NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
481
35
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Leon Bailey végre betalált.😃
11 hónapja
Bíró belenyúl Brighton elleni meccsbe 2.0.Anthony Taylort egyszer minden szurkoló egyszer leköphetné. Indulhatna petíció
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Hat, oszinten szolva szerintem nagy kulonbseg nincs koztuk iden sajnos. -1 mindketto.Wernernél is szarabb?De ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?1) valszeg ramegyunk inkabb a ligakupara.
slowmotion
2) Son a mostani szezonban geciszar.
Duff
slowmotion
11 hónapja
NWANERI!!!! Hatalmas
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Arsenal gólszám szögletből 0,5-nél kevesebb/több 7,50 1,20
11 hónapja
Bahrein-Omán döntő az Öböl-kupán 17:30-tól.www.youtube.com/watch?v=gXaigvN3ivs
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Jól elbasztátokPalmer még1 gól, nem véletlen ajánlott érte 200at a PSG Löflinek.cserébe adott egy assistot a Palacknak, grr
Sixo
Löfli
11 hónapja
Palmer még1 gól, nem véletlen ajánlott érte 200at a PSG Löflinek.cserébe adott egy assistot a Palacknak, grr
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Kerkez gyönyörű gólpasszt adott az imént. Előnyben a Bournemouth.Kerkez lett a meccs legjobbja is 😉
iktriad
11 hónapja
Kerkez assist
11 hónapja
Kerkez gyönyörű gólpasszt adott az imént. Előnyben a Bournemouth.
11 hónapja
Jelen pillanatban 1 hely és 1 pont van a Spurs és a Westham között. Gólkülönbségben viszont 28 van a csapat között.
11 hónapja
Palmer még1 gól, nem véletlen ajánlott érte 200at a PSG Löflinek.
11 hónapja
City elindul felfelé?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
És úgy miért lesz jobb? Nem akarja az egyik legfontosabb játékosát, aki ráadásul öreg 4 nap alatt 2szer játszatni, ezért a számára fontosabbnak bélyegzettre pihenteti.Volttal kellett volna írnom, úgy látomDe ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?4 nap múlva lesz szerda
slowmotion
Sixo
slowmotion
11 hónapja
Volttal kellett volna írnom, úgy látomDe ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?4 nap múlva lesz szerda
slowmotion
Sixo
11 hónapja
Wernernél is szarabb?De ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?1) valszeg ramegyunk inkabb a ligakupara.
slowmotion
Duff
11 hónapja
De ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?4 nap múlva lesz szerda
slowmotion
11 hónapja
De ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?1) valszeg ramegyunk inkabb a ligakupara.
slowmotion
11 hónapja
Volt helye és relevanciaja a pályán Materazzi beszólásának?Tehát akkor Materazzi is piros. Mikrofont az összesre.Akkor a revansot kiváltó cselekedetnek is annak kell lennie.Mondjuk azt hogy kifele mit kommunikálnak meg belül mit csinálnak az sokszor nincs összhangban.ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.A löttyedt szájú brazil mit reklamált? Ugyanígy ki kellett volna állítani az Orbán elleni nyakasnál és mindenki mást is aki ilyet csinál. Értem én hogy megint provokálták a szurkolók, de Dani Alves miért tudta megenni a banánt amit elé dobtak? Úgy csinál ez az ideggyenge mintha csak őt bántaná az egész világ. Kéne neki valami jó orvos aki rendet tesz a toronyban mert így még jobban utazni fognak rá.
petey
És ez a baj. Egyszer nem mondják azt, hogy helytelenül viselkedett, elbeszélgetünk vele:
🚨🛑 Carlo Ancelotti: “It was not a red card for Vinicius Jr. We will appeal”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 3, 2025
“The goalkeeper pushed him and Vini responded. It should've been a yellow for both and that's it”. pic.twitter.com/yIfxJWqGLv
Matthew99
Bár nem értem mit akarnak revans lökés mindig piros ahogy az utánarugás is.
Toca
Nemes samu09
Matthew99
11 hónapja
De ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?
11 hónapja
Összefutottak, Gordon orra telibetalálta a vállát. Tipikus esete annak amit mezőnyben azonnal lefújnak, 11est meg soha senki a büdös életben nem ad érte, mondjuk sztem ne is mert ebből megint ilyen "váll-vadászat" alakulna ki mint a kezezéssel a 16oson belül.nem ismételték túl sokat, mert miután írtad, ránéztem és nem láttam még az esetet....biztos törleszteni akar a spori, mert belátta, hogy mégse volt leszorítva az a kézKulu kiszedte GordontNa ez akkor mi?mi történt? lemaradtam...a cserékkel van baj?
Heisman nádor
Klaci79
Heisman nádor
Klaci79
1 pontot mindenkèpp érdemelt a tottenham, ezt bemákolta a newcastle.
Néztem volna kicsit 1-0nál mire mentek volna...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
tészta alatt tésztát értek 😊mire összerakom a tésztát már 1-1Sok lesz a pizza 😄
wtf
Negritis, a vajda
warr_b
csilis tagliatelle tészta + egyszerű paradicsomos hagymás szósz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!