Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
a hajrában egyenlített ki a Lazio, az is épp hogy átvánszorgott a gólvonalon, és 0-1-nél simán benne volt a Plzen gólJa, szóval: ha a csehek lőnek még egy gólt (amire nem sok sanszuk volt) + a hosszabbítást is behúzzák (így vagy úgy), akkor mehetnek tovább. Ha nálad ez a "majdnem", akkor megadom magam.🙂Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
oké, csak ez sztem nem azhááááátnem hát, még csak három tizi volt! 😊
Negritis, a vajda
bogjosi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
hááááát
több mint 1 éve
Schimanski gólt szerzett a sorozatban. /igaz nem a Duisburg színeiben/A félidőben egy gól a Fenerbache hátránya.
Ha a másodikban Tanner is betalál, jöhet a hosszabbítás.
több mint 1 éve
KIESÉS!!!Büntetőpárbaj?Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Vagy továbbjut a Margit?
warr_b
több mint 1 éve
Büntetőpárbaj?Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Vagy továbbjut a Margit?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
közben láttam, hogy Thunban volt a meccs, de Celjéből sem jöttek sokan...mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊nem a saját stadionjukban volt a meccs, hanem 250 km-mel arrébb
NB2
Löfli
siralmas látvány volt
több mint 1 éve
Ja, szóval: ha a csehek lőnek még egy gólt (amire nem sok sanszuk volt) + a hosszabbítást is behúzzák (így vagy úgy), akkor mehetnek tovább. Ha nálad ez a "majdnem", akkor megadom magam.🙂Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊nem a saját stadionjukban volt a meccs, hanem 250 km-mel arrébb
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊nem lehet hogy zárt kapus volt?
NB2
mer mtk meccsre a játékosok családja se megy ki
több mint 1 éve
mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊
több mint 1 éve
Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Sixo
több mint 1 éve
Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Értem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
több mint 1 éve
Lugano-Celje meg jéghoki meccs 😊
több mint 1 éve
ez a Lugano - Celje meccs zseniális, most lett 5-4 😀ronaldo7.me/soccer-streams/nk-celje-live-stream

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
persze, de ez is olyan hogy láttuk már nem megadvahát, ez megint egy véleményes büntiEz egy fokkal egyértelműbb
Negritis, a vajda
zacknorb
a Sociedadé nálam 50-50, ez 80-20
mondjuk ez a totyorgás olyan szinten undorító, rohadt gáz hogy visszahozták
több mint 1 éve
hát, ez megint egy véleményes büntiEz egy fokkal egyértelműbb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hát akkor ez is bünti
több mint 1 éve
Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
hát, ez megint egy véleményes bünti
több mint 1 éve
nah sál előbányászvahajrá Sociedad