liverpool-time-to-think-over-trent-alexander-arnold-contract-situation

Romano is lehozta facen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
RIP Halmosi Zoltán

11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 111 — "Montoya por favor!"
Elképesztő hogy ezúttal Anthony Taylor szándékosan szétbassza a játékosok munkáját, mert egy kibaszott nyomorék. Úgy lopják ki a pontokat mint a zsebes a pénzt az utcán.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Bahrein-Omán döntő az Öböl-kupán 17:30-tól.
warr_b
 www.youtube.com/watch?v=gXaigvN3ivs
Löfli
Bahreiné a kupa.

11 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Bíró belenyúl Brighton elleni meccsbe 2.0.
Anthony Taylort egyszer minden szurkoló egyszer leköphetné. Indulhatna petíció
Heisman nádor
Pedro eljátssza az agyhalált, megszólal a síp, felugrik és megy a labdáért.
Biztos túlzott erőbevetés történt...
11 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
NEm tudom, hogy jól értem e, de ha igen, akkor itt valami tényleg nem gömbölyű. A Barca elnöke egész ősszel mindent eladott, kiadott, feladott azért, hogy december 31-e után biztosítsa Olmoék további játékát és az újabb lehetőséget, hogy játékost igazoljanak, vagyis az 1:1-et, ami az aranyszabály spanyolban.
És mindezt tette annak ellenére, hogy mindvégig lehetett tudni, hogy egy másik szabály szerint egy játékost egy csapat egy idényben csak egy alkalommal regisztrálhat, tehát esély sem volt arra, hogy Olmo-t miután már ősszel regisztrálták, de csak dec 31-ig, újra regisztrálhassák.
Hű ez valahogy nem gömbölyű...itt valaki nem mond igazat...Lapotrából kinézem, de nem lehetett érdeke, hogy csak fél évre maradjon Olmo, miközben a szerződésében van valami kitétel, hogy ha nem regisztrálják, ingyen elmehet.