Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
De harmadnapra feltámadGabi Jesus így karácsonyra szinte újjászületett. 🤪Húsvétra lehal
Tony Adams
Willie Parker
zacknorb
Az kevés lesz, ha a piros betűs ünnepeken játszik mennyei formában, közte pedig Mennyei formát mutat...
több mint 1 éve
De harmadnapra feltámadGabi Jesus így karácsonyra szinte újjászületett. 🤪Húsvétra lehal
Tony Adams
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gabi Jesus így karácsonyra szinte újjászületett. 🤪Húsvétra lehal
Tony Adams
több mint 1 éve
Jól tettedHeismant ma már ezzel kiégettemGabi Jesus így karácsonyra szinte újjászületett. 🤪Az húsvét tesó. Karácsony a sima születés.
Tony Adams
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Heismant ma már ezzel kiégettemGabi Jesus így karácsonyra szinte újjászületett. 🤪Az húsvét tesó. Karácsony a sima születés.
Tony Adams
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ne nekem mond, hanem neki. 😀Gabi Jesus így karácsonyra szinte újjászületett. 🤪Az húsvét tesó. Karácsony a sima születés.
Tony Adams
Sixo
több mint 1 éve
Őt mondtam én is.Wirtz baszott gyorsan 4etYou mean Schick?
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Wirtz baszott gyorsan 4etYou mean Schick?
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gabi Jesus így karácsonyra szinte újjászületett. 🤪Az húsvét tesó. Karácsony a sima születés.
Tony Adams
több mint 1 éve
Gabi Jesus így karácsonyra szinte újjászületett. 🤪
több mint 1 éve
Tartsa bent valahogy a Honvédot, aztán nyáron jöjjön Szabó!Feczkó lesz a Honvéd edzője.Szakmai érv nincs, anyagi annál inkább 😊
Bárki mondjon nekem egy szakmai érvet mellette.
Bazzani
Amúgy 6 hónapot adok neki.
- JC6
több mint 1 éve
Castle-SenalPool-Spurs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
és tényleg, ez WTFCsak nem volt olyan csapat 😀EZt a szrt.........................................simán el kellett volna venni ezt a gólt...mi az hogy itt nincs VAR?ha van olyan csapat akinél nem lehet VARt használni akkor az egész fordulóban sehol elvileg
dande2
sztem is pöcsség
Negritis, a vajda
Heisman nádor
gondolom akkor minden ésszerűség ellenére csak a döntőben lesz
hülye angolok, angol hülyék
több mint 1 éve
Közben újabb magyar siker! Az 1 magyarral rendelkező Topolya 24. helyen becsúszott a konfetti liga kiesés körébe!Olyan játékosokat fizetünk adóból, mint Jovanovic, Pantovic, Milosavic, Vulic, Djordjevic, Krstic, Ilic, Simic
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Csak nem volt olyan csapat 😀EZt a szrt.........................................simán el kellett volna venni ezt a gólt...mi az hogy itt nincs VAR?ha van olyan csapat akinél nem lehet VARt használni akkor az egész fordulóban sehol elvileg
dande2
sztem is pöcsség
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mind2 most futó kupa meccsen volt közvetlen szöglet gól xD
több mint 1 éve
Mikor azt hittem Son mentette meg megint a csapatot. Mi az isten ez a meccs?
több mint 1 éve
Feczkó lesz a Honvéd edzője.
Bazzani
A szakvezető hét éve a Balmazújváros szakvezetőjeként lett ismert, miután a Hajdú-Bihar megyeieket az élvonalba juttatta, majd az MTK-val is feljutott az első osztályba.
több mint 1 éve
EZt a szrt.........................................simán el kellett volna venni ezt a gólt...mi az hogy itt nincs VAR?Vicarioval kb egesz evben ezt csinaljak szogletnel. Sztem is szabalytalan, de ha eddig se fujtak be, most se tegyek
dande2
több mint 1 éve
EZt a szrt.........................................simán el kellett volna venni ezt a gólt...mi az hogy itt nincs VAR?ha van olyan csapat akinél nem lehet VARt használni akkor az egész fordulóban sehol elvileg
dande2
sztem is pöcsség
több mint 1 éve
EZt a szrt.........................................simán el kellett volna venni ezt a gólt...mi az hogy itt nincs VAR?
több mint 1 éve
Kapusok meccse ez a spurs utd 😀
több mint 1 éve
Feczkó lesz a Honvéd edzője.Szakmai érv nincs, anyagi annál inkább 😊
Bazzani
Amúgy 6 hónapot adok neki.