NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 599
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Attól függ, hogy nézed.Sztem ez közepes, lehetett volna jobb de rosszabb is. Második helyre mindenképp oda kell érni.A B csoport azért combos
gabokocka
Willie Parker
Az első helyre ott nagyobb esély volna, de cserébe simán lehetsz harmadik vagy negyedik is.
Azért a románok, lengyelek, norvégok, csehek sorsolása sztem jobb a második kalapból, mint a mienk.
Ugyanakkor majd egy év múlva jönnek a meccsek, addig még nagyon sok minden történhet.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
hát mivel mindenhol mennek már a tornák, fix offHa BÉKE lesz, akkor jönnek az oroszok is, vagy most akkor mivan?Az oroszokkal például, Viktor majd elintézi. Ők úgyse érdekeltek a kövi VB-n.Azt mondja a tévé, hogy a dán-portugál márciusban lesz és mi már júniusban játszunk.Dede
Nem szeptemberben kezdünk?
Dzsokijuing
Bár attól játszhatunk júniusban is. Barimeccse(ke)t
zacknorb
Go Vikings!
Mármint nem az orbánbalázsi módon jönnek, hanem selejtezni.
Vagy nekik 26 még mindenképoen off?
Willie Parker
bár szerintem őket már nem igazán kell majd az UEFA-ban keresni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sztem ez közepes, lehetett volna jobb de rosszabb is. Második helyre mindenképp oda kell érni.A B csoport azért combos
gabokocka
több mint 1 éve
Ha BÉKE lesz, akkor jönnek az oroszok is, vagy most akkor mivan?Az oroszokkal például, Viktor majd elintézi. Ők úgyse érdekeltek a kövi VB-n.Azt mondja a tévé, hogy a dán-portugál márciusban lesz és mi már júniusban játszunk.Dede
Dzsokijuing
zacknorb
Go Vikings!
Mármint nem az orbánbalázsi módon jönnek, hanem selejtezni.
Vagy nekik 26 még mindenképoen off?
több mint 1 éve
Én nagyon szerettem volna elkerülni az osztrákokat, amit az EB-n mutattak számomra nagyon meggyőző volt.Itt már nincs könnyű csapat, talán, ha bemákoltuk volna az osztrákokat.valószínű portugál, megint álom marad a vbdánok ellen se bíznék
Stoki
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
Ez a portugál/dán első kalap viszont kifejezetten tetszetős, bármelyik is lesz végül. Min 2. helyre oda kell érni, de talán ez realitás is.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Még kellene oda egy Ír-Dánia döntetlen is a biztonság kedvéért✌️Portugálok m/Dánok ellen W itthon, X kintEzt mentem!
Többi W
Meg is vagyunk.
- JC6
csebi
több mint 1 éve
Az oroszokkal például, Viktor majd elintézi. Ők úgyse érdekeltek a kövi VB-n.Azt mondja a tévé, hogy a dán-portugál márciusban lesz és mi már júniusban játszunk.Dede
Dzsokijuing
zacknorb
több mint 1 éve
Portugálok m/Dánok ellen W itthon, X kintEzt mentem!
Többi W
Meg is vagyunk.
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
szerb-albán jó kis balhék lesznek 😀😀Tuchel elintézi h pót selejtezőre menjenek
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Portugálok m/Dánok ellen W itthon, X kintTöbbi W
Meg is vagyunk.
több mint 1 éve
Azt mondja a tévé, hogy a dán-portugál márciusban lesz és mi már júniusban játszunk.Dede
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azt mondja a tévé, hogy a dán-portugál márciusban lesz és mi már júniusban játszunk.Nem szeptemberben kezdünk?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Itt már nincs könnyű csapat, talán, ha bemákoltuk volna az osztrákokat.valószínű portugál, megint álom marad a vbdánok ellen se bíznék
Stoki
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Sztem ez közepes, lehetett volna jobb de rosszabb is. Második helyre mindenképp oda kell érni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
2.hely mire elég? Pótselejtező?Igen
Bazzani
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Teljes selejtezőbeosztás:Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Írek ellen pl bármikor tudnak nem nyerni kint.
több mint 1 éve
Portugália/DániaÍrország
Örményország
Második hely kötelező.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
valószínű portugál, megint álom marad a vbdánok ellen se bíznék
Stoki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Íreknek vissza lehet vágni.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
szerb-albán jó kis balhék lesznek 😀😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
valószínű portugál, megint álom marad a vb
több mint 1 éve
Portugál/dán nyerteséhez megyünk, 4-es csoportba, csak szeptembertől lesz vb selejtező
Poloska vagyok.