Soccer

42 feliratkozó

több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 49 948 — Whoops, looks like something went wrong.
Oke, de az MU mit csinalt? Merthogy a Spurs talalt egy golt, majd vsszaallt egy teljes felidore vedekezni es buszozni, de az MU nagyjabol epkezlab tamadast nem vezetett vagy alakitott ki helyzetet. Igazabol Mourinho-fele celfoci volt ez a javabol, undorito, de hatasos.
Stez
Ez a MU keret évek óta bizonyítja,hogy nagyon szar,egyértelműen nem tudunk gólt lőni,nincs értelmes csatára a csapatnak,zéró gól van ebben a csatár csatársorban kb. Látszik is mennyi gólt szereztünk idén, és mellé ETH kidobott 700 millát az ablakon egy zsák szarért.
Idehozta Onanát is pl akit nézhetünk minden héten mikor kapja a potyákat,amikor ott volt a Dean Henderson. Takarítás kell ide anélkül tök mindegy ki ül a padon,fizikálisan tegnap is megették ezt a csapatot mint mindig.
manuszka86
Szerintem meg nem szar, csak annyira toxic az egesz klub, hogy a jo jatekoskat is magaval rantja a melybe. Mert ezeknek a jatekosoknak jo resze mashol bizonyitotta mar egyszer, netan tobbszor is, hogy tud focizni, a klubjaban meg nem tud. Az edzoket zabaljak, egyikkel sem tudnak, ergo nem az edzok a problemak, de ugy gondolom, elsosorban nem is a jatekosok felejtettek el focizni.

Nem tudom elkepzelni, milyen lehet egy diszfunkcionalis klubnal jatszani, mennyire erezheto a feszultseg meg a rossz menetek egy jatekos szamara, de azt gondolom, az lehet, mert a jatekosok jo resze korabban huzamosabb ideig jobban jatszott, van, aki elment es azota mashol jatszik jol, meg a valogatottakban is sokan jol jatszanak es nem csak a tarsak miatt. De mivel sorra buknak itt meg az edzok az elmult tizenpar evben, Ferguson ota, nem is gondolom, hogy ok lennenek a ludasok.

Igen, ez az MU-keret nem acelos annyira, hogy bajnoki cimert kuzdjon, de PL-szinten szerintem top5-os a Liverpool, a City, az Arsenal es a Chelsea mogott.

Szerkesztette: Stez

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 872
Amúgy a Fernandes, Cunha, Diallo trió elől működhet
FLZOLI
Meg kellene egy góllátó csatár hozzá😃
De pl a palaceból Whartont simán hoznám erre a középpályára.
manuszka86
el kell passzolni, minden semmirekellött. Pozitívan már úgyse jövünk ki belöle sajnos. Minden EUR kellenni fog, ahhoz, hogy 5-10 hely valamelyikén végezzünk a PL-ben.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 089 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/21/a-sportallamtitkarsag-sulyos-szankciot-helyezett-kilatasba-a-kiemelt-akademiat-mukodteto-nb-i-es-kluboknak/?fbclid=IwY2xjawKbt2VleHRuA2FlbQIxMQABHs7gZ7MtxTcXJ54oBn1jTJD0g6ussv2h6W_jzx4jdiSJsDqSSVL3JKyDjUNJ_aem_-g6t2t1TJoIGggOp5Yw6tQ
több mint 1 éve
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan
FLZOLI
Meg kellene egy góllátó csatár hozzá😃
De pl a palaceból Whartont simán hoznám erre a középpályára.

több mint 1 éve
Ja és mivel csóróság van a csapatnál, itt olyan kurva nagy pénzlapátolásokat nem kell várni. Idén valami 100 Milla körül kell csengetni ETH elvaszott igazolásaira is🙂

több mint 1 éve
Oke, de az MU mit csinalt? Merthogy a Spurs talalt egy golt, majd vsszaallt egy teljes felidore vedekezni es buszozni, de az MU nagyjabol epkezlab tamadast nem vezetett vagy alakitott ki helyzetet. Igazabol Mourinho-fele celfoci volt ez a javabol, undorito, de hatasos.
Stez
Ez a MU keret évek óta bizonyítja,hogy nagyon szar,egyértelműen nem tudunk gólt lőni,nincs értelmes csatára a csapatnak,zéró gól van ebben a csatár csatársorban kb. Látszik is mennyi gólt szereztünk idén, és mellé ETH kidobott 700 millát az ablakon egy zsák szarért.
Idehozta Onanát is pl akit nézhetünk minden héten mikor kapja a potyákat,amikor ott volt a Dean Henderson. Takarítás kell ide anélkül tök mindegy ki ül a padon,fizikálisan tegnap is megették ezt a csapatot mint mindig.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 29 630 — nabege2@yahoo.com
Még a tegnapi meccshez:
annyira undorítóan nem csinált semmit a Spurs, hogy drukkoltam, hogy egyenlítsen ki a MU, persze ezzel csak egy gond volt, hogy nézhettem volna tovább ezt a szart 😊
egyébként a többi csapat szégyene, hogy ez a kettő bejutott a döntőbe, nem is értem mit csinálhattak a többiek 😊
NB2
Már bocs, kényszerített valaki, hogy nézd? Ha mazochista vagy, akkor legyél proper mazochista, de ne pózerkedj 😛
slowmotion
mégis csak egy EL döntő volt 😊
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 770 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Őszintén ha Amorim elszámol magában ezzel a fél évvel le kellene mondania. Ez a keret totál alkalmatlan mindenre arra amit ő akar játszatni és mivel nincs pénz így sok javulás nem várható.

Mondjon le mert kirúgni nem fogják, jöjjön Carrick, hozzanak pár feltörekvő játékost és egészítsük ki az ifikkel aztán hajrá. Inkább mint nézni ezt a foshalmazt, akkor inkább olyanok játszanak akik megdöglenek a mezért. Ha csapatot akar építeni jövőre kellene 1 kapus, 1 masszív középhátvéd, 1 védekező kp (amennyiben Ugarte és Casemiro is out 2), mindkét szélre szárnyvédő (egy kezdő kaliber minimum), és újra egy csatár. Sok sikert hozzá... ja és ten Hag a kurva anyád
davemayer
Igazából egy ilyen csapat mivel tesz hozzá a PL-hez mint mondjuk a Brentford vagy a Fulham? Semmivel, bőven kiesési gondokkal fognak küzdeni jövőre, mert az Ineos nem fog végtelen pénzt beletolni a csapatba.

több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 751
Őszintén ha Amorim elszámol magában ezzel a fél évvel le kellene mondania. Ez a keret totál alkalmatlan mindenre arra amit ő akar játszatni és mivel nincs pénz így sok javulás nem várható.

Mondjon le mert kirúgni nem fogják, jöjjön Carrick, hozzanak pár feltörekvő játékost és egészítsük ki az ifikkel aztán hajrá. Inkább mint nézni ezt a foshalmazt, akkor inkább olyanok játszanak akik megdöglenek a mezért. Ha csapatot akar építeni jövőre kellene 1 kapus, 1 masszív középhátvéd, 1 védekező kp (amennyiben Ugarte és Casemiro is out 2), mindkét szélre szárnyvédő (egy kezdő kaliber minimum), és újra egy csatár. Sok sikert hozzá... ja és ten Hag a kurva anyád
davemayer
Azért ez egy nagy ötlet. Jövőre akkor tényleg kiesnénk.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 089 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 453
Valaki mondja már el, hogy ezt a Premier League kiesés ellen vívott osztályozó mérkőzést miért kellett Bilbaoban játszani? 😊
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 475 — Cowboys fan
Még a tegnapi meccshez:
annyira undorítóan nem csinált semmit a Spurs, hogy drukkoltam, hogy egyenlítsen ki a MU, persze ezzel csak egy gond volt, hogy nézhettem volna tovább ezt a szart 😊
egyébként a többi csapat szégyene, hogy ez a kettő bejutott a döntőbe, nem is értem mit csinálhattak a többiek 😊
NB2
Már bocs, kényszerített valaki, hogy nézd? Ha mazochista vagy, akkor legyél proper mazochista, de ne pózerkedj 😛
több mint 1 éve
Még a tegnapi meccshez:
NB2

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 29 630 — nabege2@yahoo.com
Még a tegnapi meccshez:
több mint 1 éve
En adom a Spurs-kupat, mondjuk szegeny Kane azert sirhat a parnajaban, hogy elment, egy idenyre ra jott egy El-trofea, ami azert egy Bundesliganal ertekesebb. 😀

De annak ellenere, hogy a jelenlegi Tottenham kevesbe szeretheto csapat, az elmult evekben amugy sokszor egy szeretheto, jo keret volt ez, ami luzerkedett folyton. Mar akkor erdemeltek volna valamit, ez kijart mar nekik.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 885 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vasasnál mit összebénázik a vezetőség a jegyekkel, van egy meccsük a szezonban amire több mint ezer néző lenne kiváncsi és meglepődnek rajta 🤣
gabokocka
Mókamiki és népizenekara hozza a szokásos formáját...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 398 — Keep pounding
Vasasnál mit összebénázik a vezetőség a jegyekkel, van egy meccsük a szezonban amire több mint ezer néző lenne kiváncsi és meglepődnek rajta 🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 699 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 119 — LIGHTS OUT!
Goldbridget több, mint 100ezren nézik a meccs után 😮

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 448 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ja és a Tottenham így BL résztvevő jövőre. 😀
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 119 — LIGHTS OUT!
Jó hónap ez a május, Harry Kane is megnyerte első trófeáját és a Spurs is 17 év után nyert egyet.

több mint 1 éve
Az a durva hogy előre játékban Bruno,Diallo pároson kívül mindenki szar….
Berrada előtt rohadt nagy feladat lesz, de épkézláb csatár jöjjön mert ha ezeket kell nézni a kövi években is tényleg eret vágok

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 654 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na akkor jövőre ideje lesz hogy a Montreal Canadiens is megnyerje a Stanleyt 😎😎😎
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 872
Ehh Greenwood bakker micsoda játékos lehetne nálunk😭
Zirkzee-ben látok fantáziát a többiekben kajak nullát.
manuszka86
ne gyengülj el. Zirkzee is egy kalap szar... Annyi, de annyi pénzt dobtunk ki olyanokra, akik egy középcsapatban kicsit is jobbak voltak a szarnál. Ilyen rossz sport igazgatót még életemben nem láttam.
több mint 1 éve
Ehh Greenwood bakker micsoda játékos lehetne nálunk😭
Zirkzee-ben látok fantáziát a többiekben kajak nullát.