NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 606
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
És megvan az első kapott Inter gól a BL-benmondjuk volt flipper
Csak közel 540 perc kellett hozzá (plusz a ráadások) .
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
És megvan az első kapott Inter gól a BL-benCsak közel 540 perc kellett hozzá (plusz a ráadások) .
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a gól tökéletesen lefesti csori Lipcse teljes idei bl szezonját. Egyszerűen semmi nem jön össze.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Végülis a gól után Mbappe kétszer vihette a kapusra. De félidő végére tényleg visszaáltakÉn azt is, meg a Realt is.csak én nézem a leverkursent?Amúgy nem, mert tizit leszamítva köze nincs a meccshez az AtalantánakAncelotti nagy taktikus, végre találtunk egy jó középhátvédet, raadasul sajat nevelesut, erre berakja ezt a balfasz csuamenit középhatvédbe, aki még a középpályán se labdabiztos.Úgy érzem megint jól döntöttem a Lipcse meccsel. 😀
Nem értem.
eaglesmcnabb
rob3r7o
kapitnono
Negritis, a vajda
Mondjuk a Real az első félidőben a gól után nem nagyon csinált semmit.
zacknorb

több mint 1 éve
Na ja...A kapus még segíthetTipikus Real. Szarul megy nekik, de ha nagyon kell, Europa egyik legjobb formájában lévő csapatát simán verik.Amúgy nem, mert tizit leszamítva köze nincs a meccshez az AtalantánakAncelotti nagy taktikus, végre találtunk egy jó középhátvédet, raadasul sajat nevelesut, erre berakja ezt a balfasz csuamenit középhatvédbe, aki még a középpályán se labdabiztos.Úgy érzem megint jól döntöttem a Lipcse meccsel. 😀
Nem értem.
eaglesmcnabb
rob3r7o
kapitnono
gyurczi
ozibozi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
A kapus még segíthetTipikus Real. Szarul megy nekik, de ha nagyon kell, Europa egyik legjobb formájában lévő csapatát simán verik.Amúgy nem, mert tizit leszamítva köze nincs a meccshez az AtalantánakAncelotti nagy taktikus, végre találtunk egy jó középhátvédet, raadasul sajat nevelesut, erre berakja ezt a balfasz csuamenit középhatvédbe, aki még a középpályán se labdabiztos.Úgy érzem megint jól döntöttem a Lipcse meccsel. 😀
Nem értem.
eaglesmcnabb
rob3r7o
kapitnono
gyurczi
több mint 1 éve
Tipikus Real. Szarul megy nekik, de ha nagyon kell, Europa egyik legjobb formájában lévő csapatát simán verik.Amúgy nem, mert tizit leszamítva köze nincs a meccshez az AtalantánakAncelotti nagy taktikus, végre találtunk egy jó középhátvédet, raadasul sajat nevelesut, erre berakja ezt a balfasz csuamenit középhatvédbe, aki még a középpályán se labdabiztos.Úgy érzem megint jól döntöttem a Lipcse meccsel. 😀
Nem értem.
eaglesmcnabb
rob3r7o
kapitnono
több mint 1 éve
Én azt is, meg a Realt is.csak én nézem a leverkursent?Amúgy nem, mert tizit leszamítva köze nincs a meccshez az AtalantánakAncelotti nagy taktikus, végre találtunk egy jó középhátvédet, raadasul sajat nevelesut, erre berakja ezt a balfasz csuamenit középhatvédbe, aki még a középpályán se labdabiztos.Úgy érzem megint jól döntöttem a Lipcse meccsel. 😀
Nem értem.
eaglesmcnabb
rob3r7o
kapitnono
Negritis, a vajda
Mondjuk a Real az első félidőben a gól után nem nagyon csinált semmit.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csak én nézem a leverkursent?Amúgy nem, mert tizit leszamítva köze nincs a meccshez az AtalantánakAncelotti nagy taktikus, végre találtunk egy jó középhátvédet, raadasul sajat nevelesut, erre berakja ezt a balfasz csuamenit középhatvédbe, aki még a középpályán se labdabiztos.Úgy érzem megint jól döntöttem a Lipcse meccsel. 😀
Nem értem.
eaglesmcnabb
rob3r7o
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Amúgy nem, mert tizit leszamítva köze nincs a meccshez az AtalantánakAncelotti nagy taktikus, végre találtunk egy jó középhátvédet, raadasul sajat nevelesut, erre berakja ezt a balfasz csuamenit középhatvédbe, aki még a középpályán se labdabiztos.Úgy érzem megint jól döntöttem a Lipcse meccsel. 😀
Nem értem.
eaglesmcnabb
rob3r7o

több mint 1 éve
Meg, mert ahhoz, hogy ilyet kapj, kint kell kolbászolni 5-6 méteren. Dibusz meg sose megy olyan messzire 😀Hat ebben benne volt Gulácsi kicsit. Hihetetlen.Dibusz megfogta volna 😀 😀 😀
rob3r7o
Nomac

több mint 1 éve
Nem ezt írtam. De ma nem jó Gulácsi, a golon kívül is sok bizonytalansága van.Hat ebben benne volt Gulácsi kicsit. Hihetetlen.Dibusz megfogta volna 😀 😀 😀
rob3r7o
Nomac
több mint 1 éve
Hat ebben benne volt Gulácsi kicsit. Hihetetlen.Dibusz megfogta volna 😀 😀 😀
rob3r7o
több mint 1 éve
Hat ebben benne volt Gulácsi kicsit. Hihetetlen."Kicsit"...
rob3r7o

több mint 1 éve
Hat ebben benne volt Gulácsi kicsit. Hihetetlen.
több mint 1 éve
Nem volt ez rossz félidő.Ancelotti nagy taktikus, végre találtunk egy jó középhátvédet, raadasul sajat nevelesut, erre berakja ezt a balfasz csuamenit középhatvédbe, aki még a középpályán se labdabiztos.Úgy érzem megint jól döntöttem a Lipcse meccsel. 😀
Nem értem.
eaglesmcnabb
rob3r7o
több mint 1 éve
Ancelotti nagy taktikus, végre találtunk egy jó középhátvédet, raadasul sajat nevelesut, erre berakja ezt a balfasz csuamenit középhatvédbe, aki még a középpályán se labdabiztos.Úgy érzem megint jól döntöttem a Lipcse meccsel. 😀
Nem értem.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Ancelotti nagy taktikus, végre találtunk egy jó középhátvédet, raadasul sajat nevelesut, erre berakja ezt a balfasz csuamenit középhatvédbe, aki még a középpályán se labdabiztos. Nem értem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 413
Pep - de jo hogy nem fogja folyatni.penz, jatekosok aztan ...."Nem fogok másik klubcsapatot irányítani, ennyit biztosan elmondhatok. Nem fogom azt tenni a Manchester Cityvel, hogy elhagyom a csapatot, elmegyek egy másik országba, és ugyanazt csinálom. Ez biztosan nem fog megtörténni
– mondta el Pep Guaridola Dani Garcia podcastjében. Ezzel együtt a spanyol szakember nyitva hagyta annak a lehetőségét, hogy a jövőben nemzeti válogatott élén folytassa a munkát, tehát szövetségi kapitány legyen, de mint azt jelezte, az „teljesen más dolog lenne”."
több mint 1 éve
Hat ez a Lipcse nem úgy néz ki, mint akik nagyon akarnak focizni. Szerintem szarnak már magasról erre a bl-re.
több mint 1 éve
Hihetetlen mennyire nincs valódi tekintélye Szobónak a csapaton belül😕 A szabadoknál, lepasszoknál, testbeszédnél nagyon kijön.
Mindenki szereti, de… zongora cipelő kategóriába teszik, amikor Ő min. top 3 játékinteligenciában, technikában, olvasásban stb
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
De borzalmas ez a Darwin Nunez. Labdakezelése Vlahovici szinteken van.De ha legalább annyi gólt szerezne...
Sixo
több mint 1 éve
Teljesen hülye ez a bíró baszki. Diaznak mi a véres lófaszt kellett volna csinálnia? Elteleportálni az útból? Meg ha rácsúszott volna, akkor talán értem, de a spanyol köcsög konkrétan hátbatérdelte