NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 597
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
koreai gyerek is veri közben a Bayernt
több mint 1 éve
a videobíró, though... Robbo térden rúgása lényegében Virgil v2 volt, leről jött vissza Gakpo, még nem fújták le, de a csávó nyújtott lábbal állt bele Robertson térdébe oldalról.mondjuk Tony Harringtonról nincs emlékem hogy egy pöcs lenneelső félóráról lemaradtamfelkúrtad volna az agyad.
nemtom baj-e
Negritis, a vajda
Robbo térdébe beletalpalt valami benga néger - csak sárga
Gravenberch achillesére rálépett a csávó csak úgy - csak sárga.
aztán a második gyerek rúgott egy gólt, aztán Robbo hibázott, és kiállíttatta magát.
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mondjuk Tony Harringtonról nincs emlékem hogy egy pöcs lenneelső félóráról lemaradtamfelkúrtad volna az agyad.
nemtom baj-e
Negritis, a vajda
aztán a második gyerek rúgott egy gólt, aztán Robbo hibázott, és kiállíttatta magát.
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
első félóráról lemaradtamfelkúrtad volna az agyad.
nemtom baj-e
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
első félóráról lemaradtamnemtom baj-e
több mint 1 éve
Csak a Kiállítás óta Volt már kulcsszerelése 3 is Szobonak a szpíker 1-et már észre is vett nagy nehezen bwlőle.
több mint 1 éve
Direkt piros 2 meccs eltiltás?nem volt súlyos, nem hiszem
Nomac
több mint 1 éve
Direkt piros 2 meccs eltiltás?
több mint 1 éve
Most már én is láttam, kösz 🙂De előtte nem volt les?nem.
vpi
slowmotion
több mint 1 éve
De előtte nem volt les?
több mint 1 éve
Baj van..
több mint 1 éve
nyilván az a gyerek rúgja, aki előtte csak úgy odalépett Gravenberch achillesére. business as usual.
több mint 1 éve
Andó-szabó világ életében ellenünk fújt, erre az utolsó meccsén az utolsó 10 mp-ben csak befújt nekünk egy tizit🤣Kurva anyád ondó. Karakó után a legundorítóbb jv. A libások 2. gólja előtt is vagy 20 méterrel előrébb végeztette el a szabadot.
Minden jó ha a vége jó, kár hogy csak az utolsó meccsén kezdett el törleszteni
eaglesmcnabb
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
Andó-szabó világ életében ellenünk fújt, erre az utolsó meccsén az utolsó 10 mp-ben csak befújt nekünk egy tizit🤣Minden jó ha a vége jó, kár hogy csak az utolsó meccsén kezdett el törleszteni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
2. kalapból húztak minket, szal a cél minimum a 2. hely kell hogy legyen
több mint 1 éve
Írek ellen én nem venném alapul az EB előtti szenvedéseket, az örmények meg olyan 2-3 meccs wow, 2-3 meccs jujj, többi meg várható színvonal.Portugália/DániaEzt hogy számoltad ki?
Írország
Örményország
Második hely kötelező.
zacknorb
Mikey
NL-ben is hozva lett a kötelező, sőt (két hazai pontszerzés), szerintem itt is lehet hozni, ami a második hely a négyből.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gondolom, ha a kijutást mint célt el akarják érni, akkor nem sok lehetőség van.Portugália/DániaEzt hogy számoltad ki?
Írország
Örményország
Második hely kötelező.
zacknorb
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Portugália/DániaEzt hogy számoltad ki?
Írország
Örményország
Második hely kötelező.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Football commentators at Christmas 🎄🎙️⚽️ pic.twitter.com/F19PaC6r8s
— Nick Murray Willis (@nmurraywillis) December 13, 2024
több mint 1 éve
Nem az a baj, hogy Jansen rossz, hanem az, hogy Jansen pontosan azokban az elemekben rossz, amikre a kinevezesekor nyalaztak Hajnalek es amiket ok kiemeltek nala.Az mikor volt Jansennel? Csak mert nálam a fél év alatt 3-4 jó meccs az nem az, pláne nem egymás után.nem lattam a meccset,sot elmult meccseket,de megint nem az edzot kene lecserelni...hanyadik lenne mar?én mikor szaladt a szekér akkor akartam kérdezni hogy akkor most jó az edző vagy sem? 😀
itt a jatekosok fejevel van gond.fasz kb az osszes es 5golt kapni is vicc kategoria
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
A baj hogy a játékosok feje mellett (amiben igazad van) az ő taktikai felkészültsége is hagy kívánni valót maga után + ami a csapat erőssége kellene hogy legyen az ő keze alatt az a támadás és a labdatartás, na most a korábbi évekkel összehasonlítva ebben előrelépés biztos hogy nincs, sőt.
Sokszor annyi a kérdés hogy Varga megmenti-e a seggét az adott meccsen vagy sem, ami borzasztó.
Ezt az nb1et illene nyugodt játékkal ledominálni, az elődei többségének ez sikerült.
Alapvetően az igazán aggasztó az a mutatott játék, ehhez képest Stöger egy támadó géniusz volt, ami számomra aki szinte végig látta Jansen AZ-nél eltöltött idejét sokkoló.
davemayer
A holland felfogas, tamadofoci - ennyire otlettelen es impotens focit legutobb Csercseszovnal lattam, de Csercseszovnak sokkal gyengebb kerete volt ennel. Attol meg egy kokler volt, mig Jansen egy zseninek van elkonyvelve Hajnalek szemeben. Furcsa.
Nem zabalja fel az oltozo - Hajnal kiemelte, hogy a pali tizenhuszon eve van a fociban, es vegigjarta az utanpotlast, meg az osszes korosztalyt, dolgozott akademian, etc, bla bla, hozzateve, hogy ebbol is latszik, Jansen a foci minden elemeben otthon van, ert a fiatalok, idosek nyelven, nem lesz gondja azzal, hogy barkit is motivalni tudjon, nem esik bele Csercseszov hibajaba.
Spoiler: reges reg beleesett, leri mindenkirol, hogy fosik az NB I-re, csak az El-meccsek erdeklik oket, ahol valojaban tobb szem figyel rajuk, es eselyuk adodhat, hogy elhuzzanak a francba mashova, meg tobb penzert.
Taktikai zseni - nem csak a tamado felfogas hianyzik, de egyebkent a kozeppalya es a vedelem is teljesen instabil, egyaltalan nem lehet latni semmifele taktikai elemet az egesz rendszerben. Mintha Football Managerezne Jansen.
Es igen, nem allnak szarul pontokban, az El-ben tulteljesitenek, de osszessegeben Jansen pontosan az ellentettje annak, akit beharangoztak, mint oriasi fogas a kispadra. Akkor itt a kerdes az, hogy o most sikeres vagy nem az?
Mert nalam El ide vagy oda, de elkepeszto modon kokler kepe van ennek az egesznek – mar megint. Akarcsak Stogernel, akarcsak Csercseszovnal, etc. Es igen, az edzok mennek, a jatekozok a kozos nevezo, hiszen ok buktatjak sorra az edzoket, nyilvan veluk is oriasi bajok vannak, de egy magyar klubrol beszelunk, itt mar az 1.5-2 millios jatekosok is istenek, megtehetnek barmit, ebbol kifolyolag valoszinuleg ugysem ok, hanem max a szinten nem tul acelos edzo lesz lecserelve, hisz egyszerubb egy embert elkuldeni, mint tizet.
több mint 1 éve
2025. szeptember 6., szombat, 20:45: Írország–Magyarország2025., szeptember 9., kedd, 20:45: Magyarország–Portugália/Dánia
2025. október 11., szombat, 18:00: Magyarország–Örményország
2025. október 14., kedd, 20:45: Portugália/Dánia–Magyarország
2025. november 13., csütörtök, 18:00: Örményország–Magyarország
2025. november 16., vasárnap, 15:00: Magyarország–Írország
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az mikor volt Jansennel? Csak mert nálam a fél év alatt 3-4 jó meccs az nem az, pláne nem egymás után.nem lattam a meccset,sot elmult meccseket,de megint nem az edzot kene lecserelni...hanyadik lenne mar?én mikor szaladt a szekér akkor akartam kérdezni hogy akkor most jó az edző vagy sem? 😀
itt a jatekosok fejevel van gond.fasz kb az osszes es 5golt kapni is vicc kategoria
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
A baj hogy a játékosok feje mellett (amiben igazad van) az ő taktikai felkészültsége is hagy kívánni valót maga után + ami a csapat erőssége kellene hogy legyen az ő keze alatt az a támadás és a labdatartás, na most a korábbi évekkel összehasonlítva ebben előrelépés biztos hogy nincs, sőt.
Sokszor annyi a kérdés hogy Varga megmenti-e a seggét az adott meccsen vagy sem, ami borzasztó.
Ezt az nb1et illene nyugodt játékkal ledominálni, az elődei többségének ez sikerült.
Alapvetően az igazán aggasztó az a mutatott játék, ehhez képest Stöger egy támadó géniusz volt, ami számomra aki szinte végig látta Jansen AZ-nél eltöltött idejét sokkoló.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal