Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Van még tetszhalott állapotban senyvedő csapat az nb1-ben, akit talpra kell állítani? Hívjatok, jövünk 😀

több mint 1 éve
Eltakarodsz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Csak püspiPüspök lett?Ráadásiul pedo is lett miután nemváltó műtéten volt.Csak Gula elbuzult.Nem is véletlenül van dibusz top5 bajnokságban Gula meg valami noname ligában😃Dibusz mekkora potya 😂Gulácsi ebből min. Kettőt kapott volna
kapitnono
ozibozi
Nemes samu09
Dzsokijuing
ozibozi
vpi
több mint 1 éve
Ahogy az aranycipőért szorzók vannak a bajnokságok szerint, lehet a potyáknál is így kellene számolni😂Csakis az xPotya mutatója helyezi hátrébb a rangsorbanRáadásiul pedo is lett miután nemváltó műtéten volt.Csak Gula elbuzult.Nem is véletlenül van dibusz top5 bajnokságban Gula meg valami noname ligában😃Dibusz mekkora potya 😂Gulácsi ebből min. Kettőt kapott volna
kapitnono
ozibozi
Nemes samu09
Dzsokijuing
ozibozi
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Püspök lett?Ráadásiul pedo is lett miután nemváltó műtéten volt.Csak Gula elbuzult.Nem is véletlenül van dibusz top5 bajnokságban Gula meg valami noname ligában😃Dibusz mekkora potya 😂Gulácsi ebből min. Kettőt kapott volna
kapitnono
ozibozi
Nemes samu09
Dzsokijuing
ozibozi
több mint 1 éve
Csakis az xPotya mutatója helyezi hátrébb a rangsorbanRáadásiul pedo is lett miután nemváltó műtéten volt.Csak Gula elbuzult.Nem is véletlenül van dibusz top5 bajnokságban Gula meg valami noname ligában😃Dibusz mekkora potya 😂Gulácsi ebből min. Kettőt kapott volna
kapitnono
ozibozi
Nemes samu09
Dzsokijuing
ozibozi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Ráadásiul pedo is lett miután nemváltó műtéten volt.Csak Gula elbuzult.Nem is véletlenül van dibusz top5 bajnokságban Gula meg valami noname ligában😃Dibusz mekkora potya 😂Gulácsi ebből min. Kettőt kapott volna
kapitnono
ozibozi
Nemes samu09
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Csak Gula elbuzult.Nem is véletlenül van dibusz top5 bajnokságban Gula meg valami noname ligában😃Dibusz mekkora potya 😂Gulácsi ebből min. Kettőt kapott volna
kapitnono
ozibozi
Nemes samu09
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nem is véletlenül van dibusz top5 bajnokságban Gula meg valami noname ligában😃Dibusz mekkora potya 😂Gulácsi ebből min. Kettőt kapott volna
kapitnono
ozibozi
több mint 1 éve
Amúgy is a rövid felső felé indult el a labda, és ott is ment be, max jóval szélebbre, de onnan rövid felsőbe szerintem amúgy sem illik gólt kapniDibusz mekkora potya 😂megpattant, igy szerintem vedheto a reszerol, Saldanha seggelte be
kapitnono
Stez

több mint 1 éve
Dibusz mekkora potya 😂Gulácsi ebből min. Kettőt kapott volna
kapitnono
több mint 1 éve
Ezt a Mittudjam nevét se hallottam még nagyon. Eddig várt a Népligetben a buszra hazafelé, ami aztán mégsem jött?kibaszott fasultak a sracok, emberunk meg nem rotal mikor 62 fos a keret.170 centi mely gyerek fejel golt az otoson.Dénes ismét a kővé vált szobor módszert válsztotta
Kenny
Gergőbácsi
Kenny
több mint 1 éve
Dibusz mekkora potya 😂megpattant, igy szerintem vedheto a reszerol, Saldanha seggelte be
kapitnono
több mint 1 éve
kibaszott fasultak a sracok, emberunk meg nem rotal mikor 62 fos a keret.170 centi mely gyerek fejel golt az otoson.Dénes ismét a kővé vált szobor módszert válsztotta
Kenny
Gergőbácsi
több mint 1 éve
170 centi mely gyerek fejel golt az otoson.Dénes ismét a kővé vált szobor módszert válsztotta
Kenny
több mint 1 éve
Inkább nézek 11 légióst, mint az ilyen Szalai-féléket. Remélem ez volt a búcsúmeccse...

több mint 1 éve
Sracok elkezdtek fodballozni.Ez milyen mondat lesz már a meccs elemzésekor: " Szalai kiállítása jót tett a ferencváros játékának" 🤣🤣🤣
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Teljesen el vagy tévedve.Bárányt viszont akkor remélem leigazoljátok azonnalLátom ertessz hozzá.Miért nincsenek magyarok a fradiban kérdést ismét megválaszolta az élet.😀 😀
davemayer
Mert bekerült még pluszban egy magyar a kezdőbe? Ha a fradi B játszana csak magyarokkal, akkor érteném, ez most így pont az ellenkezőjét igazolja
r.baggio
Arra próbaltam utalni hogy betette másodszorra kb a kezdőhöz legközelebb levő jelenlegi magyar cserejátékost és negyed óra alatt úgy megforgatták hogy azt se tudja már milyen sportágban is kellene eppen jeleskednie.
Így én is tudok vedekezni.
davemayer
r.baggio
Azért mert szétszopatott egy nem fradi szintű játékost igazoljuk le azonnal? Komoly scout válna belőled
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Azért a Fradit is lehet faragni büntetlenül (előtte Abu Fani 2x), attól függetlenül, hogy Varga amióta látom játszani egyszer nem képes a száját befogni.Na szép!
több mint 1 éve
Bárányt viszont akkor remélem leigazoljátok azonnalLátom ertessz hozzá.Miért nincsenek magyarok a fradiban kérdést ismét megválaszolta az élet.😀 😀
davemayer
Mert bekerült még pluszban egy magyar a kezdőbe? Ha a fradi B játszana csak magyarokkal, akkor érteném, ez most így pont az ellenkezőjét igazolja
r.baggio
Arra próbaltam utalni hogy betette másodszorra kb a kezdőhöz legközelebb levő jelenlegi magyar cserejátékost és negyed óra alatt úgy megforgatták hogy azt se tudja már milyen sportágban is kellene eppen jeleskednie.
Így én is tudok vedekezni.
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Lokinál is komoly védekezés van 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Most láttam a pirosat visszajátszva, szerintem sárga sem volt, ha egyáltalán szabálytalanság. Simán belefutott a leálló védőbe, csak szerencsétlen és látványos ütközés volt