NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ami nekem idén nagyon szembetűnő az a VAR fejlődése, gyorsabb, jobb, kevesebb a hiba szerintem, érződik a fejlődés a tavalyi évhez képest a PL-ben.
több mint 1 éve
Esős időben a vizes talajon 2x semmiből elcsúszott Cucurella, amiből az ellenfél gólt szerzett.Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
Ez nálam inkább a véletlen/szerencsétlenség, egyszeri dolog, mint tendencia, amiből hosszabb távra következtetni lehetne bármire is....sztem.
update: közben hopp, Jadon! Cucu gólpasszal 😀
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Az xG az egyik legjobb statisztika amit a fociban be tudtak hozni, megnézel egy labdabirtoklást, és egy xG-t és máris képet kapsz a meccsről.Tudja, csak valószínűleg leszarja. Régisulis kommentátor."XY az előző meccsen ziccerben csak kapufára rúgta a labdát. Amúgy 0,86-os xG helyzet volt, jelentsen ez bármit is."Az egy dolog, hogy Knézy 30 perc után se tudta felfogni a Szpari felállását, de hogy nem tudja mi az az xG, az egy sportriportertől értelmezhetetlen.Tudja, mi az xG, csak nem szereti ezeket az újhullámos statisztikai adatokat. Volt vele néhány hónapja egy interjú, ott is elmondta.
Szokol
Bálesz
Szerinted akkor tudja?
Szokol
Nem védeni akarom, de néha már nekem is túlzás, ami statisztika ömlik az emberre. xG, xcg, xcrg, kgst, pms, aztán ha az elsőből kivonjuk a másodikat, akkor kapunk egy tök más értéket, amit négyzetre emelve kijön, hogy sokkal jobbak voltunk, mint az ellenfél. Mondjuk kikaptunk 5-0-ra, de kit érdekel?
Nyilván vannak hasznos statisztikák, de nekem néha már túlzás az egész.
Bálesz
több mint 1 éve
Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nem lehetne minden hèten valami top csapattal játszani😭 🙋😀 persze mèg messze nincs meg esse 🥳
több mint 1 éve
Cucu 2, hihetetlen.Cucu tolt egy GerrardotInnen szép nyerni.
Löfli
Dzsokijuing
És most cserél stoplit.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Cucu tolt egy Gerrardotés még egyet, embékettes fotbalisták, a faszomat má'!
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Tudja, csak valószínűleg leszarja. Régisulis kommentátor."XY az előző meccsen ziccerben csak kapufára rúgta a labdát. Amúgy 0,86-os xG helyzet volt, jelentsen ez bármit is."Az egy dolog, hogy Knézy 30 perc után se tudta felfogni a Szpari felállását, de hogy nem tudja mi az az xG, az egy sportriportertől értelmezhetetlen.Tudja, mi az xG, csak nem szereti ezeket az újhullámos statisztikai adatokat. Volt vele néhány hónapja egy interjú, ott is elmondta.
Szokol
Bálesz
Szerinted akkor tudja?
Szokol
Nem védeni akarom, de néha már nekem is túlzás, ami statisztika ömlik az emberre. xG, xcg, xcrg, kgst, pms, aztán ha az elsőből kivonjuk a másodikat, akkor kapunk egy tök más értéket, amit négyzetre emelve kijön, hogy sokkal jobbak voltunk, mint az ellenfél. Mondjuk kikaptunk 5-0-ra, de kit érdekel?
Nyilván vannak hasznos statisztikák, de nekem néha már túlzás az egész.

több mint 1 éve
Cucu tolt egy GerrardotInnen szép nyerni.
Löfli
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.igazából már azzal, hogy kicsit tudtak pihenni
Nomac
több mint 1 éve
Cucu tolt egy Gerrardot

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
"XY az előző meccsen ziccerben csak kapufára rúgta a labdát. Amúgy 0,86-os xG helyzet volt, jelentsen ez bármit is."Az egy dolog, hogy Knézy 30 perc után se tudta felfogni a Szpari felállását, de hogy nem tudja mi az az xG, az egy sportriportertől értelmezhetetlen.Tudja, mi az xG, csak nem szereti ezeket az újhullámos statisztikai adatokat. Volt vele néhány hónapja egy interjú, ott is elmondta.
Szokol
Bálesz
Szerinted akkor tudja?
több mint 1 éve
Mit mondott, hol ragadt le, a lesnél?Az egy dolog, hogy Knézy 30 perc után se tudta felfogni a Szpari felállását, de hogy nem tudja mi az az xG, az egy sportriportertől értelmezhetetlen.Tudja, mi az xG, csak nem szereti ezeket az újhullámos statisztikai adatokat. Volt vele néhány hónapja egy interjú, ott is elmondta.
Szokol
Bálesz
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Az egy dolog, hogy Knézy 30 perc után se tudta felfogni a Szpari felállását, de hogy nem tudja mi az az xG, az egy sportriportertől értelmezhetetlen.Tudja, mi az xG, csak nem szereti ezeket az újhullámos statisztikai adatokat. Volt vele néhány hónapja egy interjú, ott is elmondta.
Szokol

több mint 1 éve
Ma nyerünk, flowban vagyunk.valszeg nem fognak, mert fogadtam rájukArsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
slowmotion
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
valszeg nem fognak, mert fogadtam rájukArsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Az 88 perctől a 96 ig volt 2 perc játék sokat mondok. 😀9 pont vesztettek tekintetében, hát...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.
több mint 1 éve
86. percben még 2-0ra vezetett a Brighton, de nem sikerült nyerniük.87. percben 1-0ra vezett az Ipswich, majd kikaptak.
több mint 1 éve
hát basszam már meg.csúzlisok V, Catanzaro H volt külön-külön szelvényen, egyszerre rúgtak gólt, ki is vehettem volna... és mindkettőt elveszik les miatt, az olaszt úgy, hogy alig látszott ki a piros vonal a kék mögül.
és vagy öt percig vizsgálgatták, erre rátett a bíró hat perc hosszabbítást a var alatt 😮
viszont rendes módon azért továbbengedte, mert mégiscsak nem tudta, hogy elszőrözgetnek a var szobában, és szögletből fejelt egy gólt a Catanzaro. aztán még engedte a bíró. és a Bresciának volt még egy helyzete, ahol a csávó Salah-poziból két embert elküldött a szomszédba lövőcsellel, és aztán tizenkettőről fölékúrta.
és mindezt monszunban.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Félidei Fulham vezetés, senki?Kemény lesz a Liverpool meccs a következő héten 😀
Sixo
több mint 1 éve
Az egy dolog, hogy Knézy 30 perc után se tudta felfogni a Szpari felállását, de hogy nem tudja mi az az xG, az egy sportriportertől értelmezhetetlen.Neee, ez hogy derült ki hogy fogalma sincs? Hogy lehet valaki ilyen fogalomtalan és nulla fejlődésre képes a saját szakmájában..
Szokol