Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
érdekes hogy alakul át TAA szerepköre és ahogy kommentben is felvetik kiváncsi vagyok hogy azért változott hogy könyebb legyen a pótlásawww.nytimes.com/athletic/6000949/2024/12/22/trent-alexander-arnold-passing-liverpool-slot/
ezen meg csak szokás szerint felbasztam magam
www.skysports.com/football/news/11661/13274886/ref-watch-liverpool-defender-andy-robertson-should-not-have-been-sent-off-against-fulham-says-dermot-gallagher
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/12/22/eszakir-bajnoksag-gol-sajat-terfel-gyollai-daniel-glentoran-cliftonvillewarr_b ezt élőben látta, csak nem tudta posztolni, mert nem ment a fórum

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nem ma maradt ki a 3 helyzet könyörgöm, régen nem ez a gond és a pénz sem ok a rotálásra.mit akarnak nyerni BL-t? Minek változik a kezdő?Rossz az irány, a spanyol bajnokságban pl nem lehet cserékkel kiállni, mert akkor ez a vége.Nincs meg a keret, arra meg a pénz. Lehetne pragmatikusabb, de ez nagyon nem Flick hibája hogy 3 nagyobb helyzet kimarad, a másik oldalon meg ketten rúgnak luftot. Mindenesetre nyertem ezen pár ezer forintot legalább 😊Nem a mai meccs a védelem hiánya és a rotálás gondja amiről én írtam, ez csak egy meccs volt, én a tendenciáról ésEgyeni hiba volt, koze nem volt az Atletinek a meccshez, ha negyet kapnak egy szavuk nem lehet.Sokszor volt ilyen már lelátón nem gólt szerző.Aszem a Káposztás projekt itt is kifulladtJatek megvan. Helyzeteket nehezen lovi be a lelatorol
ozibozi
Blevi
De Védelem nélkül nem megy,
A
Buta rotálás sem nyerő.
Ez a kettő pedig együtt gáz.
Akkor is ha ezt most lehozzák xre
ozibozi
Blevi
Az elmúlt hónapról beszéltem.
/bocs ha félre érthető volt/
ozibozi
Heisman nádor
Kb November eleje óta vannak ott gondok, és most mindjárt január van.
Nem tudnak folyamatosan nyerni. Kaptak vagy 15 gólt és akkor nem az a gond hogy ma pont kihagytak 3 helyzetet..
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Nincs meg a keret, arra meg a pénz. Lehetne pragmatikusabb, de ez nagyon nem Flick hibája hogy 3 nagyobb helyzet kimarad, a másik oldalon meg ketten rúgnak luftot. Mindenesetre nyertem ezen pár ezer forintot legalább 😊Nem a mai meccs a védelem hiánya és a rotálás gondja amiről én írtam, ez csak egy meccs volt, én a tendenciáról ésEgyeni hiba volt, koze nem volt az Atletinek a meccshez, ha negyet kapnak egy szavuk nem lehet.Sokszor volt ilyen már lelátón nem gólt szerző.Aszem a Káposztás projekt itt is kifulladtJatek megvan. Helyzeteket nehezen lovi be a lelatorol
ozibozi
Blevi
A
Buta rotálás sem nyerő.
ozibozi
Blevi
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nem a mai meccs a védelem hiánya és a rotálás gondja amiről én írtam, ez csak egy meccs volt, én a tendenciáról ésEgyeni hiba volt, koze nem volt az Atletinek a meccshez, ha negyet kapnak egy szavuk nem lehet.Sokszor volt ilyen már lelátón nem gólt szerző.Aszem a Káposztás projekt itt is kifulladtJatek megvan. Helyzeteket nehezen lovi be a lelatorol
ozibozi
Blevi
A
Buta rotálás sem nyerő.
ozibozi
Blevi
több mint 1 éve
Egyeni hiba volt, koze nem volt az Atletinek a meccshez, ha negyet kapnak egy szavuk nem lehet.Sokszor volt ilyen már lelátón nem gólt szerző.Aszem a Káposztás projekt itt is kifulladtJatek megvan. Helyzeteket nehezen lovi be a lelatorol
ozibozi
Blevi
A
Buta rotálás sem nyerő.
ozibozi
több mint 1 éve
Sokszor volt ilyen már lelátón nem gólt szerző.Aszem a Káposztás projekt itt is kifulladtJatek megvan. Helyzeteket nehezen lovi be a lelatorol
ozibozi
Blevi
A
Buta rotálás sem nyerő.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Aszem a Káposztás projekt itt is kifulladtJatek megvan. Helyzeteket nehezen lovi be a lelatorol
ozibozi
több mint 1 éve
Aszem a Káposztás projekt itt is kifulladt
több mint 1 éve
Komoly a Barca 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ennek semmi koze a balszerencsehez. Ennyi helyzetbol kikapni 2x egymas utan nevetseges.2 x 90 perc alatt egy golt sikerul loni, kb 15 helyzetbol. NevetsegesInkább balszerencsés
Blevi
zacknorb
több mint 1 éve
😵💫😵💫😵💫😡😡😡🥹🥹🥹
több mint 1 éve
Geci ez tényleg a PSG meccs
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
2 x 90 perc alatt egy golt sikerul loni, kb 15 helyzetbol. NevetsegesInkább balszerencsés
Blevi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
2 x 90 perc alatt egy golt sikerul loni, kb 15 helyzetbol. Nevetseges
több mint 1 éve
Nem fújták csak be egyből, mert nem szokták.Csóri Lewa,Amúgy les volt F Torresnèl nem adták volna meg.
Egy ilyen helyzet kihagyása után szoktak általában visszavonulni
ozibozi
dande2
Utólag vették volna el a gólt.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Csóri Lewa,Amúgy les volt F Torresnèl nem adták volna meg.
Egy ilyen helyzet kihagyása után szoktak általában visszavonulni
ozibozi
több mint 1 éve
A visszavonulása alkalmából felelevenítette a 20 évvel ezelőtti öngólját.nem tudom értelmezni南雄太さんの引退試合で伝説のオウンゴールが見られて満足。 pic.twitter.com/VdrBU48yUd
— Ryoji Kakuta (@kktryj) December 21, 2024
Sixo
peach
több mint 1 éve
nem tudom értelmezni南雄太さんの引退試合で伝説のオウンゴールが見られて満足。 pic.twitter.com/VdrBU48yUd
Sixo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
南雄太さんの引退試合で伝説のオウンゴールが見られて満足。 pic.twitter.com/VdrBU48yUd
több mint 1 éve
Hogy nem bírunk ki egy meccset kapott gól nélkül 😡😡😡
több mint 1 éve
Hát az a Saka meccs utáni videó minden, csak nem jó
Poloska vagyok.