NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 845 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na nézzük mit tud a Chelsea ifi csapat a -20 fokban 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 972 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vikingur meccs 2-től, Chelsea fél5-től.
Ez Löfli karácsonya.
zacknorb
ráadásul a Djurgardenben játszik a Fradi legenda Tökmag
Löfli
Indonézia-Laosz 2-2 a félidőben, upset alert!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 845 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ez Löfli karácsonya.
zacknorb
ráadásul a Djurgardenben játszik a Fradi legenda Tökmag

Don't blink!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez Löfli karácsonya.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/szorakozohelyen-balhezott-megvertek-a-diosgyor-uj-sportigazgatojat-sajtohir

"Azt kiabálta folyamatosan, hogy mindenkit meg tudna venni, ha akarná, az egész helyet is, mert ő akkora ember."

Szimpi bácsi.. 😀
Szokol
És néhányan még mindig képesek elhinni ugyanazokat a lőzungokat, pedig elég volt csak megnézni, hogy ő hogyan került oda, ahova.

Az ilyen történetekről nekem mindig Vébergyuri pápai kalandja jut eszembe
r.baggio
Azt hiszem itt is mellette álltak páran 😃
- JC6
A bemutatkozó sajtótájékoztatóján egy intelligens embernek tűnt, aki talán legalább megpróbál felülemelkedni a hazai viszonyokon.
Kampman
Gyorsan levetkőzte ezt a rossz szokását
több mint 1 éve
dr0725 New England Patriots 520
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/szorakozohelyen-balhezott-megvertek-a-diosgyor-uj-sportigazgatojat-sajtohir

üdv Miskolcon!

ki írta, hogy ismerőse a srác? 😀 ki lehet nézni belőle egy ilyen balhét vagy csak hangulatkeltés?
törölt kristof
Ki, csoda hogy eddig nem volt 😀 | a valós okról is jó tippünk van 😀 |

Szerkesztette: dr0725
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
MI VAN CITY???
Sixo
kiesnek a csoportkörben és így lesznek simán bajnokok mer nem lesz kettős terhelés
Negritis, a vajda
Egyenlőre meccset se nagyon tudnak nyerni 😀
Heisman nádor
Abban bízom, hogy valamit már tudnak a vizsgálatok eredményéről, aztán fejben már mindegyik máshol van. Tudom, bilibe lóg a kezem 😀
Bálesz
Ti emlékeztek ilyen szintű leolvadásra, mint amit a ManCity produkál?
Értem, hogy Rodri out, de kb. olyan mint amikor a Space Jam-ben ellopták az 5 játékos tehetségét...🤪
Sinisa
Azért a Liverpool 6 meccses hazai vereségi sorozatának időszaka szerintem übereli.
De lehet csak azért mert szurkolójukként komolyabban megérintett.
Mikey
pontosan, lényegében ugyanabba a szarba léptek, mint a Pool a '22-23-as idényben.
Henderson és Fabinho belassult, Milner akkor már rég nem volt gyors, Thiago, Keita, Oxlade-Chamberlain és Körtisz folyamatban a rehabon voltak, maradt Bajetic és Elliott, ők meg nem sprinterek. egyszerűen átszaladtak a középpályán, a védelem meg ott állt letolt gatyával (Konaté és Van Dijk nem is játszott januárig együtt egymással, mert valamelyikük szinte mindig sérült volt szintén).

most a Sziti? Stones out, Ake out, Akanji out, Walker belassult, és ezelőtt a hátvádsor előtt kellene szűrni a De Bruyne (33+), Gündogan (34+), Bernardo Silva (30, de sosem volt villámléptű, de legalább fossá van hajtva) hármassal. nem igazán győztes felállás.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
MI VAN CITY???
Sixo
kiesnek a csoportkörben és így lesznek simán bajnokok mer nem lesz kettős terhelés
Negritis, a vajda
Heisman nádor
Abban bízom, hogy valamit már tudnak a vizsgálatok eredményéről, aztán fejben már mindegyik máshol van. Tudom, bilibe lóg a kezem 😀
Bálesz
Értem, hogy Rodri out, de kb. olyan mint amikor a Space Jam-ben ellopták az 5 játékos tehetségét...🤪
Sinisa
Azért a Liverpool 6 meccses hazai vereségi sorozatának időszaka szerintem übereli.
De lehet csak azért mert szurkolójukként komolyabban megérintett.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
MI VAN CITY???
Sixo
Negritis, a vajda
Heisman nádor
Bálesz

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 229 — The Mathematician
Jól látom h a Lipcse már kiesett??
csebi
igen
0 pontjuk van, a 24. helyen 8 pont van és 2 meccs

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 954 — Lucas Scott
Jól látom h a Lipcse már kiesett??

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 261 — Browns GM

üdv Miskolcon!

ki írta, hogy ismerőse a srác? 😀 ki lehet nézni belőle egy ilyen balhét vagy csak hangulatkeltés?

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
Mindenki a PSG-Cityt tartja kiesési rangadónak, de lófaszt, az az utolsó körös Stuttgart-PSG lesz.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 972 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
most tudtam meg, hogy a Real idén a klub vb helyett egy ilyen "tornán" fog bohóckodni, szerencséjükre csak egy meccset kell játszaniuk
 en.wikipedia.org/wiki/2024_FIFA_Intercontinental_Cup
Löfli
Ejnye, leszólni egy ilyen patinás tornát mint a Toyota kupa 😄
Igazi legenda, ennél többet várunk el, kolléga úr!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
MI VAN CITY???
Sixo
Negritis, a vajda
Heisman nádor

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Pont akartam írni, hogy szünetben megtettem a Bőrszalonnát meg a Gyalogátkelőhelyet for fun @ 10.97x, és a hetvenedik percben lehet kiveszem, ha ki tudom.

Erre Dortmund bünti...
slowmotion
aztán egyszerre gól a Juvénél és a Barcánál is
Löfli
Az első gólnál is talán az volt.
Mindegy, elmentem tusolni, beállítottam a cash outot x7,50-re, ha esetleg megint vezetne a Barca úgyhogy szerintem a második Barca-gólnál csengetett is a kassza.
több mint 1 éve
Schlotterbecknek remélem nem lesz komoly baja

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hat forduló után azt kell mondjam nagyon jó ez az új rendszer. Minden nap van valami érdekes meccs, ahhoz képest hogy mindenki nagy csapatokat várt a 8-ba, egy Brest és Lille is ott van. Sokkal izgalmasabb ez így mint bohóckodni 4 fős csoportokban.
Nomac
Én már tavaly nagyon vártam, hogy valami ilyesmi is lehet belőle, örülök, hogy eddig szórakoztató és valtozatos.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 145 — balazs.t85@gmail.com
Hat forduló után azt kell mondjam nagyon jó ez az új rendszer. Minden nap van valami érdekes meccs, ahhoz képest hogy mindenki nagy csapatokat várt a 8-ba, egy Brest és Lille is ott van. Sokkal izgalmasabb ez így mint bohóckodni 4 fős csoportokban.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 260
Hihetetlen mennyire nincs valódi tekintélye Szobónak a csapaton belül😕
A szabadoknál, lepasszoknál, testbeszédnél nagyon kijön.
Mindenki szereti, de… zongora cipelő kategóriába teszik, amikor Ő min. top 3 játékinteligenciában, technikában, olvasásban stb
ozibozi
Hihetetlen mennyire rosszul látod.
Zolika
Bár ne így lenne, de làtjuk hètrôl-hètre😕
Ha a helyén van a képességeihez mérten a csapaton belüli Hierarchia útvesztőiben akkor nem szóltam.
Szerintem ez is nagyban meghatározza a teljesítményét.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
MI VAN CITY???
Sixo
Negritis, a vajda
Egyik sem xdd

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
MI VAN CITY???
Sixo
Negritis, a vajda

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
egész jó ez a Dortmund - Barca

Don't blink!
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 800
Következő forduló Psg City kiesési rangadó?😊)
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 229 — The Mathematician
MI VAN CITY???
Sixo

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!