Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Oh ne 2:0, innen tuti elbassszuk 😕Hát lehet Ruudnak kellett volna a MUnál maradnia 😏 ha esetleg mèg mi is megverjük őket
Sixo
több mint 1 éve
65nél egy nappal sem tűnik többnek.Ik azért néz ki hetvennekiktriad ma bekólázikszegény iktriad-ra idén rendesen rájár a rúd. Jags és Honvéd kombi hétröl hétre múlják egymást alul. 😕
zacknorb
Toto21
Willie Parker
több mint 1 éve
Ik azért néz ki hetvennekiktriad ma bekólázikszegény iktriad-ra idén rendesen rájár a rúd. Jags és Honvéd kombi hétröl hétre múlják egymást alul. 😕
zacknorb
Toto21
több mint 1 éve
inyne mehet huuuuAugusztus óta a keretben sincs. Jó lenne találni neki olyan csapatot ahol játszhat. Úgy néz ki bundás nem az ő szintje, de ettől még egy NB1 bőven az lehet.
www.nemzetisport.hu/legiosok/2024/12/szalai-attila-telen-tavozhat-a-hoffenheimtol-sajtohir
a fradit is pletykaljak
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 413
inyne mehet huuuuwww.nemzetisport.hu/legiosok/2024/12/szalai-attila-telen-tavozhat-a-hoffenheimtol-sajtohir
a fradit is pletykaljak
több mint 1 éve
tehát a véleményem alátámasztására már egy szakmai cikkre sem lehet hivatkozni. hát jólvan.Tehát bar a real hozza a meccseket vini nélkül de akkor is meglátszik a hiánya viszont ha a city szar lett mióta nincs Rodri abban nem számít h le sérült. Oké, értem.???
Amúgy éppen meg asszem Rodri sérülése előtt volt cikk arról h mikor Rodri tavaly nem játszott pár meccset akkor a city azokon mennyire visszaesett kulcs statokban. De biztos ez is független volt attól h Rodri játszik v nem.
csebi
Mellesleg nem csak újságcikkeket olvasunk, hanem meccseket is nézünk, és önállóan saját gondolatokat fogalmazunk meg. Van aki így, van aki úgy látja, nem gondolnám hogy ez baj, bár van olyan is aki saját vélemény híján szajkózza Vlk másét.
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Rímel a Laczkóra.Amúgy teljesen mindegy, amíg fórizs van és beleszól bármibe is, lehetne Klopp, Mourinho, Ancelotti edzői hármas, az se érne semmit.
Régen minden jobb volt, az ilyen fórizs, laczkó szintű vérgeket, három ilyen meccs után úgy agyonverték volna, hogy többet a stadion környékére nem mertek volna jönni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Feczkó lesz a Honvéd edzője.Bárki mondjon nekem egy szakmai érvet mellette.
több mint 1 éve
ugyanaz a kézimunka ment, mint minden esetben, csak Salah pl egy ilyentől nem esik el, mert gólt akar rúgniMa remek bemutatást nyert mennyire jó a VAR nélküli foci. Három meccsből kettő simán VAR által megváltoztatott call maradt el egy este alatt. Nálunk Jesus lesgólt rúg, Poolnál Quansah megúszott egy pirosat....Nekem annyira nem volt egyértelmű az a piros Quansah eseténél. Kint volt a keze végig, de meg se fogta a So'ton játékost, el se lökte.
Heisman nádor
Mikey
több mint 1 éve
🚨⚠️ Gigio Donnarumma’s conditions pictured by @ArthurPerrot… after a foul suffered by Wilfred Singo. pic.twitter.com/KQRkASiyMO
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 18, 2024
több mint 1 éve
Szerintem Rodri és Vinicius hiánya is meglátszott/meglátszik a csapatukon, ami alátámasztja, hogy milyen fontos játékosok, de ebből következtetni, meg hogy melyik hiányzott jobban teljesen lehetetlen.
több mint 1 éve
Ma remek bemutatást nyert mennyire jó a VAR nélküli foci. Három meccsből kettő simán VAR által megváltoztatott call maradt el egy este alatt. Nálunk Jesus lesgólt rúg, Poolnál Quansah megúszott egy pirosat....Nekem annyira nem volt egyértelmű az a piros Quansah eseténél. Kint volt a keze végig, de meg se fogta a So'ton játékost, el se lökte.
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Tehát bar a real hozza a meccseket vini nélkül de akkor is meglátszik a hiánya viszont ha a city szar lett mióta nincs Rodri abban nem számít h le sérült. Oké, értem.Én nem értem a palit. 😀 Simán leérveli a dolgot majd totálisan ellentétes következtetésre jut. Lehet keveri melyik melyik vagy hol játszik vagy nem tudom 😀
Amúgy éppen meg asszem Rodri sérülése előtt volt cikk arról h mikor Rodri tavaly nem játszott pár meccset akkor a city azokon mennyire visszaesett kulcs statokban. De biztos ez is független volt attól h Rodri játszik v nem.
csebi

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Ez a hármas a Monikival, Sebőkkel.. mintha egy kocsmában lennék.a magyar sport televíziózás legalja. ezekre a tahókra a zombori-hegyi iván féle banda is köröket ver, pedig az is minősíthetetlen volt.
Nomac
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ma remek bemutatást nyert mennyire jó a VAR nélküli foci. Három meccsből kettő simán VAR által megváltoztatott call maradt el egy este alatt. Nálunk Jesus lesgólt rúg, Poolnál Quansah megúszott egy pirosat....
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Pont ez a jó benne vlhol, hogy ugyanazt nézzük, de mást látunkTehát bar a real hozza a meccseket vini nélkül de akkor is meglátszik a hiánya viszont ha a city szar lett mióta nincs Rodri abban nem számít h le sérült. Oké, értem.???
csebi
Mellesleg nem csak újságcikkeket olvasunk, hanem meccseket is nézünk, és önállóan saját gondolatokat fogalmazunk meg. Van aki így, van aki úgy látja, nem gondolnám hogy ez baj, bár van olyan is aki saját vélemény híján szajkózza Vlk másét.
ozibozi"ez a foci, ugyanazt nézzük és mást látunk"Negritis, a vajda
b+ ez fáááj
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Tehát bar a real hozza a meccseket vini nélkül de akkor is meglátszik a hiánya viszont ha a city szar lett mióta nincs Rodri abban nem számít h le sérült. Oké, értem.???
csebi
ozibozi
"ez a foci, ugyanazt nézzük és mást látunk"
b+ ez fáááj
Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tehát bar a real hozza a meccseket vini nélkül de akkor is meglátszik a hiánya viszont ha a city szar lett mióta nincs Rodri abban nem számít h le sérült. Oké, értem.???
csebi
több mint 1 éve
Tehát bar a real hozza a meccseket vini nélkül de akkor is meglátszik a hiánya viszont ha a city szar lett mióta nincs Rodri abban nem számít h le sérült. Oké, értem.Nem hozta a meccseit nemzetközileg. Vagy valamiről lemaradtam???
csebi
Pool meccs volt a legjobb példa, de lehet több is.
több mint 1 éve
Tehát bar a real hozza a meccseket vini nélkül de akkor is meglátszik a hiánya viszont ha a city szar lett mióta nincs Rodri abban nem számít h le sérült. Oké, értem.Amúgy éppen meg asszem Rodri sérülése előtt volt cikk arról h mikor Rodri tavaly nem játszott pár meccset akkor a city azokon mennyire visszaesett kulcs statokban. De biztos ez is független volt attól h Rodri játszik v nem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
A szitinél rendszer szintű gond van/fáradság, a reál meg a hisztis qrvával másként teljesít mint nélküle.de ezt mivel méred le ha nem a csapat eredményeivel a hiányában?A formán kívűl csak annyi, hogy nagyobb hatása van egy csapatra.a city szarabb formában van mint a reálDe az is kiderült, hogy jobban hiányzott a világ első számúnak tartott focicsapatából -pár hétig- mint a futballpolitikai okokból, kompenzációs megfelelési kényszerből megválasztott kis vízhordó, akiről pár év múlva azt sem tudjuk hol játszott, de a gyerekek sem verik szájba egymást egy jó kis rodri mezért, akkor sem/ahogy most sem.oh, erről le is maradtam:Tehetsége vitathatatlan. Viszont az is, hogy az egyik leghülyébb ember, akit manapság top bajnokságokban látni lehet.
Vinicius Junior was crowned the men’s player of the year at the FIFA Best awards on Tuesday night.
www.nytimes.com/athletic/6004244/2024/12/18/fifa-best-awards-voting-vinicius/
mondjuk egy ilyen után simán elhiszem hogy saját hisztiskedéséből nem ment el az aranylabda osztásra
“I came, I saw, I won,” he wrote on Instagram. “Today I write this for that boy who saw so many idols lift that trophy… your time has come. That is, my time has come. The time to state that, yes, I am the best player in the world and I fought a lot to get here.”
Negritis, a vajda
shagi0206
ozibozi
szóval nem tudom mi derült ki
Negritis, a vajda
Ennyi az állítás.
ozibozi
márpedig a city eredményein jobban látszik a hiánya mint a hisztis ribancé a real eredményein
Negritis, a vajda
Nyilván akkor lenne teljes az összehasonlítás ha majd visszatér, de addigra már teljesen szét lesznek csúszva.
Pont a pool ellen látszottAmióta Rodri nincs, a City felvette a konstans szopóálarcot. A Real meg bőven nyeregetett Vinicius nélkül is.A formán kívűl csak annyi, hogy nagyobb hatása van egy csapatra.a city szarabb formában van mint a reálDe az is kiderült, hogy jobban hiányzott a világ első számúnak tartott focicsapatából -pár hétig- mint a futballpolitikai okokból, kompenzációs megfelelési kényszerből megválasztott kis vízhordó, akiről pár év múlva azt sem tudjuk hol játszott, de a gyerekek sem verik szájba egymást egy jó kis rodri mezért, akkor sem/ahogy most sem.oh, erről le is maradtam:Tehetsége vitathatatlan. Viszont az is, hogy az egyik leghülyébb ember, akit manapság top bajnokságokban látni lehet.
Vinicius Junior was crowned the men’s player of the year at the FIFA Best awards on Tuesday night.
mondjuk egy ilyen után simán elhiszem hogy saját hisztiskedéséből nem ment el az aranylabda osztásra
“I came, I saw, I won,” he wrote on Instagram. “Today I write this for that boy who saw so many idols lift that trophy… your time has come. That is, my time has come. The time to state that, yes, I am the best player in the world and I fought a lot to get here.”
Negritis, a vajda
shagi0206
ozibozi
Negritis, a vajda
Ennyi az állítás.
ozibozi
Bálesz
több mint 1 éve
Amióta Rodri nincs, a City felvette a konstans szopóálarcot. A Real meg bőven nyeregetett Vinicius nélkül is.A formán kívűl csak annyi, hogy nagyobb hatása van egy csapatra.a city szarabb formában van mint a reálDe az is kiderült, hogy jobban hiányzott a világ első számúnak tartott focicsapatából -pár hétig- mint a futballpolitikai okokból, kompenzációs megfelelési kényszerből megválasztott kis vízhordó, akiről pár év múlva azt sem tudjuk hol játszott, de a gyerekek sem verik szájba egymást egy jó kis rodri mezért, akkor sem/ahogy most sem.oh, erről le is maradtam:Tehetsége vitathatatlan. Viszont az is, hogy az egyik leghülyébb ember, akit manapság top bajnokságokban látni lehet.
Negritis, a vajda
shagi0206
ozibozi
Negritis, a vajda
Ennyi az állítás.
ozibozi