Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 640 — Bla, bla, bla
Hát b+ miccsinál a barsza???😭

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 598 — LIGHTS OUT!
Lol vannak akik a pápa miatti megemlékezést kifütyülik xD

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 184 — Kinek mit intézett a kormánya
Na ez gyors volt gec

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 184 — Kinek mit intézett a kormánya
azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeket
alig volt egy oldalnyi hozzászólás egy BL elődöntő alatt
NB2
ezzel szemben egy átlag Vasas meccs majd 2 oldal 😀
zacknorb

Tökéletes pogram anyák napjára!
warr_b
A kedvencem ahogy kiemelik, hogy ez is Nagy Miki miatt lehetséges

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az Al-Nassr kiesett az Ázsiai BL elődöntőjében a japán Kawasaki Frontale ellen. 26% labdabirtoklás mellett sikerült rúgniuk 3 gólt a japóknak, a győztest a 98. percben. Ellenfelük a szaudi Al-Ahli (Firmino, Toney, Riyad Mahrez, Kessié, Roger Ibanez, Edouard Mendy, Demiral, Gabi Veiga) lesz szombaton.

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2025/04/thomas-muller-guardiola-ota-egyik-edzo-csapat-kapcsolat-sem-mukodott-igazan
több mint 1 éve
azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeket
NB2
zacknorb

warr_b
Kurva életbe, vidéken vagyok 1 hét szabin és faszom se siet fel vasárnap.
Marad a stream.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Xabi Alonso elfogadta a Real ajánlatat. mattemoretto lehozatala
KeyG
közbe a real mégse akarja elengedni ancelottit? 😀
Negritis, a vajda
Elvileg szivatjak, mert Perez beragott, h a tudta nélkül egyeztetett a brazilokkal.

De a legújabb hírek szerint már az öreg sem akar Brazíliába menni. 😀 vicces pár hét lesz ez.
rob3r7o
Menjen az AS-hez, sajnos Ranierit bárhogy győzködik nem marad még1 évet. Pedig olyat tol a csapattal, hogy elképesztő. Ha az első fordulótól ő irányítja a csapatot lehet már bajnok lenne a Roma. Óriási tanár, de Carlot is elnézné a publicum 😉
alatriste
Romahoz nehogy, ott csak bajt tudna csinálni Carlo

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Niki, Valladolid:

“ Amikor hazaértem, még nem működött szinte semmi, érdekes és egyben furcsa volt megtapasztalni, milyen így élni – legalább kicsit jobban megismerkedtem a barátnőmmel, sokat beszélgettünk…”

Faja kis kapcsolat lehet😃
JC6 (Mr. Miele)
Irónia detektálása failed
zacknorb
Nehogymár egy pásztói szóljon be egy tarjáninak, mégis milyen világot élünk?!
JC6 (Mr. Miele)
Végre rendes világ lett 😀😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
NB2
zacknorb

warr_b
Így van, sok anyuka megajándèkozódik a csuklási versenyben való részvétel "önkèntes" lehetősègèvel 🥳🥳🥳😁
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 182
JC, volt már, hogy a Celtic bajnok 4 fordulóval a vége előtt, a Gers meg biztos második?
warr_b
slow-t kérdezd, sok volt a csalódás mostanság Glasgow kék felén, nincs remény
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 018 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
JC, volt már, hogy a Celtic bajnok 4 fordulóval a vége előtt, a Gers meg biztos második?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 018 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
NB2
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 413 — The Mathematician
Niki, Valladolid:

“ Amikor hazaértem, még nem működött szinte semmi, érdekes és egyben furcsa volt megtapasztalni, milyen így élni – legalább kicsit jobban megismerkedtem a barátnőmmel, sokat beszélgettünk…”

JC6 (Mr. Miele)
jovo heti hir a borsbol: Niki es a baratnoje szakitottak 😀
csebi
Nah várj itthon nincs buzulas!!!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 720 — Lucas Scott
Niki, Valladolid:

JC6 (Mr. Miele)
jovo heti hir a borsbol: Niki es a baratnoje szakitottak 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 097
Na majd ma lesz elég hozzászólás 😂
Bár van egy olyan érzésem sajnos, hogy az inter megtréfálja a Barcát. Nem is lesz olyan vicces az a szenvedés, de ilyen jól védekező csapat ellen idén még biztos nem játszottak Lamine-ék

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 988
KeyG
Negritis, a vajda
Elvileg szivatjak, mert Perez beragott, h a tudta nélkül egyeztetett a brazilokkal.

De a legújabb hírek szerint már az öreg sem akar Brazíliába menni. 😀 vicces pár hét lesz ez.
rob3r7o
Menjen az AS-hez, sajnos Ranierit bárhogy győzködik nem marad még1 évet. Pedig olyat tol a csapattal, hogy elképesztő. Ha az első fordulótól ő irányítja a csapatot lehet már bajnok lenne a Roma. Óriási tanár, de Carlot is elnézné a publicum 😉
alatriste
Én aláírom. 😊

Amúgy is az Union Berlin mellett szeretnek egy gyakrabban európai fociban részvétvevő kedvencet, és egy Carlo/Roma párosítás nem lenne elhanyagolható opció. 😊

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 901 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
KeyG
Negritis, a vajda

rob3r7o

Liverpool Fc
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 988
KeyG
Negritis, a vajda

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 031
NB2
Hát azért szerintem az Arsenal elég sokakat érdekel innen. Nem tudom hol voltak, lehet kocsmában nézték és nem tudtak ide írni.
Sixo
Így, Békésszentandrási sörrel elviselhetőbb volt nézni ezt a gyenge játékot.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 182
Niki, Valladolid:

JC6 (Mr. Miele)
Irónia detektálása failed
zacknorb
Nehogymár egy pásztói szóljon be egy tarjáninak, mégis milyen világot élünk?!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 413 — The Mathematician
KeyG

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
NB2
Hát azért szerintem az Arsenal elég sokakat érdekel innen. Nem tudom hol voltak, lehet kocsmában nézték és nem tudtak ide írni.

több mint 1 éve
NB2
Csak a Vasas!
warr_b
 www.youtube.com/watch?v=XGBEyn7m3Cs&ab_channel=K%C3%A1lm%C3%A1nK%C3%B3kai

több mint 1 éve
NB2

Poloska vagyok.