NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 603
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
na nézzük mit tud a Chelsea ifi csapat a -20 fokban 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Indonézia-Laosz 2-2 a félidőben, upset alert!Vikingur meccs 2-től, Chelsea fél5-től.ráadásul a Djurgardenben játszik a Fradi legenda Tökmag
Ez Löfli karácsonya.
zacknorb
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Vikingur meccs 2-től, Chelsea fél5-től.ráadásul a Djurgardenben játszik a Fradi legenda Tökmag
Ez Löfli karácsonya.
zacknorb

Don't blink!
több mint 1 éve
Vikingur meccs 2-től, Chelsea fél5-től.Ez Löfli karácsonya.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gyorsan levetkőzte ezt a rossz szokásátA bemutatkozó sajtótájékoztatóján egy intelligens embernek tűnt, aki talán legalább megpróbál felülemelkedni a hazai viszonyokon.Azt hiszem itt is mellette álltak páran 😃www.csakfoci.hu/magyar-foci/szorakozohelyen-balhezott-megvertek-a-diosgyor-uj-sportigazgatojat-sajtohirÉs néhányan még mindig képesek elhinni ugyanazokat a lőzungokat, pedig elég volt csak megnézni, hogy ő hogyan került oda, ahova.
"Azt kiabálta folyamatosan, hogy mindenkit meg tudna venni, ha akarná, az egész helyet is, mert ő akkora ember."
Szimpi bácsi.. 😀
Szokol
Az ilyen történetekről nekem mindig Vébergyuri pápai kalandja jut eszembe
r.baggio
- JC6
Kampman
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/szorakozohelyen-balhezott-megvertek-a-diosgyor-uj-sportigazgatojat-sajtohirKi, csoda hogy eddig nem volt 😀 | a valós okról is jó tippünk van 😀 |
üdv Miskolcon!
ki írta, hogy ismerőse a srác? 😀 ki lehet nézni belőle egy ilyen balhét vagy csak hangulatkeltés?
törölt kristof
Szerkesztette: dr0725
több mint 1 éve
pontosan, lényegében ugyanabba a szarba léptek, mint a Pool a '22-23-as idényben.Azért a Liverpool 6 meccses hazai vereségi sorozatának időszaka szerintem übereli.Ti emlékeztek ilyen szintű leolvadásra, mint amit a ManCity produkál?Abban bízom, hogy valamit már tudnak a vizsgálatok eredményéről, aztán fejben már mindegyik máshol van. Tudom, bilibe lóg a kezem 😀Egyenlőre meccset se nagyon tudnak nyerni 😀MI VAN CITY???kiesnek a csoportkörben és így lesznek simán bajnokok mer nem lesz kettős terhelés
Sixo
Negritis, a vajda
Heisman nádor
Bálesz
Értem, hogy Rodri out, de kb. olyan mint amikor a Space Jam-ben ellopták az 5 játékos tehetségét...🤪
Sinisa
De lehet csak azért mert szurkolójukként komolyabban megérintett.
Mikey
Henderson és Fabinho belassult, Milner akkor már rég nem volt gyors, Thiago, Keita, Oxlade-Chamberlain és Körtisz folyamatban a rehabon voltak, maradt Bajetic és Elliott, ők meg nem sprinterek. egyszerűen átszaladtak a középpályán, a védelem meg ott állt letolt gatyával (Konaté és Van Dijk nem is játszott januárig együtt egymással, mert valamelyikük szinte mindig sérült volt szintén).
most a Sziti? Stones out, Ake out, Akanji out, Walker belassult, és ezelőtt a hátvádsor előtt kellene szűrni a De Bruyne (33+), Gündogan (34+), Bernardo Silva (30, de sosem volt villámléptű, de legalább fossá van hajtva) hármassal. nem igazán győztes felállás.
több mint 1 éve
Azért a Liverpool 6 meccses hazai vereségi sorozatának időszaka szerintem übereli.Ti emlékeztek ilyen szintű leolvadásra, mint amit a ManCity produkál?Abban bízom, hogy valamit már tudnak a vizsgálatok eredményéről, aztán fejben már mindegyik máshol van. Tudom, bilibe lóg a kezem 😀Egyenlőre meccset se nagyon tudnak nyerni 😀MI VAN CITY???kiesnek a csoportkörben és így lesznek simán bajnokok mer nem lesz kettős terhelés
Sixo
Negritis, a vajda
Heisman nádor
Bálesz
Értem, hogy Rodri out, de kb. olyan mint amikor a Space Jam-ben ellopták az 5 játékos tehetségét...🤪
Sinisa
De lehet csak azért mert szurkolójukként komolyabban megérintett.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ti emlékeztek ilyen szintű leolvadásra, mint amit a ManCity produkál?Abban bízom, hogy valamit már tudnak a vizsgálatok eredményéről, aztán fejben már mindegyik máshol van. Tudom, bilibe lóg a kezem 😀Egyenlőre meccset se nagyon tudnak nyerni 😀MI VAN CITY???kiesnek a csoportkörben és így lesznek simán bajnokok mer nem lesz kettős terhelés
Sixo
Negritis, a vajda
Heisman nádor
Bálesz
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Jól látom h a Lipcse már kiesett??igen
csebi
0 pontjuk van, a 24. helyen 8 pont van és 2 meccs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jól látom h a Lipcse már kiesett??
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/szorakozohelyen-balhezott-megvertek-a-diosgyor-uj-sportigazgatojat-sajtohirüdv Miskolcon!
ki írta, hogy ismerőse a srác? 😀 ki lehet nézni belőle egy ilyen balhét vagy csak hangulatkeltés?
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Mindenki a PSG-Cityt tartja kiesési rangadónak, de lófaszt, az az utolsó körös Stuttgart-PSG lesz.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
most tudtam meg, hogy a Real idén a klub vb helyett egy ilyen "tornán" fog bohóckodni, szerencséjükre csak egy meccset kell játszaniukEjnye, leszólni egy ilyen patinás tornát mint a Toyota kupa 😄
en.wikipedia.org/wiki/2024_FIFA_Intercontinental_Cup
Löfli
Igazi legenda, ennél többet várunk el, kolléga úr!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Abban bízom, hogy valamit már tudnak a vizsgálatok eredményéről, aztán fejben már mindegyik máshol van. Tudom, bilibe lóg a kezem 😀Egyenlőre meccset se nagyon tudnak nyerni 😀MI VAN CITY???kiesnek a csoportkörben és így lesznek simán bajnokok mer nem lesz kettős terhelés
Sixo
Negritis, a vajda
Heisman nádor

több mint 1 éve
Az első gólnál is talán az volt.Pont akartam írni, hogy szünetben megtettem a Bőrszalonnát meg a Gyalogátkelőhelyet for fun @ 10.97x, és a hetvenedik percben lehet kiveszem, ha ki tudom.aztán egyszerre gól a Juvénél és a Barcánál is
Erre Dortmund bünti...
slowmotion
Löfli
Mindegy, elmentem tusolni, beállítottam a cash outot x7,50-re, ha esetleg megint vezetne a Barca úgyhogy szerintem a második Barca-gólnál csengetett is a kassza.
több mint 1 éve
Schlotterbecknek remélem nem lesz komoly baja
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hat forduló után azt kell mondjam nagyon jó ez az új rendszer. Minden nap van valami érdekes meccs, ahhoz képest hogy mindenki nagy csapatokat várt a 8-ba, egy Brest és Lille is ott van. Sokkal izgalmasabb ez így mint bohóckodni 4 fős csoportokban.Én már tavaly nagyon vártam, hogy valami ilyesmi is lehet belőle, örülök, hogy eddig szórakoztató és valtozatos.
Nomac
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hat forduló után azt kell mondjam nagyon jó ez az új rendszer. Minden nap van valami érdekes meccs, ahhoz képest hogy mindenki nagy csapatokat várt a 8-ba, egy Brest és Lille is ott van. Sokkal izgalmasabb ez így mint bohóckodni 4 fős csoportokban.
több mint 1 éve
Bár ne így lenne, de làtjuk hètrôl-hètre😕Hihetetlen mennyire nincs valódi tekintélye Szobónak a csapaton belül😕Hihetetlen mennyire rosszul látod.
A szabadoknál, lepasszoknál, testbeszédnél nagyon kijön.
Mindenki szereti, de… zongora cipelő kategóriába teszik, amikor Ő min. top 3 játékinteligenciában, technikában, olvasásban stb
ozibozi
Zolika
Ha a helyén van a képességeihez mérten a csapaton belüli Hierarchia útvesztőiben akkor nem szóltam.
Szerintem ez is nagyban meghatározza a teljesítményét.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Egyik sem xddMI VAN CITY???kiesnek a csoportkörben és így lesznek simán bajnokok mer nem lesz kettős terhelés
Sixo
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyenlőre meccset se nagyon tudnak nyerni 😀MI VAN CITY???kiesnek a csoportkörben és így lesznek simán bajnokok mer nem lesz kettős terhelés
Sixo
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
egész jó ez a Dortmund - Barca

Don't blink!
több mint 1 éve
Következő forduló Psg City kiesési rangadó?😊)
több mint 1 éve
MI VAN CITY???kiesnek a csoportkörben és így lesznek simán bajnokok mer nem lesz kettős terhelés
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!