Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Most jut eszembe, hogy sík hülye vagyok, hogy nem raktam meg 2000 euroval, hogy 4 gól felett lesz a Pool, gyakorlatilag biztos voltam benne.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 799
Tizenéves Glazer/Woodward vezette ámokfutás eredményét látjuk máig. Sir Jim első éve miatt őket még nem hurrognám le, de egyelőre nem kedvezőek az előjelek. Már az hatalmas szálka a szememben hogy a Glazerek maradhattak, és megint ők jártak az egésszel a legjobban.
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
történhetne már valami ezen a spurs-pool meccsen...
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 225 — The Mathematician
Nem mondom hogy nem vagyok irigy, kár tagadni 😀 Kiváncsi vagyok a United elfog e érni az én életemben még erre a szintre e.
esanders10
a vezetőség téli-nyári lépéseiből majd látjuk mi van
sztem az esély meg van Amorimmal
türelem és rendesen felépített szervezet kell

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 098
Ja, kérdés: a manu ennyire szar, vagy az öltöző akarja megbuktatni amiatt, ahogy Rashfordot félreállította?
slowmotion
Ennyire szar. Nem hiszem el amúgy hogy a vezetőség nem látja, hogy nem edzőgond van 😀 Ott ők maguk a probléma.
több mint 1 éve
Ja, kérdés: a manu ennyire szar, vagy az öltöző akarja megbuktatni amiatt, ahogy Rashfordot félreállította?
slowmotion
Ennyire szar.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Ja, kérdés: a manu ennyire szar, vagy az öltöző akarja megbuktatni Amorimot amiatt, ahogy Rashfordot félreállította?

Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 799
Nem mondom hogy nem vagyok irigy, kár tagadni 😀 Kiváncsi vagyok a United elfog e érni az én életemben még erre a szintre e.
több mint 1 éve
Még nem játszott ilyen jól Szoboszlai Pool mezben
Stoki
Ha felmész majd a meccs után NSO-ra, akkor biztos lesznek ott olyanok, akik úgy gondolják, hogy ma is milyen szar volt, rúghatott volna mesterhármast is, stb.
shagi0206
nso-n debilek vannak
Stoki
kedves kifejezés a 2 bites kreténeknek 😀
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Stoki
Ha felmész majd a meccs után NSO-ra, akkor biztos lesznek ott olyanok, akik úgy gondolják, hogy ma is milyen szar volt, rúghatott volna mesterhármast is, stb.
shagi0206
nso-n debilek vannak
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 458 — Amerikai sportok rajongója
A szakmák most is megmagyarázzák majd itt hogy Szobó visszaesett, semmi gól, gólpassz, félre van használva?🙂
több mint 1 éve
Stoki
több mint 1 éve
Én kitartok egyelőre Ange mellett, meg értem, hogy pont a karácsonyi dara alatt van lehalva a fél keret, de, hogy ennyire fafejű legyen, hogy még egy kiütés esetén se akarjon változtatni, hogy ne legyen totál megalázó...
több mint 1 éve
16 bajnoki, 25 pont. Nuthin' to see here, aranylabdán a húszba se kerül.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Elég jó meccset nyom Domi.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Amikor mindenki ekézi Szobot, az ilyenek miatt, ezen a szinten ezt így nem lehet..nem csak erre gondoltam. Az a gyilkos ösztön hiányzik belőle
Nomac
De, 4:1-nél belefér. 1:1-nél nem férne bele
slowmotion
csak 0-1nél se tud befejezni ugye

több mint 1 éve
Ez már biztos assist 😊
több mint 1 éve
nah szép ast

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 889 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy basszus, Salahnak karácsony előtt megvan a 10+10 a bajnokságban
zacknorb
a 15+10

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amikor mindenki ekézi Szobot, az ilyenek miatt, ezen a szinten ezt így nem lehet..nem csak erre gondoltam. Az a gyilkos ösztön hiányzik belőle
Nomac
De, 4:1-nél belefér. 1:1-nél nem férne bele
több mint 1 éve
zacknorb
Boromirnak már a szezon előtt meglett volna ez...
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 145 — balazs.t85@gmail.com
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 889 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bazmeg Szobo, megrúghattál volna annyit 1 meccsen, mint előtte összesen 😊