NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez az Atlético-Sevila meccs nagyon szórakoztató.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!
Szolidan bemákolta a meccset a Lazio, nem mintha a Napoli túlzásba vitte volna, de a Lazionak 16oson belül csak egy nagyon rossz lövése volt.

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
lényeg a 3 pont, de a mai molinó azért elindíthat egy lavinát.
Kenny
3 pont ide vagy oda, ez a jatek vallalhatatlan! Saldanha, Misidjian, Rommens, L. Gustav mind mind kidobott penz!
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 370 — Omar's Coming Yo!
lényeg a 3 pont, de a mai molinó azért elindíthat egy lavinát.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 235 — The Mathematician
most láttam a pool meccse a sport1-en lesz kedden, nem kell linkeket vadászni
(jó, hogy van rtl+ előfizetésem 😊 )
NB2
a 7 órások akkor fixen a spottvhez tartoznak
mondjuk nem érek haza addigra sajnos

tipp.ly-t mondjuk nem tudok még tölteni, de lehet itt el is engedem akkor mer ígfy nem sok értelme van

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Szegyen a penzzel telepumpalt Fradi! Komolyan el kene kuldeni a kulfoldiek felet es kb ugyanigy allnanak!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
Hoppá, egy kis Kutyatov VS B-közép kialakulóban.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Ilyet még szerintem nem láttam. A Venezia - Como meccsen ítéletidő van, a kamera olyan vízfoltos hogy alig látni mi történik.
Sebii
Mert még nem láttál Venezia meccset. Ha nagyon tré az idő, akkor előfordul, hogy mindenhonnan is csöpög a víz, akár még a fedett kamerából is.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Az xG az egyik legjobb statisztika amit a fociban be tudtak hozni, megnézel egy labdabirtoklást, és egy xG-t és máris képet kapsz a meccsről.
Nomac
Látod pont ez a bajom a mai szakértőkkel. Főleg amerikai fociban. EPA, DVOA, stb. Aztán neki állok nézni egy meccset és kiderül, hogy a film mást mutat. Mert a filmen az embert nézed. Nem egy robot által generált statisztikai halmot.
szaba
pedig ez mutatja meg hogy a 0-1 reális tud lenni egy olyan meccsen aholk 80-20 a labdabirtoklás
és 22-2 a kapura lövés

több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 145 — balazs.t85@gmail.com
Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".
Bálesz
Szerintem ez nem kérdés.
Az a kérdés, hogy egy csatorna milyen kommentátort akar. Régivágásút vagy statbuzit.
Őszentsége Sobri Jóska
Az m4-en van ilyen is, olyan is. Engem pl irritál, ha a kommentátor egész meccsen statisztikákat olvas fel, a játékra meg nagy ívben tesz.
Bálesz
Arra próbáltam utalni, hogy ifj. Knézy nem egy kezdő ifjonc, ismerik, mint a rossz pénzt, ő ezt és így tudja, mondjuk úgy, "nem halad a korral". A csatorna felelőssége és döntése, hogy ez jó e így neki vagy sem. Amíg kell, addig sok ösztönzőt nem kap a kommentátor, hogy változtasson. Sőt, alkalmazása inkább egyfajta megerősítés számára, hogy jólvanezígy.
Őszentsége Sobri Jóska
Ő már nem is fog változni, a királyi tv nem kényszeríti rá, ahogy a politika, az is belterjes.
Premier Leak -es srácokat ismered? 4th and Long-al tenném egy szintre, sőt..talán még magasabb szintre. Szerencsére ha valaki jó, akkor már képes utat törni magának a mai világban, kérdés hogy a Pista Bácsinak Mucsaröcsögén meg inkább egy Knézy kell,, az ő hangját már megszokta.
több mint 1 éve
Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.
Nomac
chelsea még játszik a spurs ellen
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.
Nomac
Mire a veszélyt?
Bajnoki címre? Nem igazán.
Dobogóra? Egyértelműen mennek érte.
zacknorb
Bajnoki címre gondoltam.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 413
senko piros miat beallt majd..jol epicsaztak a lendvat.irany a masod...

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".
Bálesz
Szerintem ez nem kérdés.
Az a kérdés, hogy egy csatorna milyen kommentátort akar. Régivágásút vagy statbuzit.
Őszentsége Sobri Jóska
Az m4-en van ilyen is, olyan is. Engem pl irritál, ha a kommentátor egész meccsen statisztikákat olvas fel, a játékra meg nagy ívben tesz.
Bálesz
Arra próbáltam utalni, hogy ifj. Knézy nem egy kezdő ifjonc, ismerik, mint a rossz pénzt, ő ezt és így tudja, mondjuk úgy, "nem halad a korral". A csatorna felelőssége és döntése, hogy ez jó e így neki vagy sem. Amíg kell, addig sok ösztönzőt nem kap a kommentátor, hogy változtasson. Sőt, alkalmazása inkább egyfajta megerősítés számára, hogy jólvanezígy.

több mint 1 éve
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.
Nomac
Mire a veszélyt?
Bajnoki címre? Nem igazán.
Dobogóra? Egyértelműen mennek érte.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
Stabil ez a Chelsea, idén ott lehetnek újra a végén, nem is kell tavasszal BL meccseken játszania, ami nagy előny és sokat érhet a végén.
ozibozi
én se sajnálnám le őket
dobogóért fognak végig küzdeni

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 261
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
Stabil ez a Chelsea, idén ott lehetnek újra a végén, nem is kell tavasszal BL meccseken játszania, ami nagy előny és sokat érhet a végén.
több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 863
Ilyet még szerintem nem láttam. A Venezia - Como meccsen ítéletidő van, a kamera olyan vízfoltos hogy alig látni mi történik.

Szerkesztette: Sebii
több mint 1 éve
Bálesz
Szerintem ez nem kérdés.
Őszentsége Sobri Jóska
Bálesz
ezért kéne ott is 2 kommentátor mint nfl, nba-ben

több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Bálesz
Szerintem ez nem kérdés.
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Ami nekem idén nagyon szembetűnő az a VAR fejlődése, gyorsabb, jobb, kevesebb a hiba szerintem, érződik a fejlődés a tavalyi évhez képest a PL-ben.
Nomac
mert félautomata lett a lesrendszer
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Az xG az egyik legjobb statisztika amit a fociban be tudtak hozni, megnézel egy labdabirtoklást, és egy xG-t és máris képet kapsz a meccsről.
Nomac
De kurva irreleváns, ha az eredmény mást mutat.
A végeredmény a legrelevánsabb kép, pláne ha egy támadó és egy védekező felfogású csapat játszik.
Ráadásul mennyi az xG, ha van húsz db 0,1-es helyzeted, az ellenfélnek még egy 0,9-es? És mi következik belőle a meccs képéről?
Nagyon félre tud vinni az xG, ez a legfőbb baj vele, ha egy átlagnéző csak önmagában rátekint.

Bálesz
Szerintem ez nem kérdés.

több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 935
Nomac
Látod pont ez a bajom a mai szakértőkkel. Főleg amerikai fociban. EPA, DVOA, stb. Aztán neki állok nézni egy meccset és kiderül, hogy a film mást mutat. Mert a filmen az embert nézed. Nem egy robot által generált statisztikai halmot.
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Az egy dolog, hogy Knézy 30 perc után se tudta felfogni a Szpari felállását, de hogy nem tudja mi az az xG, az egy sportriportertől értelmezhetetlen.
Szokol
Tudja, mi az xG, csak nem szereti ezeket az újhullámos statisztikai adatokat. Volt vele néhány hónapja egy interjú, ott is elmondta.
Bálesz
"XY az előző meccsen ziccerben csak kapufára rúgta a labdát. Amúgy 0,86-os xG helyzet volt, jelentsen ez bármit is."

Szerinted akkor tudja?
Szokol
Tudja, csak valószínűleg leszarja. Régisulis kommentátor.

Nem védeni akarom, de néha már nekem is túlzás, ami statisztika ömlik az emberre. xG, xcg, xcrg, kgst, pms, aztán ha az elsőből kivonjuk a másodikat, akkor kapunk egy tök más értéket, amit négyzetre emelve kijön, hogy sokkal jobbak voltunk, mint az ellenfél. Mondjuk kikaptunk 5-0-ra, de kit érdekel?
Nyilván vannak hasznos statisztikák, de nekem néha már túlzás az egész.
Bálesz
Nomac
Azzal személy szerint nincs is bajom, de azokat is teljesen meg tudom érteni, akiket totálisan hidegen hagynak ezek a statisztikák.

több mint 1 éve
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
Esős időben a vizes talajon 2x semmiből elcsúszott Cucurella, amiből az ellenfél gólt szerzett.
Ez nálam inkább a véletlen/szerencsétlenség, egyszeri dolog, mint tendencia, amiből hosszabb távra következtetni lehetne bármire is....sztem.
bogjosi
Ez igaz, de akkor sem érzem hogy ők tudnának egy olyan jó sorozatot produkálni ami a bajnoki címhez kell.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 846 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ez is lesz vagy 5-4

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!