Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
az hogy 17 eves a vilag jelenlegi legjobb focistaja az egeszen megdobbento. nem nagyon tudom hovatenni ezt a jelenseget😅 a pattanasait kellene nyomkodni a tv elott… elkepeszto
több mint 1 éve
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
több mint 1 éve
Ott is van
több mint 1 éve
Az simán piros....
több mint 1 éve
Akkor ide 😛Hál Istennek Yamal igen, pókicák költözhetnek 👏👏👏🥳
több mint 1 éve
Raúl Asencio fel lett mentve a bíróság által az ellene felhozott vádakban. Hivatalos.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Ez eddig nem bajnoki forma...
több mint 1 éve
Na elnok ur megmutatta milyen jo vesztes. 😀 a hatamon futkosott a hideg ettol az interjutol. Jovore sem veszek berleteten akartam venni, de sem a csapat sem KG nem erdemli meg. Inkabb veszek a belole kutyakajat es elviszem egy menhelynek. Jobb helyre kerul.
Blevi
több mint 1 éve
Cseszni vègre bravúr....ès nem elcseszni...😏
több mint 1 éve
Na elnok ur megmutatta milyen jo vesztes. 😀 a hatamon futkosott a hideg ettol az interjutol. Jovore sem veszek berletetHamburger rögtön posztolt valami fenségesek, hogy véletlenül se a problémákról beszéljenek az emberek 😊
Blevi
több mint 1 éve
Na elnok ur megmutatta milyen jo vesztes. 😀 a hatamon futkosott a hideg ettol az interjutol. Jovore sem veszek berletet
több mint 1 éve
Eszetlen sok pénzElvileg 150t ker a Leverkusen bár ha el tudjak adni nem Münchenbe sztem olcsóbban is el fogjakCsapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
Amúgy nagyon adnám de egyben furcsálnám is, ha 100+ milliót csengetne ki a klubb miközben még nincs egyetlen szélső hátvéd sem, CB-ben is hiány van és nem tudjuk mi lesz a 9-es poszttal.
Kb Wirtz féle 100-140 én nem is tudom mi az ára féle vételt akkor tudok elhinni csak, ha megy Darwin valami egészen váratlanul magas összegért szudba és még 1 relatív nagy eladást összehozunk. (De pl akiről így pusmognak (Diaz) egyben egy jókora lyukat is generálna - jó srác Gakpo de Diaz cselezőkészsége, sebessége nélkül elég kiismerhető és egysíkú lenne az a bal szél).
alatriste
csebi
több mint 1 éve
Elvileg 150t ker a Leverkusen bár ha el tudjak adni nem Münchenbe sztem olcsóbban is el fogjakCsapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
Amúgy nagyon adnám de egyben furcsálnám is, ha 100+ milliót csengetne ki a klubb miközben még nincs egyetlen szélső hátvéd sem, CB-ben is hiány van és nem tudjuk mi lesz a 9-es poszttal.
Kb Wirtz féle 100-140 én nem is tudom mi az ára féle vételt akkor tudok elhinni csak, ha megy Darwin valami egészen váratlanul magas összegért szudba és még 1 relatív nagy eladást összehozunk. (De pl akiről így pusmognak (Diaz) egyben egy jókora lyukat is generálna - jó srác Gakpo de Diaz cselezőkészsége, sebessége nélkül elég kiismerhető és egysíkú lenne az a bal szél).
alatriste
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Iránban ma véget ér a bajnokság, bajnok a Traktor!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Jó de pár napja mondta épp hogy maradni akar, és eszébe sem jutna eligazolni.voltak pletykák arról, hogy a kolumbiait vinné valami mediterrán csapatNem mintha bárki is piszkálni akarná a Díaz - Gakpo kettőst.Teljesen jó csak nagoyn más profil. Diaz cselez megtolja elfut. Gakpo meg inkább kombinál meg visszafelé húz és hosszúra átível. Szerintem meccsenként 2-4 ilyen visszafelé betolja és hosszúra átíveli féle akciónk van ha ő a pályán van. Őszintén én örülnék ha maradna mind2. Tök jó kis variációs lehetőséget adnak így, hogy ketten vannak teljesen más profillal miközben mind2 tud emergency 9-es is lenni, sőt Cody ha nagyon ég a ház eljátszik 8-ast is. Ezt a duót én nem piszkálnám.szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
slowmotion
alatriste
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Én azt mondom hogy inkább az előző meccseken bukták, főleg múlt vasárnapAjax tegnap egy 99. perces gólt kapva játszott 2-2-t Groningenben (nem mindennapi volt a gól), így a psv az utolsó forduló előtt az élre került úgy hogy kb 1 hónapja még 9 pontos hártányban voltak 🤣Ez nagyon kegyetlen, 99. percben ilyen gólt kapni. És ezzel kb. bajnokságot bukni.
Úgy néz ki Henderson nyom egy gerrardingot az ajax-szal 😛😁
És pont most utazok haza a hétvégére, lemaradok az ünneplésről 😔
davemayer
Zsellér van de Vrij
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Jota, Nunez és Diazról is volt szó hogy vinnék őket a saudiakvoltak pletykák arról, hogy a kolumbiait vinné valami mediterrán csapatNem mintha bárki is piszkálni akarná a Díaz - Gakpo kettőst.Teljesen jó csak nagoyn más profil. Diaz cselez megtolja elfut. Gakpo meg inkább kombinál meg visszafelé húz és hosszúra átível. Szerintem meccsenként 2-4 ilyen visszafelé betolja és hosszúra átíveli féle akciónk van ha ő a pályán van. Őszintén én örülnék ha maradna mind2. Tök jó kis variációs lehetőséget adnak így, hogy ketten vannak teljesen más profillal miközben mind2 tud emergency 9-es is lenni, sőt Cody ha nagyon ég a ház eljátszik 8-ast is. Ezt a duót én nem piszkálnám.szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
slowmotion
alatriste
Mikey
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
voltak pletykák arról, hogy a kolumbiait vinné valami mediterrán csapatNem mintha bárki is piszkálni akarná a Díaz - Gakpo kettőst.Teljesen jó csak nagoyn más profil. Diaz cselez megtolja elfut. Gakpo meg inkább kombinál meg visszafelé húz és hosszúra átível. Szerintem meccsenként 2-4 ilyen visszafelé betolja és hosszúra átíveli féle akciónk van ha ő a pályán van. Őszintén én örülnék ha maradna mind2. Tök jó kis variációs lehetőséget adnak így, hogy ketten vannak teljesen más profillal miközben mind2 tud emergency 9-es is lenni, sőt Cody ha nagyon ég a ház eljátszik 8-ast is. Ezt a duót én nem piszkálnám.szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
slowmotion
alatriste
Mikey
több mint 1 éve
Nem mintha bárki is piszkálni akarná a Díaz - Gakpo kettőst.Teljesen jó csak nagoyn más profil. Diaz cselez megtolja elfut. Gakpo meg inkább kombinál meg visszafelé húz és hosszúra átível. Szerintem meccsenként 2-4 ilyen visszafelé betolja és hosszúra átíveli féle akciónk van ha ő a pályán van. Őszintén én örülnék ha maradna mind2. Tök jó kis variációs lehetőséget adnak így, hogy ketten vannak teljesen más profillal miközben mind2 tud emergency 9-es is lenni, sőt Cody ha nagyon ég a ház eljátszik 8-ast is. Ezt a duót én nem piszkálnám.szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
slowmotion
alatriste
több mint 1 éve
Teljesen jó csak nagoyn más profil. Diaz cselez megtolja elfut. Gakpo meg inkább kombinál meg visszafelé húz és hosszúra átível. Szerintem meccsenként 2-4 ilyen visszafelé betolja és hosszúra átíveli féle akciónk van ha ő a pályán van. Őszintén én örülnék ha maradna mind2. Tök jó kis variációs lehetőséget adnak így, hogy ketten vannak teljesen más profillal miközben mind2 tud emergency 9-es is lenni, sőt Cody ha nagyon ég a ház eljátszik 8-ast is. Ezt a duót én nem piszkálnám.szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 1 éve
A hollnadot szerintem be lehet írni ceruzával. Persze Lavia meg Caicedo is mondjuk volt ilyen státuszban szóval majd ha kezében a mez... de akkor is 😀Az hogy milyen sorrendben igazol a csapat, számomra teljesen jelentéktelen. Kell előre is ember, ettől még biztosan nagyon dolgoznak a védő célpontokon is, és a védekező középpályás poszton is. Lásd pl. Frimpong, ahol állítólag már nagyon előrehaladott a folyamat.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
Mikey
Btw a kedvenc geek-em volt a hetekben, hogy Endo premier league győztes aki ugye vészmegoldásként jött míg Lavia meg Caicedo majd örömittasan emelheti magasba a konferencia liga trófeát HA megnyerik! 😀 Szemét dolog de akkor is kis kárörvendés volt bennem.
Ha Frimpong jön akkor 1 poszt pipa, lesz még bőven és elvileg ugye távozó is... Izgi nyár lesz elvileg.
Mivel nem az én pénzem nekem 8 ki mennyiérét jön, ha Wirtz jön bármennyiért is örülni fogok - de szerintem mint a City mind a Madrid esélyesebb.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
több mint 1 éve
Az hogy milyen sorrendben igazol a csapat, számomra teljesen jelentéktelen. Kell előre is ember, ettől még biztosan nagyon dolgoznak a védő célpontokon is, és a védekező középpályás poszton is. Lásd pl. Frimpong, ahol állítólag már nagyon előrehaladott a folyamat.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste