NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 606
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
MI VAN CITY???kiesnek a csoportkörben és így lesznek simán bajnokok mer nem lesz kettős terhelés
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Pont akartam írni, hogy szünetben megtettem a Bőrszalonnát meg a Gyalogátkelőhelyet for fun @ 10.97x, és a hetvenedik percben lehet kiveszem, ha ki tudom.aztán egyszerre gól a Juvénél és a Barcánál is
Erre Dortmund bünti...
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Pont akartam írni, hogy szünetben megtettem a Bőrszalonnát meg a Gyalogátkelőhelyet for fun @ 10.97x, és a hetvenedik percben lehet kiveszem, ha ki tudom.Erre Dortmund bünti...
több mint 1 éve
A bemutatkozó sajtótájékoztatóján egy intelligens embernek tűnt, aki talán legalább megpróbál felülemelkedni a hazai viszonyokon.Azt hiszem itt is mellette álltak páran 😃www.csakfoci.hu/magyar-foci/szorakozohelyen-balhezott-megvertek-a-diosgyor-uj-sportigazgatojat-sajtohirÉs néhányan még mindig képesek elhinni ugyanazokat a lőzungokat, pedig elég volt csak megnézni, hogy ő hogyan került oda, ahova.
"Azt kiabálta folyamatosan, hogy mindenkit meg tudna venni, ha akarná, az egész helyet is, mert ő akkora ember."
Szimpi bácsi.. 😀
Szokol
Az ilyen történetekről nekem mindig Vébergyuri pápai kalandja jut eszembe
r.baggio
- JC6
több mint 1 éve
most tudtam meg, hogy a Real idén a klub vb helyett egy ilyen "tornán" fog bohóckodni, szerencséjükre csak egy meccset kell játszaniuken.wikipedia.org/wiki/2024_FIFA_Intercontinental_Cup

Don't blink!
több mint 1 éve
Nunez büszke lenne egy ilyen Haaland ziccer kihagyásra 😀
több mint 1 éve
nemtom hogy a Breszt vagy a Lille nagyobb meglepetés eddig
több mint 1 éve
Haraldson nem szarozott
több mint 1 éve
Ja, nem tudtam hogy ekkora ember, akkor gyorsan összehaverkodok vele!Ennek csak Kampman örülszerinted ki intézte el?
warr_b
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ennek csak Kampman örülszerinted ki intézte el?
warr_b
több mint 1 éve
Ennek csak Kampman örül

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
újabb vb, amit nem kell nézni

Don't blink!
több mint 1 éve
Hát nem kicsit.Hihetetlen mennyire nincs valódi tekintélye Szobónak a csapaton belül😕Hihetetlen mennyire rosszul látod.
A szabadoknál, lepasszoknál, testbeszédnél nagyon kijön.
Mindenki szereti, de… zongora cipelő kategóriába teszik, amikor Ő min. top 3 játékinteligenciában, technikában, olvasásban stb
ozibozi
Zolika
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Hihetetlen mennyire nincs valódi tekintélye Szobónak a csapaton belül😕Hihetetlen mennyire rosszul látod.
A szabadoknál, lepasszoknál, testbeszédnél nagyon kijön.
Mindenki szereti, de… zongora cipelő kategóriába teszik, amikor Ő min. top 3 játékinteligenciában, technikában, olvasásban stb
ozibozi
több mint 1 éve
Azt hiszem itt is mellette álltak páran 😃www.csakfoci.hu/magyar-foci/szorakozohelyen-balhezott-megvertek-a-diosgyor-uj-sportigazgatojat-sajtohirÉs néhányan még mindig képesek elhinni ugyanazokat a lőzungokat, pedig elég volt csak megnézni, hogy ő hogyan került oda, ahova.
"Azt kiabálta folyamatosan, hogy mindenkit meg tudna venni, ha akarná, az egész helyet is, mert ő akkora ember."
Szimpi bácsi.. 😀
Szokol
r.baggio
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/szorakozohelyen-balhezott-megvertek-a-diosgyor-uj-sportigazgatojat-sajtohirÉs néhányan még mindig képesek elhinni ugyanazokat a lőzungokat, pedig elég volt csak megnézni, hogy ő hogyan került oda, ahova.
Szimpi bácsi.. 😀
Szokol

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/szorakozohelyen-balhezott-megvertek-a-diosgyor-uj-sportigazgatojat-sajtohir"Azt kiabálta folyamatosan, hogy mindenkit meg tudna venni, ha akarná, az egész helyet is, mert ő akkora ember."
Szimpi bácsi.. 😀
több mint 1 éve
Mire akarsz kilyukadni? Az egy dolog, hogy megúsztuk volna a tizit ha Asencio kezdett volna, de Tchuameni egyáltalán nem tudja hogy kell hátul helyezkedni, pl. lesvonal mögött álldogált végig másfél méterrel, Asencio meg még a Liverpool elleni zakón is kilógott felfele a csapatból. mindkét gólt amiatt kaptuk hogy olyan ember játszott hátvédet aki nem védő.Ancelotti nagy taktikus, végre találtunk egy jó középhátvédet, raadasul sajat nevelesut, erre berakja ezt a balfasz csuamenit középhatvédbe, aki még a középpályán se labdabiztos.Szerencse, hogy sok mindent nem értesz😊 😊 😊
Nem értem.
eaglesmcnabb
ozibozi
Megköszönhetjük Bellinghamnek meg Courtoisnak, mert a helyzetek alapján ez a meccs sima bukó.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kicsit valóban eltúloztam, de nekem az élő képen meg utána a visszajátszásból is2biztosnak tűnt a lesNa, találtam videót, noha nem irgalmatlan, meg nem vonalban van a kamera, érteni vélem a lest.Retegui che cazzo?Irgalmatlan nagy lesen volt, úgysem ért volna ha belövi
zacknorb
kapitnono
(Aztán lehet amúgy belógott Rüdiger lába, hogy készüljön blokkolni.)
zacknorb

több mint 1 éve
Na, találtam videót, noha nem irgalmatlan, meg nem vonalban van a kamera, érteni vélem a lest.Retegui che cazzo?Irgalmatlan nagy lesen volt, úgysem ért volna ha belövi
zacknorb
kapitnono
(Aztán lehet amúgy belógott Rüdiger lába, hogy készüljön blokkolni.)
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Retegui che cazzo?Irgalmatlan nagy lesen volt, úgysem ért volna ha belövi
zacknorb