NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Amad mekkora király, te jó ég

több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 145 — balazs.t85@gmail.com
Megy rajta a mixen, de City vereség mindig jól jön 😀
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 844 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
asztakurva 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 925
DIALLOOOOOOO!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 228 — The Mathematician
Itt miért nem merül fel a piros? Utolsó ember volt..
Nomac
ha 11es akkor egy ideje nincs dupla büntetés, nem?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Itt miért nem merül fel a piros? Utolsó ember volt..
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 844 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nunes de okos

Don't blink!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Szobit kinézte magának a Real 2025 nyarára 😮
"Real Madrid have been impressed by the form of Liverpool midfielder Dominik Szoboszlai and are ready to try sign the Hungary international in 2025. (Fichajes - Spain)"
Sixo
Kötve hinném hogy lenne valóságalapja, kb semmit nem nyújt mióta a Poolban van, egyre többször csak csere,Realban meg pont a középpályás/támadó középpályás az a poszt ahol a kelleténél is többen vannak. Nem hinném hogy Perez pont ide akarna még költeni, mikor védő meg csatár nincs a csapatban...
kapitnono
Az 5. legtöbb perc az övé a Pool idei keretében. 😀 Ha ő nem nyújt semmit és mégis ennyit játszik, akkor vajon a keret többi része mennyire lehet rossz?
Jughead
Hagyd, a rotáció smafu!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 215
"Real Madrid have been impressed by the form of Liverpool midfielder Dominik Szoboszlai and are ready to try sign the Hungary international in 2025. (Fichajes - Spain)"
Sixo
Kötve hinném hogy lenne valóságalapja, kb semmit nem nyújt mióta a Poolban van, egyre többször csak csere,Realban meg pont a középpályás/támadó középpályás az a poszt ahol a kelleténél is többen vannak. Nem hinném hogy Perez pont ide akarna még költeni, mikor védő meg csatár nincs a csapatban...
kapitnono
Az 5. legtöbb perc az övé a Pool idei keretében. 😀 Ha ő nem nyújt semmit és mégis ennyit játszik, akkor vajon a keret többi része mennyire lehet rossz?
több mint 1 éve
Szimulálásért kapott sárgát a szitis vajon?
ozibozi
kapott, ha Walkerre gondolsz

Don't blink!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 259
Szimulálásért kapott sárgát a szitis vajon?
több mint 1 éve
Kyle Walker🤡🤡🤡
Heisman nádor
Az ilyet VAR-al vissza kéne nézni, és piros.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Kyle Walker🤡🤡🤡

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Diallo kihagyja a ziccert, ezek meg helyzet nelkul gólt lőnek... tipikus

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 032 — Axel Foley
Fogadtam a hétvégén a magyar bajnokikra, belenéztem pár meccsebe. Meglepetésre mind hozta a 2,5 over-t. Az hogy az összes stadion bűn üres..Az Újpesten a bekiabálásokból hallani hogy van néző, mert látni egyet sem láttam még, ehhez képest tegnap Felcsúton legalább értékelhető volt, Zalaegerszeg megint kriminális, egy két lézengő ember.
Nomac
Újpest zártkapus meccs.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sixo
kapitnono
 index.hu/bajnokokligaja/2024/12/14/szoboszlai-dominik-osztalyzatok-liverpool-fulham-premier-league/

Ez kb a nem lesz többet normális nfl QB fèle hsz volt 😉
több mint 1 éve
Fogadtam a hétvégén a magyar bajnokikra, belenéztem pár meccsebe. Meglepetésre mind hozta a 2,5 over-t. Az hogy az összes stadion bűn üres..Az Újpesten a bekiabálásokból hallani hogy van néző, mert látni egyet sem láttam még, ehhez képest tegnap Felcsúton legalább értékelhető volt, Zalaegerszeg megint kriminális, egy két lézengő ember.

Szerkesztette: Nomac
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 228 — The Mathematician
Nat Philips és Rhys Williams kezdő CB párostol meg most is remalmaim vannak 😊
Negritis, a vajda
De még ez is jobb volt, mint akárki + Fab, vagy akárki + Hendo.
És ugye ott volt még Kabak is 😊
slowmotion
Jah persz ezt nem is vitatom

Inkább csak arra utaltam hogy nem véletlen nem kell egyik se sehová

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Sixo

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!
Nem gondoltam, hogy a Venezia pont Juventuszban fog pontot szerezni, szóval az eredmény mindenképpen pozitív, de azért kellene már egy győzelem, mert ugyanaz lesz a forgatókönyv, mint két éve 😕
slowmotion
Maga a Venezia sem gondolta, helyzet nélkül találtak 2 gólt.

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Nyert a kibaszott Felcsút. Szépen lenyelték a magyarok (ezt is), hogy a Köpcös a mi pénzünkből épített egy házi stadiont magának a falujában + létrehozott egy milliárdos költségvetésből működő csapatot, amelyik csont nélkül lenyúlta a TAO-pénzeket és vezeti az Nb 1-et. Akasztó: remélem, ez lesz belőle.
nagylaza, főpohárnok
Kavelashvili meg Grúzia elnöke lett.
Csak jobb Orbán, mintha Bognár Gyuri, Lipcsei Peti vagy Sebők Vili lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
Mivel?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Mintha nem történt volna meg már sokszor. Egy jó meccs után jön egy szar. Az, hogy a védelemben egy jónak mondható védő játszik, ráadásul másik 2 nem is az, az ilyen meccseket fog hozni. A középpályán meg nem volt aki védekezzen. Camavinga sérülésből jött vissza, nyilván nem kezdett. Ancelotti jelenleg azzal főz ami van. Tele sérültekkel a csapat. Nem mentem fel, mert az ő filozófiájához, jobb játékosok kellenek egyes posztokra. A tavalyi évet kimaxolták, idén sok tényező miatt nem úgy megy. Belefér bőven egy szarabb szezon.
gyurczi
Persze, itt nem is az eredményekkel van gond, hanem hogy a mutatott játék siralmas. A Barca is jobb jelenleg, az Atletico meg konkrétan 2 klasszissal. Persze hosszú még a szezon, de nagyon nem arról szólnak a meccsek hogy nyonunk és az ellen kibrusztolja, hanem inkább az, hogy közünk nincs a meccshez. Asenciónak amúgy nulla darab szar meccse volt, látszólag semmi nem indokolja hogy ne ő játszon Tchuameni helyett. Ha Tchuameni feljebb játszik, máris lett volna aki a középpályán védekezzen, még akkor is ha nyilván nem a legnagyobb spíler. Sérült a
kezdő támadó trió kétharmada, de szerencsétlen Endrick max 5-10 perceket kap. Ilyen fos játékkal érthetetlen és védhetetlen. A fiatalok beépítésére képtelen a mester, pedig itt lenne az ideje.
eaglesmcnabb
A '20-21-es Pool is ott szívta meg, hogy amikor letérdelt szép sorban Van Dijk, Gomez meg Matip, akkor Klopp a CB-gondot a középpályások hatravezénylésével akarta megoldani. Egyrészt sem Fabinho, sem Henderson nem érezte magát kényelmesen CN-ben, másrészt így a középpályáról hiányoztak, harmadrészt pedig ők sem bírták a terhelést, és ők is megsérültek.

Aztán Klopp kényszerből kénytelen volt a 4-6. számú CB-khez nyúlni (akik ezek szerint a depth charton a 6-8. megoldásnak számítottak a poszton), hatalmas meglepetésre nem játszottak rosszul, ÉS bónuszként a visszatérő középpályások a megszokott helyükön tudtak játszani.
Sikerült is jól benyúlni a célban, és megelőzni mind a Lejcsesztert, mind a Dinamót.

Akkor lehetett folk hero egy Nat Phillips-szintű védőből, egy Liverpool-kategóriájú csapatban 😮

Szörprájz madafakaaaa!
slowmotion
Azért azt tegyük hozzá, Phillipshez hogy a Madridi meccset szépen elbaszta a BL-ben az említett szezonban.
Ancelotti mindig is ilyen volt, annó még a Milánnál is voltak olyan szezonok, hogy a bajnokságban a 3-4. helyért mentek, ha a védőink nem lennének sérültek akkor is hasonló lenne, ebben biztos vagyok.
Nincs csatárunk és nem Endrick játszik most se és korábban se.
Ezt a meccset is a mák meg a szerencse mentette X-re, nem Ancelotti zseniális terve és húzásai.
KeyG
A madridi meccset bárki elbaszta volna, Vinicius bárkit is lefut, Nat sebességével az a magas vedelmi vonal elbaszott egy taktika.
De emlékeim szerint az első gólt így is a golden boy rúgatta a Madriddal, amikor úgy gondolta, hogy harminc méterről, a jobb oldalvonaltól majd jól hazafejeli a labdát Alissonnak. Hát... indításnak jó lett.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Nat Philips és Rhys Williams kezdő CB párostol meg most is remalmaim vannak 😊
Negritis, a vajda
De még ez is jobb volt, mint akárki + Fab, vagy akárki + Hendo.
És ugye ott volt még Kabak is 😊
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
mindent elmond az NB1 színvonaláról, hogy ez a Diósgyőr a dobogón telelhet 😀
Radenkovics nagyon nagy talány számomra, rosszabb edzőnek gondolom, mint Kuznyecovot, mégis eredményes.
törölt kristof
Bánja a tököm a színvonalat, mikor dobogósok vagyunk.😂