NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 603
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Portugál/dán nyerteséhez megyünk, 4-es csoportba, csak szeptembertől lesz vb selejtező
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
infantinonak olyan szinten ütni való feje van hogy hihetetlende a ruhája is b+ ehhez a zakóhoz fehér sportcipő???
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nem lattam a meccset,sot elmult meccseket,de megint nem az edzot kene lecserelni...hanyadik lenne mar?én mikor szaladt a szekér akkor akartam kérdezni hogy akkor most jó az edző vagy sem? 😀
itt a jatekosok fejevel van gond.fasz kb az osszes es 5golt kapni is vicc kategoria
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 413
nem lattam a meccset,sot elmult meccseket,de megint nem az edzot kene lecserelni...hanyadik lenne mar?itt a jatekosok fejevel van gond.fasz kb az osszes es 5golt kapni is vicc kategoria
több mint 1 éve
Mindig is gyűlöltem ezeket a nyilatkozatokat..A túlzott tisztelet az edző/valóság-szótárban a “beszartak a meccs elején a fiúk, és szaladgáltak össze vissza a megbeszélt taktika helyett, mert idióták” kifejezést jelenti.
– Nem kezdődött jól a mérkőzés, előbb ziccert hagyott ki a PAOK, majd a következő lehetőségből megszerezte a vezetést. Mi volt a gond?
– Egyrészt túlzottan tiszteltük az ellenfelet, ...
Mi a pöcsömet kell tisztelni? Beleállok a meccsbe, jobb vagyok bazzeg, lövök hármat, megyek haza. Nálam a tisztelet annyiban kimerül, hogy nem gyalázom a klubot, az ellenfelem meg nem rúgom agyon. De geccc.. Mi volt a gond? A túlzott tisztelet... behalok
- JC6
Mint amikor azt mondja, hogy “vállalom a teljes felelősséget” ez ugye semmit nem jelent, hiszen nincs következménye a mondásnak, nem mond le, a béréről sem mond le, de kellett valami jól hangzó bullshitet mondani, amitől megnyugszik az egyszeri szurkoló, VAN felelős.
Vagy amit Dibusz is mondott a meccs után: “a bekapott gól után megváltozott a meccs képe” ez azt jelenti, hogy a fiúk azonnal érezték a gól után, hogy ez a meccs kuka, szarni rá, és fejben már mindeki a Gozsduban/ötkertben/symbolban hajtotta a kurvákat.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Mindig is gyűlöltem ezeket a nyilatkozatokat..– Nem kezdődött jól a mérkőzés, előbb ziccert hagyott ki a PAOK, majd a következő lehetőségből megszerezte a vezetést. Mi volt a gond?
– Egyrészt túlzottan tiszteltük az ellenfelet, ...
Mi a pöcsömet kell tisztelni? Beleállok a meccsbe, jobb vagyok bazzeg, lövök hármat, megyek haza. Nálam a tisztelet annyiban kimerül, hogy nem gyalázom a klubot, az ellenfelem meg nem rúgom agyon. De geccc.. Mi volt a gond? A túlzott tisztelet... behalok
több mint 1 éve
most megy a Rangers - Tottenham, jól emlékszem, ez a @- JC6 derbi?iigen-igen, de a derbi kijelentés erős, legyen inkább roncsderbi 😀
Löfli
több mint 1 éve
most megy a Rangers - Tottenham, jól emlékszem, ez a @- JC6 derbi?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A személyi edzője a csaja, a dietetikusa az anyja?Pedig anno azt nyilatkozta, hogy jön vele a személyi edzője/dietetikusa is…Sajnos nem lehet videót kesziteni, mert figyelnek, a lányaim is a Népligetben edzenek.. hát, hogy is mondjam, nem szakad meg a srác.Amúgy azt lehet tudni, hogy ez a Száldannya mitől ennyire gatya erőnlétileg? Mert ránézésre nem cipel túlsúlyt, szóval azért el kellene szaladgálnia 90 percig, de legutóbb is 50 perc után már a seggén vette a levegőt.Edzéseit brazilos fegyelemmel, alázattal végzi, gondolom.
Posztcovid vagy mi?
Vitézlő Titoknok tomz
Gergőbácsi
- JC6
Egyébként ma (magához képest) még aktív is volt eddig.
Nagyon hiányzik ebből a letámadásból VargaB és Zaki!
Sinisa
több mint 1 éve
Szerencsére ez a meccs most meg remek indok arra, hogy miért is nem kell magyar a csapatba, gondolom mind az öt gólt megint Szalairól kaptákDibusz 😀
Oh, wait
r.baggio
több mint 1 éve
PAOKLákival két iksz 2008-ban, a Videoton meg oda-vissza verte őket 2018-ban.
Alapítva: 1926
A csapat, története során sosem győzött még le magyar csapatot.
😃
- JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mondjuk Kubi minden nyilatkozata alapján nem lesz itt váltás.És amúgy szerintem sem akkora baj.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szerencsére ez a meccs most meg remek indok arra, hogy miért is nem kell magyar a csapatba, gondolom mind az öt gólt megint Szalairól kaptákOh, wait

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
PAOKAlapítva: 1926
A csapat, története során sosem győzött még le magyar csapatot.
😃
több mint 1 éve
Azért az tényleg megérne egy misét, hogy a fanbase miért akar mindenkit elküldeni, ahogy van egy-egy rosszul kifutott eredmény.Jansen első éve a csapatnál a pontátlaga is egész jó, EL-ben is bőven várható szint felett teljesít, de persze el kellene küldeni már féltávnál. No comment.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
AZ elleni meccs vicces lehet, lehetne búcsúmeccs is 😊Ha lehet, akkor inkább előtte váltsanak, az a meccs január közepén lesz. Ne várjanak addig.
ozibozi

több mint 1 éve
Kiváncsi vagyok Kubi kit fog kiírni facere"Sajnos ma a rosszabbik arcunkat mutattuk…"
- JC6
😀😀😀
Öreg, hónapok óta gyakorlatilag csak az van. 1-1 jobb meccs beesik nagy ritkán, aztán uccu vissza a pöcébe.

több mint 1 éve
AZ elleni meccs vicces lehet, lehetne búcsúmeccs is 😊
több mint 1 éve
Hát ez csúnya lett... Kíváncsi leszek, hogy meddig hagyják ezt a Pascal-projektet, eléggé kapufának tűnik sajnos.

több mint 1 éve
Kiváncsi vagyok Kubi kit fog kiírni facereBűnbak keresésben már profik.
- JC6
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kiváncsi vagyok Kubi kit fog kiírni facere